Juveler är ett uttryck för ens personlighet

Den ikoniska musikproducenten och modetrendgrenaren Pharrell Williams har nyligen samarbetat med den amerikanska lyxjuveleraren Tiffany & Co. Döpt till ‘Tiffany Titan’ släpptes den senaste kollektionen torsdagen den 2 maj. Smyckena i kollektionen representerar Williams barndomssamhälle “Atlantis” i Virginia Beach samtidigt som de hämtar inspiration från den mytologiska havsguden Poseidon och hans treudd.

Det finns smycken i kollektionen tillverkade av antingen 18-karats gult guld eller titan, och de erbjuder både metall- och diamantvarianter att välja mellan. Williams avslöjade sin koppling till Tiffany & Co under KENZOs modevisning i Paris, där han stödde sin långvariga kreativa partner och vän NIGO, som är konstnärlig ledare för varumärket. Med ett par solglasögon prydda med naturliga diamanter sa han, “Jag och Tiffany är förlovade.”

De djärva och unikt formade kedjelänkarna ska tolkas som en uttryck för makt, energi och styrka. Smyckena har den grekiska gudarnas karakteristiska silhuett och samtidigt gör de sig moderna och häftiga med ett signatur-spikmotiv. Tiffany Titan fångar Williams unika stil och kreativa vision, och går utöver enbart symbolisk inspiration.

“Detaljerna i alla smycken är mycket genomtänkta, användningen av svart titan… det är en fysisk manifestation av skönhet i svärtan,” sa Pharrell. Vissa diamanter i kollektionen har också omvända infattningar, vilket ger en distinkt stil åt designen.

Denna debutkollektion, som erbjuder en potent mix av symbolik och enastående design, förväntas vara en statement-pjäs för människor som omfamnar sin egen originalitet och inre styrka.

FAQs:

1. Vad är Tiffany Titan?
Tiffany Titan är den senaste kollektionen av smycken skapade av Pharrell Williams i samarbete med Tiffany & Co.

2. Vad inspirerade kollektionen?
Kollektionen hämtar inspiration från Williams barndomssamhälle “Atlantis” i Virginia Beach samt den mytologiska havsguden Poseidon och hans treudd.

3. Vilka material används i smyckena?
Smyckena i kollektionen är tillverkade av antingen 18-karats gult guld eller titan.

4. Finns det olika varianter att välja mellan?
Ja, kollektionen erbjuder både metall- och diamantvarianter att välja mellan.

5. Vilken betydelse har kedjelänkarna i kollektionen?
De djärva och unikt formade kedjelänkarna symboliserar makt, energi och styrka.

6. Vad gör smyckena moderna och häftiga?
Smyckena kombinerar den grekiska gudarnas karakteristiska silhuett med ett signatur-spikmotiv, vilket ger dem en modern och häftig touch.

7. Vilka detaljer är särskilt genomtänkta?
Detaljerna i smyckena, såsom användningen av svart titan och omvända infattningar för vissa diamanter, är mycket genomtänkta och ger en distinkt stil åt designen.

8. Vad förväntas kollektionen vara?
Kollektionen förväntas vara en statement-pjäs för människor som omfamnar sin egen originalitet och inre styrka.

Definitions:

– Pharrell Williams: en musikproducent och modetrendgrenare
– Tiffany & Co: en amerikansk lyxjuvelerare
– Atlantis: Williams barndomssamhälle i Virginia Beach
– Poseidon: en mytologisk havsgud i grekisk mytologi
– Titan: ett material som används i smycken i kollektionen, troligtvis avser det titan som används i smycken och inte Titan som en måne i solsystemet.

Related links:
https://www.tiffany.com
https://www.pharrellwilliams.com