Jennifer Lawrence strålar i Swarovski tennissmycken på Oscars-röda mattan

Jennifer Lawrence fortsätter att visa sin coola och elegant chic-stil och levererar en mästarklass i enkel, trendig elegans. Skådespelaren och den “tysta lyxen” street style-stjärnan anlände till Oscars-röda mattan i en prickig klänning som kändes lika lekfull som hennes personlighet, medan hennes accessoarer viskade om rikedom i gnistrande Swarovski-kristaller. Även om hennes diamantsmycken imponerar till priset av 65 000 dollar, har vi hittat mer prisvärda alternativ för att behärska vårens simplistiska tennissmycke-trend som ger förfining till vilken outfit som helst.

Stjärnan strålade i takt med den framväxande, men alltid tidlösa, smyckestrend som kan vara en statement i uppklädde eller avslappnade outfits. Trots sitt sportiga namn erbjuder klassiska tennisarmband och -halsband enkel glamour, och dess ursprung syftar till en linjär utsmyckning av diamanter som är menade att pryda känsliga områden som dekolletaget eller handleden. Även om diamanter alltid är en tjejs bästa vän är de inte alltid så vänliga mot våra plånböcker, så vi har hittat synligt liknande alternativ till Lawrences smycken från Swarovski som gnistrar lika vackert.

Lawrence strålade med Swarovskis Galaxy Tennis Necklace och Bracelet under den stora händelsen, som båda har en texturerad rad av unikt skurna diamanter och kan jämföras med de definierade kristallerna i Millenia Cubic Circonia Pear Cut Tennis Necklace eller Cubic Zirconia Tennis Bracelet. Vi tittar också på det robusta Re Matrix Tennis Bracelet som en utmärkt statement piece, medan Ortyx Triangle Cut Cubic Zirconia Tennis Necklace tar en modern form för en kantig effekt.

Nedan kan du shoppa Swarovskis tennis-smycken som utstrålar lyxiga kristaller – utan att tömma plånboken.

Anmäl dig till WWD Shops nyhetsbrev för att få de senaste uppdateringarna inom skönhet och stil, med djupgående recensioner av spännande nya produkter och köpguider för att hitta de produkter du behöver prova ASAP.

Swarovski Cubic Zirconia Tennis Bracelet: $99 (Priset vid publicering av artikeln: $99)
Swarovski Re Matrix Tennis Bracelet: $198.95 (Priset vid publicering av artikeln: $198.95)
Swarovski Imber Tennis Necklace: $250 (Priset vid publicering av artikeln: $250)
Swarovski Ortyx Triangle Cut Cubic Zirconia Tennis Necklace: $255 (Priset vid publicering av artikeln: $255)
Swarovski Millenia Cubic Circonia Pear Cut Tennis Necklace: $530 (Priset vid publicering av artikeln: $530)

WWD har sedan 1910 varit den ledande röst inom modebranschen och betraktas ofta som “modebibeln”. Idag fortsätter WWD att vara en pålitlig resurs för både modeinsiders och konsumenter genom sitt omfattande nyhetsbevakning och trender. Våra shoppingredaktörer upprätthåller WWD:s redaktionella standarder och värderingar genom att erbjuda kvalitetsprodukter med expertrekommendationer. Läs mer om oss här.

Författaren Olivia Cigliano är Commerce Writer & Producer på Footwear News och WWD, där hon skriver om shopping inom mode, skönhet, skor, TikTok-stiltrender och mer. Cigliano har en kandidatexamen i journalistik från Emerson College och har även bidragit till publikationer som Elite Daily och CR Fashion Book. Hon rapporterar regelbundet om röda mattan-trender, inklusive uppseendeväckande smycken som lyser bland stjärnorna.

FAQ:

Vad är en tennisarmband och tenniscollier?
– En tennisarmband och tenniscollier är smycken som har en linjär utsmyckning med diamanter eller kristaller. De är designade för att pryda känsliga områden som handleden eller dekolletaget.

Vilka smycken bar Jennifer Lawrence på Oscars-röda mattan?
– Jennifer Lawrence bar Swarovskis Galaxy Tennis Necklace och Bracelet under Oscars-händelsen.

Finns det prisvärda alternativ till Jennifer Lawrences smycken?
– Ja, det finns prisvärda alternativ till Lawrences smycken från Swarovski, som Swarovski Cubic Zirconia Tennis Bracelet, Swarovski Re Matrix Tennis Bracelet, Swarovski Imber Tennis Necklace, Swarovski Ortyx Triangle Cut Cubic Zirconia Tennis Necklace, och Swarovski Millenia Cubic Circonia Pear Cut Tennis Necklace.

Vilken tidning är WWD?
– WWD (Women’s Wear Daily) är en ledande tidskrift inom modebranschen och betraktas som “modebibeln”. Den erbjuder omfattande nyhetsbevakning och trender inom mode.

Vilken typ av artiklar skriver Olivia Cigliano?
– Olivia Cigliano är en Commerce Writer & Producer på Footwear News och WWD. Hon skriver om shopping inom mode, skönhet, skor, TikTok-stiltrender och mer. Hon rapporterar också regelbundet om röda mattan-trender, inklusive smycken som lyser bland stjärnorna.

Definitions:

Tennisarmband – Ett armband med en linjär utsmyckning av diamanter eller kristaller som är menat att bäras runt handleden.

Tenniscollier – Ett halssmycke med en linjär utsmyckning av diamanter eller kristaller som är menat att bäras runt halsen.

Swarovski-kristaller – Dessa är äkta kristaller som tillverkas av Swarovski, ett österrikiskt företag specialiserat på smycken och dekorationer.

Suggested related links:
WWD (Women’s Wear Daily) – Magazine’s official website providing comprehensive news coverage and trends in the fashion industry.