Skapa Unika Minnen och Fira Det Vardagliga med Delfina Delettrez Silverdesign

Att finna skönhet och unikhet i vardagliga föremål är något som Delfina Delettrez Fendi värdesätter högt. I hennes ögon är det de små ögonblicken och besluten i vardagen som berättar om människors livskvalitet och bevarar deras minnen. Hon älskar att välja enkla objekt och skapa silverversioner av dem som förhöjer vardagslivet och gör även de vanligaste gesterna unika.

Med den nya linjen “Delfina Delettrez Objets de Vie” kommer det vardagliga utan tvekan att kännas unikt. Denna serie består av 13 föremål i sterling silver, från en liten glasskopa och en brevöppnare med en antikt utseende mynt till en grafisk ägghållare och en kaffekopp att ta med sig, alla tillverkade i Rom.

Delfina Delettrez Fendi började fundera på att skapa dessa silverföremål när hon flyttade in i sitt nya hem. Hon ville skapa en egen garderob av silverbestick, inspirerad av ceremonier och ceremoniella handlingar inom smyckesvärlden som är mycket lika de vid mottagningar hemma.

Att vara värd för gäster är för henne en konstform. Hon älskar att överraska sina gäster, antingen det är hemma eller vid en av sina smyckespresentationer, genom att använda objekten som samtalsämnen. En gång använde hon till och med en maskin med gravitationsteknik för att få vattnet att flöda uppåt i kranen.

Ett av de intressanta föremålen i hennes kollektion är Puro 925 vinglas, där en kristallgeod är fäst vid ett silverkedja. Genom att använda sig av silvers antibakteriella egenskaper ville hon skapa en infusion av kristaller som aktiverar vattnet och ger det olika egenskaper. Resultatet är ett modernt och elegant glas med en mystisk och spirituell känsla.

Delfina Delettrez Fendi ser denna kollektion som en fortsättning på sitt arbete som smyckesdesigner. Hon letar alltid efter nya sätt att pryda kroppen med smycken och hade samma synsätt när hon skapade sin silverkindsbehållare. Det är ett glas som bärs på fingret som ett smycke och skapar en ny gest.

Hon betraktar sig faktiskt hellre som en silversmed än en smyckesdesigner. För henne är detta ett antikt, men mycket italienskt och ödmjukt yrke, en livsfilosofi med silver. Hon föddes symboliskt med en silverkedja i munnen och den tidiga erfarenheten av den moderna och väl designade skeden hon fick som spädbarn har haft en djup inverkan på henne.

Med sin nya silverkollektion vill Delfina Delettrez Fendi uppdatera silverbestickens språk så att det attraherar nya generationer och skapar en ny tradition av silversmide med nya upplevelser och en vision om framtiden. Hon vill att människor ska bli förälskade i silver och förstå dess skönhet. För henne är silver levande och dess skönhet ökar med tiden.

En FAQ-sektion baserad på de huvudsakliga ämnena och informationen som presenteras i artikeln:

Q: Vad är “Delfina Delettrez Objets de Vie”?
A: “Delfina Delettrez Objets de Vie” är en linje av 13 föremål i sterling silver som skapats av Delfina Delettrez Fendi. Föremålen är enkla vardagliga objekt, såsom en glasskopa, brevöppnare, ägghållare och kaffekopp.

Q: Var tillverkas föremålen i den nya linjen?
A: Föremålen i den nya linjen tillverkas i Rom.

Q: Varför skapade Delfina Delettrez Fendi silverföremålen?
A: Delfina Delettrez Fendi ville skapa en egen garderob av silverbestick och inspirerades av ceremonier och ceremoniella handlingar inom smyckesvärlden.

Q: Vad är Puro 925 vinglas?
A: Puro 925 vinglas är en del av Delfina Delettrez Fendis silverkollektion. Glasen har en kristallgeod fäst vid en silverkedja och har en mystisk och spirituell känsla.

Q: Vilket sätt betraktar Delfina Delettrez Fendi sig själv som?
A: Delfina Delettrez Fendi betraktar sig själv hellre som en silversmed än en smyckesdesigner.

Definitioner för nyckelord och jargong som används i artikeln:

– Vardagliga föremål: Objekt eller föremål som används regelbundet i vardagen.
– Sterling silver: En legering av silver som innehåller 92,5% silver och 7,5% koppar. Detta gör silvret mer hållbart och ger det en ljus glans.
– Antikt utseende: En stil eller design som liknar eller efterliknar äldre föremål eller stilar.
– Gravitationsteknik: En teknik som använder gravitation eller tyngd för att skapa eller uppnå något, i detta fall för att få vattnet att flöda uppåt i kranen.
– Antibakteriella egenskaper: Egenskaper som innebär att ett material hämmar eller dödar bakterier.
– Infusion: Att blandas eller infunderas med något för att ge egenskaper eller smak.
– Silversmed: En person som arbetar med att tillverka smycken och föremål av silver.

Förslag på relaterade länkar till huvuddomänen:

Delfina Delettrezs officiella webbplats