Mineral, ädelsten och smycken show i Portland

Mer än 50 säljare som sträcker sig över 180 bord kommer att samlas på Mineral-, ädelsten- och smyckesmässan i Portland i april. Tusentals mineraliska prover, fossiler, pärlor och smycken från både lokala och internationella återförsäljare och grossister kommer att finnas under samma tak den 20 och 21 april.

Maine Mineralogical and Geological Society presenterar den 39: e årliga Mineral-, ädelsten- och smyckesmässan, som kommer att äga rum på Brick South på Thompson’s Point i Portland. Inträdet kostar $5, $4 för äldre och tonåringar, och är gratis för barn under 12 år.

Över 50 försäljare kommer att vara på plats, och det kommer att finnas möjlighet att se fluorescerande mineraler under ultraviolett ljus i en speciell avdelning. Oavsett om du är en entusiastisk samlare av stenar eller bara nyfiken, kommer denna mässa att vara fascinerande.

Det handlar om mycket mer än bara försäljning av smycken och stenar. Mässan ger också en möjlighet att lära sig mer om mineraler och geologi genom olika föreläsningar och presentationer. Det är en unik chans att interagera med experter inom området och få en djupare förståelse för ämnet.

Du kommer också att kunna hitta unika och sällsynta föremål som du kanske inte skulle hitta någon annanstans. För samlare och entusiaster är detta verkligen en händelse att inte missa.

Så om du är intresserad av mineraler, ädelstenar eller bara vackra smycken, markera datumet i din kalender och besök Mineral-, ädelsten- och smyckesmässan i Portland. Det kommer att vara en upplevelse fylld med skönhet och kunskap.

Frågor och svar baserade på huvudämnena och informationen som presenteras i artikeln:

Fråga: När och var kommer Mineral-, ädelsten- och smyckesmässan äga rum?
Svar: Mässan kommer äga rum den 20 och 21 april på Brick South på Thompson’s Point i Portland.

Fråga: Vad kostar det att komma in på mässan?
Svar: Inträdet kostar $5 för vuxna, $4 för äldre och tonåringar, och är gratis för barn under 12 år.

Fråga: Hur många säljare kommer att finnas på mässan?
Svar: Det kommer att finnas över 50 säljare på plats.

Fråga: Vilka typer av föremål kommer att finnas att köpa på mässan?
Svar: Det kommer att finnas tusentals mineraliska prover, fossiler, pärlor och smycken från både lokala och internationella återförsäljare och grossister.

Fråga: Finns det möjlighet att se fluorescerande mineraler under ultraviolett ljus?
Svar: Ja, det kommer att finnas en speciell avdelning där besökare kan se fluorescerande mineraler under ultraviolett ljus.

Fråga: Vad mer än försäljning erbjuder mässan?
Svar: Mässan erbjuder också möjligheten att lära sig mer om mineraler och geologi genom föreläsningar och presentationer.

Fråga: Är det möjligt att hitta unika och sällsynta föremål på mässan?
Svar: Ja, besökare kan förvänta sig att hitta unika och sällsynta föremål som kanske inte finns tillgängliga någon annanstans.

För att läsa mer om Mineral-, ädelsten- och smyckesmässan i Portland, besök gärna deras hemsida: Länk till hemsidan.