Jewel360 Erbjuder Nu Möjlighet att Donera via Kassasystemet

Jewel360, den heltäckande molnbaserade programvaran för försäljning i smyckesbranschen, meddelar en ny integration i samarbete med Jewelers for Children (JFC). Integrationen ger juvelerare möjlighet att erbjuda donationer via Jewel360:s kassasystem.

I takt med att smyckesbranschen moderniseras är det allt mer ovanligt att kunder bär på kontanter eller växel. Det betyder att en digital alternativ till de föråldrade insamlingsbössorna ger kunderna en möjlighet att bidra. Integrationen med Jewelers for Children, som kommer att finnas tillgänglig för alla Jewel360-kunder, ger konsumenter möjlighet att avrunda sina kreditkortsköp på kassaterminalen vid tidpunkten för köpet, med noteringen att donationen kommer att gå till Jewelers for Children.

“Vi är glada att samarbeta med Jewel360 för att erbjuda denna integration till smyckebutiker runt om i landet. Att ge konsumenterna möjlighet att donera direkt, som de vill, är av yttersta vikt för att ge mer resurser till barnen”, säger Sara Murphy, verkställande direktör på Jewelers for Children.

Jewelers for Children grundades 1999 av den amerikanska smyckesbranschen med målet att hjälpa barn i nöd. Sedan starten har organisationen donerat över 61 miljoner dollar till program som gynnar barn vars liv har påverkats av sjukdom, misshandel eller vanvård. Den landstäckande framgången beror på fortsatt generositet från smyckesorganisationer, smyckes- och klocktillverkningsföretag, smyckebutiker, enskilda smyckesproffs och smyckeskonsumenter.

“Sättet konsumenterna handlar på fortsätter att förändras radikalt”, säger Nick Gurney, general manager på Jewel360. “Allt från kreditkort till e-handel har gjort det svårt för smyckesbutiker att samla in donationer. Denna nya integration gör det möjligt för juvelerare att inte bara stödja Jewelers for Children, utan också underlättar för konsumenterna att donera vid tidpunkten för sitt köp.”

“Vi är glada att samarbeta med Jewel360 för att erbjuda denna integration till smyckebutiker runt om i landet”, säger Sara Murphy, verkställande direktör på Jewelers for Children. “Vår mission att hjälpa barn i nöd är en direkt följd av smyckesorganisationers, yrkesverksammas och butikers generositet. Att ge konsumenterna möjlighet att donera direkt, som de vill, är av yttersta vikt för att ge mer hjälp och resurser till barnen.”

Jewel360 kommer att delta på The American Gem Society’s (AGS) International Conclave i Austin, Texas den 15-17 april 2024. Besökare kan uppleva Jewel360-plattformen och få mer information om integrationen med Jewelers for Children vid monternummer 215.

Den 16 april kan besökare vara med Jewel360 kl. 10:45 CDT i rum 400 för en presentation om försäljning i en modern marknad. Seminariet kommer att behandla förståelsen av den moderna kunden och deras preferenser, vikten av närvaro online och digital marknadsföring, strategier för effektiv kundengagemang och hur man integrerar e-handel i verksamheten.

För att lära dig mer om Jewel360 och boka en tid för möte på mässan, besök: www.jewel360.com.

Jewel360, ett heltäckande molnbaserat program för försäljning inom smyckesbranschen, meddelar en ny integration i samarbete med Jewelers for Children (JFC). Integrationen ger juvelerare möjlighet att erbjuda donationer via Jewel360:s kassasystem.

Här är några vanliga frågor baserade på informationen i artikeln:

1. Vad är Jewel360?
Jewel360 är ett molnbaserat program för försäljning som används inom smyckesbranschen.

2. Vad är Jewelers for Children (JFC)?
Jewelers for Children (JFC) är en organisation inom smyckesbranschen som grundades för att hjälpa barn i nöd.

3. Vad innebär integrationen mellan Jewel360 och Jewelers for Children?
Integrationen tillåter juvelerare att erbjuda sina kunder möjlighet att donera till Jewelers for Children via Jewel360:s kassasystem.

4. Hur kan kunderna donera via Jewel360?
Kunderna kan välja att avrunda sina kreditkortsköp på kassaterminalen och donera beloppet till Jewelers for Children.

5. Vilken typ av organisation hjälper Jewelers for Children?
Jewelers for Children hjälper barn som har påverkats av sjukdom, misshandel eller vanvård.

Här är några relaterade länkar till huvudområdet (inte undersidor) som föreslås:

Jewelers for Children: Jewellers for Childrens officiella webbplats för mer information om organisationen och dess arbete.
American Gem Society: Den officiella webbplatsen för American Gem Society, där Jewel360 kommer att delta på International Conclave.

Vänligen observera att URL-adresser kan ha redigerats för att endast inkludera länkar till huvuddomäner, inte undersidor eller längre URL-adresser.