BRIS

BRIS är på Peace&Love 28-30 juni

BRIS deltar den 28-30 juni på Peace&Love-festivalen i Borlänge, även i år ihop med Best Western – en sponsor till BRIS. Nytt för året är att vi kör ett virtuellt glädjeträd och att man kan sova i säng och intäkterna går till BRIS. Ungdomar på festivalen kommer få möjligheter till information om BRIS verksamhet.

På plats har vi en aktivitet som heter Glädjekällan och namnet är hämtat från vår hemsida dit man som ung kan skriva om glada och lyckliga tankar. Nu kommer vi att göra detta live så att ungdomar kan skriva glädjeämnen på vita lappar och hänga upp i ett träd eller skriva det på datorer i tältet så kommer dessa glada tankar komma upp på ett virtuellt träd på BRIS.se och som även visas direkt på storbild.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s