Bella Mack Jewelry: A Hidden Gem for Unique Coastal-Inspired Jewelry

Det är officiellt Nationell Vecka för Småföretag. Från och med nu till lördag den 4 maj erkänner Småföretagsförbundet de viktiga bidragen från lokala företag och entreprenörer. Vi bad er om nomineringar för de bästa lokala detaljhandelsställena, och ni svarade. Vårt första fokus går till Bella Mack Jewelry. Ägare Molly öppnade nyligen sin butik i en vintage Airstream på 709 Coleman Blvd. i Mt. Pleasant. Butiken erbjuder lokalproducerade smycken inspirerade av kusten.

Följ med på Instagram för att hålla dig uppdaterad.

Titta på vad några av er hade att säga om denna butik:

Bella Mack Jewelry lockar sina kunder med vackert handgjorda smycken och ser till att deras behov tillfredsställs. Hon lyssnade till min dotter och min systerdotter om vad de gillade och visade dem olika varor. Det är sällan man hittar någon som tar sig tid med tonåringar på det sättet. Det var något jag verkligen uppskattade. – Tracy E.

Molly har en otroligt söt butik med sin supercoola Airstream parkerad på Coleman Boulevard. Det är så kul att handla där, det är en upplevelse. Hon hjälper dig att hitta den perfekta smycket. Hon kan till och med anpassa det så att det sitter perfekt på dig. Jag har två ringar och tre armband från Bella Mack, och de är alla mina favoriter. Jag har spanat in några av hennes vackra halsband. Hon satsar allt på sitt företag, och med det nominerar jag henne. – Rian R.

Molly är en mycket begåvad konstnär som går utöver för att säkerställa kundnöjdhet. Hon tillverkar handgjorda vackra smycken med en kuststil. Ägaren älskar att skapa skräddarsydda smycken i den sötaste renoverade Airstreamen. Jag älskar att handla där. – Laura G.

De har några av de sötaste smyckena i Charleston, och det är ett litet lokalt företag. Molly, ägaren, är alltid personlig och villig att hjälpa till med allt du behöver. Hon arrangerar evenemang i hela Lowcountry och har en rolig airstream-butik på Coleman. Hon är mycket kunnig inom sitt område. – Rowan I.

De skapar originella handgjorda smycken med material som kommer från Lowcountry med strandfynd (skal, hajtänder, etc). – Shannon R.

Bella Mack Jewelry är definitivt en fördold skatt för de som letar efter unika smycken med en kustinspiration. Ägaren Molly bringar en personlig touch till sin butik, och hennes engagemang för att tillgodose kundernas behov är enastående. Oroa dig inte om att du inte skulle hitta exakt vad du letar efter, för Bella Mack Jewelry erbjuder även skräddarsydda smycken för att passa din stil och preferenser perfekt. Besök deras butik i den charmiga vintage Airstream eller följ dem på Instagram för att se deras senaste kollektioner. Du kommer inte att bli besviken!

FAQ:
1. Vad är Nationell Vecka för Småföretag?
Nationell Vecka för Småföretag är en vecka då Småföretagsförbundet erkänner och uppmärksammar de viktiga bidragen från lokala företag och entreprenörer.

2. Vilken butik är fokuset för denna vecka?
Fokus för denna vecka är på Bella Mack Jewelry, en butik som nyligen öppnade i en vintage Airstream på 709 Coleman Blvd. i Mt. Pleasant. Butiken erbjuder lokalproducerade smycken inspirerade av kusten.

3. Vad säger kunderna om Bella Mack Jewelry?
Kunder har haft positiva erfarenheter av Bella Mack Jewelry. De beskriver butiken som erbjudande vackert handgjorda smycken och lyssnar till deras behov. Ägaren Molly är personlig och hjälpsam och kan även anpassa smycken för att passa kundernas stil och preferenser.

4. Vilka material använder Bella Mack Jewelry för sina smycken?
Bella Mack Jewelry skapar original handgjorda smycken med material från Lowcountry, inklusive strandfynd som skal och hajtänder.

Relaterade länkar:
Bella Mack Jewelry
Bella Mack Jewelry på Instagram