Signet Jewelers: Försäljning av Aktier och Utdelning ökar

Den delstatliga revenuen i Alaska Department of Revenue minskade sin andel i Signet Jewelers Limited (NYSE: SIG – Free Report) med 2,3% under fjärde kvartalet, rapporterar Holdings Channel. Företaget ägde 27 614 aktier i företaget efter att ha sålt 636 aktier under perioden. Värdet på Alaska Department of Revenues ägande i Signet Jewelers var $2,961,000 enligt dess senaste rapport till Securities and Exchange Commission.

Flera andra institutionella investerare och hedgefonder har också gjort ändringar i sina positioner i SIG. Belpointe Asset Management LLC ökade sin andel i Signet Jewelers med 67,9% under första kvartalet. Belpointe Asset Management LLC äger nu 403 aktier i företaget till ett värde av $31,000 efter att ha förvärvat ytterligare 163 aktier under perioden. Quarry LP ökade sin andel i Signet Jewelers med 274,1% under första kvartalet. Quarry LP äger nu 404 aktier i företaget till ett värde av $31,000 efter att ha förvärvat ytterligare 296 aktier under perioden. Ronald Blue Trust Inc. ökade sin andel i Signet Jewelers med 187,2% under tredje kvartalet. Ronald Blue Trust Inc. äger nu 494 aktier i företaget till ett värde av $35,000 efter att ha förvärvat ytterligare 322 aktier under perioden. NewEdge Advisors LLC förvärvade också en ny andel i Signet Jewelers under första kvartalet till ett värde av cirka $51,000. Slutligen ökade Lazard Asset Management LLC sin andel i Signet Jewelers med 17,0% under tredje kvartalet. Lazard Asset Management LLC äger nu 1,374 aktier i företaget till ett värde av $98,000 efter att ha förvärvat ytterligare 200 aktier under perioden.

Signet Jewelers Aktie Upp 9,8%
SIG öppnade på $104,43 på torsdagen. Företaget har en marknadsvärdering på $4,63 miljarder, ett P/E-tal på 6,97, ett P/E/G-tal på 1,28 och en beta på 2,13. Företaget har en 50-dagars glidande medelvärde på $100,32 och en 200-dagars glidande medelvärde på $90,11. Signet Jewelers Limited har en lägsta 52 veckor på $57,10 och en högsta 52 veckor på $108,79.

Signet Jewelers Ökar Utdelning
Företaget tillkännagav nyligen en kvartalsvis utdelning som kommer att betalas den 24 maj. Aktieägare som var registrerade den 26 april kommer att erhålla en utdelning på $0,29 per aktie. Detta representerar en årlig utdelning på $1,16 och en utdelningsavkastning på 1,11%. Detta är en positiv förändring från Signet Jewelers tidigare kvartalsvisa utdelning på $0,23. Ex-dividendatumet är den 25 april. Signet Jewelers nuvarande utdelningsutbetalningsandel (DPR) ligger för närvarande på 6,14%.

Wall Street-analytiker uttalar sig
Ett flertal analytiker har nyligen kommenterat företaget. Wells Fargo & Company höjde sin target-pris på Signet Jewelers från $110,00 till $120,00 och gav företaget ett “övervikt” betyg i en forskningsrapport den 22 december. Bank of America sänkte sin prisprognos för Signet Jewelers från $110,00 till $100,00 och gav företaget en “neutral” rekommendation i en forskningsrapport den 21 mars. Telsey Advisory Group sänkte sin prisprognos för Signet Jewelers från $105,00 till $100,00 och gav företaget en “marknadsprestation” rekommendation i en forskningsrapport den 21 mars. UBS Group sänkte sin prisprognos för Signet Jewelers från $138,00 till $134,00 och gav företaget en “köp” rekommendation i en forskningsrapport den 19 mars. Slutligen höjde Citigroup Signet Jewelers från en “neutral” rekommendation till en “köp” rekommendation och höjde sitt prisprognos för företaget från $93,00 till $119,00 i en forskningsrapport den 6 december. Fyra investmentanalytiker har gett aktien en rekommendation att behålla och tre har gett den en köprekommendation. Enligt MarketBeat har företaget för närvarande ett genomsnittligt rekommenderat pris på $114,60.

Frågor och svar baserat på den information som presenteras i artikeln:

1. Hur mycket minskade Alaska Department of Revenues andel i Signet Jewelers under fjärde kvartalet?
– Alaska Department of Revenues minskade sin andel i Signet Jewelers med 2,3% under fjärde kvartalet.

2. Vilket värde hade Alaska Department of Revenues ägande i Signet Jewelers enligt deras senaste rapport?
– Värdet på Alaska Department of Revenues ägande i Signet Jewelers var $2,961,000 enligt deras senaste rapport.

3. Vilka andra institutionella investerare ändrade sina positioner i Signet Jewelers?
– Belpointe Asset Management LLC, Quarry LP, Ronald Blue Trust Inc., NewEdge Advisors LLC och Lazard Asset Management LLC ändrade alla sina positioner i Signet Jewelers.

4. Vad var Signet Jewelers aktiemarknadsvärdering och P/E-tal?
– Signet Jewelers hade en marknadsvärdering på $4,63 miljarder och ett P/E-tal på 6,97.

5. Vilket utdelningsbelopp tillkännagav Signet Jewelers nyligen?
– Signet Jewelers tillkännagav en kvartalsvis utdelning på $0,29 per aktie.

6. Vilken rekommendation gavs av Wells Fargo & Company för Signet Jewelers?
– Wells Fargo & Company höjde sin target-pris på Signet Jewelers och gav företaget betyget “övervikt”.

Definitions:

– delstatliga revenuen – inkomster från en delstats regering
– Signet Jewelers Limited (NYSE: SIG) – ett företag som är noterat på New York Stock Exchange under förkortningen SIG
– Alaska Department of Revenue – Delstaten Alaskas skattemyndighet
– Holdings Channel – ett företag som levererar investeringsrelaterad information
– hedgefonder – en typ av alternativ investeringsfond som använder olika investeringsstrategier för att generera avkastning
– aktier – andelar eller ägarandelar i ett företag
– Securities and Exchange Commission (SEC) – En amerikansk federal myndighet med ansvar för att reglera och övervaka värdepappersmarknaden i USA
– glidande medelvärde – är genomsnittet av ett företags aktiekurser under en bestämd tidsperiod
– utdelning – en del av företagets vinst som betalas ut till aktieägarna
– utdelningsavkastning – förhållandet mellan utdelningen per aktie och aktiens pris
– P/E-tal – Price-to-Earnings-förhållandet, det vill säga förhållandet mellan aktiekursen och vinsten per aktie
– P/E/G-tal – Price-to-Earnings-to-Growth-förhållandet, vilket är en utvärdering av ett aktiebolags värdering i förhållande till dess tillväxt
– beta – en mätning av volatiliteten eller riskfaktorn för en aktie i förhållande till marknaden som helhet
– target-pris – en uppskattning av vad priset på en aktie förväntas vara inom en viss tidsram
– rekommendation – en bedömning eller råd om att köpa, behålla eller sälja en aktie

Föreslagna relaterade länkar:
Securities and Exchange Commission
New York Stock Exchange
Wells Fargo
Bank of America
UBS
Citigroup
Telsey Advisory Group
Lazard Asset Management