Dan Villari hoppas på en framgångsrik säsong för Syracuse 2024

Dan Villari, tidigare spelare för Syracuse, går nu in i säsongen 2024 med förhoppningar om framgång. Efter en besvikelse på bowl-spelet i fjol har laget genomfört en framgångsrik rekrytering under försäsongen. Villari, som spelade i flera positioner förra säsongen, berättar nu om sina förväntningar inför kommande säsong.

Villari, som tidigare spelade som både tight end, quarterback och running back, uttrycker sin önskan att fokusera mer på en traditionell tight end-roll under säsongen 2024. Han vill vara både en pålitlig blockeringsspelare och en passmottagare. Han är entusiastisk över möjligheten att kunna kombinera båda dessa färdigheter i sitt spel.

Förändringarna slutar inte där för Syracuse. Laget har också tillsatt Jeff Nixon som ny offensiv samordnare. Nixon, som tidigare arbetat i NFL, har gjort ett starkt intryck på spelarna med sin kunskap och entusiasm för spelet. Villari är särskilt nöjd med Nixons spelstil där tight ends spelar en betydande roll.

Efter en tuff förlust i fjolårets bowl-spel, där Syracuse förlorade med förkrossande 45-0, är Villari och laget redo att lämna det bakom sig och fokusera på den kommande säsongen. Syracuse hade endast nio förstagångs-erbjudanden och tappade bollen fyra gånger under spelets gång. Villari uttrycker sin besvikelse över resultatet men är nu redo att se framåt.

Med nya spelare som Oronde Gadsden och Jamie Tremble redo att spela säsongen 2024, hoppas Villari och resten av laget kunna lämna det tråkiga bowl-spelshistorien bakom sig och fokusera på att skapa en framgångsrik säsong framöver.

Vanliga frågor om Syracuse:s säsong 2024

Vad förväntar sig Dan Villari inför säsongen 2024?
Dan Villari vill fokusera på att spela som en traditionell tight end och vara både en pålitlig blockeringsspelare och en passmottagare.

Vad är Villaris syn på den nya offensiva samordnaren Jeff Nixon?
Villari är nöjd med Nixon och uppskattar hans spelstil där tight ends spelar en betydande roll.

Hur var Syracuse:s prestation i fjolårets bowl-spel?
Syracuse förlorade förkrossande med 45-0 i förra årets bowl-spel.

Vad händer inför säsongen 2024?
Syracuse har genomfört en framgångsrik rekrytering under försäsongen och har nya spelare som är redo att bidra till lagets framgång.

Definitioner

– Tight end: En spelare i amerikansk fotboll som vanligtvis spelar på offensiven och har en kombination av blockering- och mottagningsskickligheter.
– Quarterback: En spelare i amerikansk fotboll som är ansvarig för att leda lagets offensiv, inklusive att kasta bollen till sina lagkamrater.
– Running back: En spelare i amerikansk fotboll som främst är ansvarig för att springa med bollen.
– Offensiv samordnare: En person i tränarteamet som ansvarar för att utforma och koordinera lagets offensiva spelstrategi.
– Bowl-spel: Ett slutspel i amerikansk fotboll som vanligtvis äger rum efter den vanliga säsongen.

Relaterade länkar

syracuse.com