Fantastiska smycken till försäljning på Hackley Public Library

MUSKEGON, Mich. — Letar du fortfarande efter den perfekta Alla hjärtans dag-gåvan? Vad sägs om några smycken?

I år håller Hackley Public Library sin årliga fundraiser med temat “Bling Thing.” Här kan du hitta kostymsmycken, vintage-smycken och fina smycken till ett billigare pris.

Du kan till och med hitta smycken för så lite som 1 dollar!

Alla smycken utvärderas av smyckesexpert Sherry Kelly, som sedan prissätter dem på ett adekvat sätt.

Evenemanget äger rum på Barclay Event Center på Barclay Street i Muskegon.

En tidig försäljningsfest äger rum fredagen den 9 februari kl. 17.00-20.00. Det kommer finnas vin och choklad tillgängligt och en minsta donation på 15 dollar begärs.

På lördagen den 10 februari är de öppna från kl. 10.00 till 14.00 och kommer att stänga vid lunchtid i en halvtimme. När de öppnar igen kommer kostymsmycken och vintage-smycken vara till försäljning med 50% rabatt.

Fina smycken påverkas inte av rabatten, men enligt Barbara Klingenmaier, en medlem av styrelsen för Friends of Hackley Public Library, har de betydligt fler av dem än tidigare år.

Som en nyhet i år har du chansen att vinna en specialgjord bokhyllskvilt i deras lotteri, handgjord av kvilters Kathy Hogston och Colleen Adkins. Priserna är 5 dollar för 1 lott och 10 dollar för 3 lotter.

Fredagen kommer att vara sista dagen att köpa lotterna, och vinnaren kommer att tillkännages under lördagens evenemang. Enligt biblioteket behöver vinnaren inte vara närvarande för att ta emot quilten.

De intäkter som samlas in går till de olika program som Friends of Hackley Public Library arrangerar under året samt till renoveringar av Hackley Public Library’s Local History and Genealogy Department – Torrent House.

Vanliga frågor (FAQ) baserat på de huvudsakliga ämnena och informationen i artikeln:

1. Vad är temat för Hackley Public Library’s årliga fundraiser i år?
– Årets tema är “Bling Thing”, där du kan hitta kostymsmycken, vintage-smycken och fina smycken till ett billigare pris.

2. Vem utvärderar och prissätter smyckena?
– Smyckesexperten Sherry Kelly utvärderar och prissätter smyckena på ett adekvat sätt.

3. Var äger evenemanget rum?
– Evenemanget äger rum på Barclay Event Center på Barclay Street i Muskegon.

4. När äger försäljningsfesten rum och vad kostar det att delta?
– En tidig försäljningsfest äger rum fredagen den 9 februari kl. 17.00-20.00. För att delta begärs en minsta donation på 15 dollar.

5. Vilka är öppettiderna på lördagen den 10 februari?
– På lördagen den 10 februari är de öppna från kl. 10.00 till 14.00, med en lunchstängning på en halvtimme. Kostymsmycken och vintage-smycken kommer att säljas med 50% rabatt när de öppnar igen.

6. Vad kan du berätta om vinstlotteriet?
– Du har chansen att vinna en specialgjord bokhyllskvilt i deras lotteri. Priserna är 5 dollar för 1 lott och 10 dollar för 3 lotter. Vinnaren kommer att tillkännages under lördagens evenemang och behöver inte vara närvarande för att ta emot quilten.

7. Vad händer med intäkterna från evenemanget?
– De intäkter som samlas in går till de olika program som Friends of Hackley Public Library arrangerar under året samt till renoveringar av Hackley Public Library’s Local History and Genealogy Department – Torrent House.

Definitioner av viktiga termer och jargong:

– Kostymsmycken: Smycken som är avsedda att bäras som en del av en dräkt eller förklädnad.
– Vintage-smycken: Smycken som är minst 20-30 år gamla och ofta betraktas som tidlösa och klassiska.
– Donation: En frivillig gåva eller bidrag av pengar eller andra resurser.
– Rabatt: En minskning av priset på varor eller tjänster, vanligtvis som ett incitament för kunder att köpa eller delta i en viss aktivitet.

Föreslagna relaterade länkar till huvuddomänen (inte underdomäner):

Hackley Public Library (Hackley Public Library’s officiella webbplats)
City of Muskegon (Muskegon stadens officiella webbplats)