Om oss

Good Values tillverkar och säljer smycken i samarbete med organisationer som på olika sätt arbetar för att förbättra den värld vi lever i. Det kan handla om miljön, mänskliga rättigheter, fred eller något annat. Gemensamt är att organisationerna står för goda värderingar, värderingar som vi delar. Därför marknadsför vi våra produkter under varumärket GoodValues, som på svenska betyder just ”goda värderingar”. Vi samarbetar endast med organisationer som har 90-konton. Ett 90-konto är ett plusgiro- eller bankgirokonto som kan användas vid insamlingar av pengar till välgörande ändamål. 90-konton beviljas av Stiftelsen för insamlingskontroll (SFI), som även har till uppgift att övervaka användningen av kontona. Syftet med 90-konton är att försäkra allmänheten om att pengarna går fram till de ändamål de ska användas till.

Anna Lärk Ståhlberg är VD för Good ValuesFör varje smycke som säljs av GoodValues går en betydande del av överskottet till den organisation för vars förmån respektive smycke tagits fram.
Företaget bildades i mars 2006, då smycket Seven Blue Seas togs fram och började säljas i samarbete med svenska WWF. Under 2012 utökades verksamheten med smycket Min Skyddsängel till förmån för BRIS, Barnens Rätt i Samhället.
Under 2014 övergick företaget till Anna Lärk Ståhlberg som är VD i företaget. Hon är en social entreprenör som gillar att hjälpa människor i nöd på olika sätt för att de ska få en bättre vardag.

Kontakt: Klicka på knappen ”Kontakta oss” eller skicka ett mail till info@goodvalues.se

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s