Kim Ye-Won spelar viktig roll i nya K-dramat “Wedding Impossible”

Kim Ye-Won, tidigare medlem i K-pop-gruppen Jewelry, kommer att spela en viktig roll i det kommande K-dramat “Wedding Impossible”. Hon har blivit castad som rollfiguren Ahn Se-Jin, som är en central del av Lee Ji-Hans (spelad av Moon Sang-Min) familj. Ahn Se-Jin är hustru till Choi Min-Woong (spelad av Hong-In), en annan medlem av Lee Ji-Hans familj. I dramat kommer hennes karaktär att kämpa för att göra sin make Choi Min-Woong till ärvinge av företaget LJ Group.

Enligt Tenasia har Kim Ye-Wons karaktär Ahn Se-Jin en masterexamen i violin från Conservatoire Nationale de la Conservatoire i Paris, Frankrike. Hon har också en stor kunskap om musik. Tittarna kan förvänta sig att karaktären är smart och charmig.

Kim Ye-Won har tidigare medverkat i flera andra framstående K-draman, bland annat “Run On”, “What’s Wrong with Secretary Kim”, “Class of Lies”, “Narco-Saints”, “Reply 1997” och “Hotel King” för att nämna några.

Huvudrollerna i “Wedding Impossible” innefattar Jeon Jong-Seo, Moon Sang-Min, Kim Do-Wan och Bae Yoon-Kyoung.

Missa inte att se avsnitt 1 av “Wedding Impossible” på tvN, måndagen den 26:e februari 2024. Det är ett romantiskt komedidrama som garanterat kommer att underhålla och beröra tittarna.

Kim Ye-Won kommer att spela rollen som Ahn Se-Jin i K-dramat “Wedding Impossible”. Hon är tidigare medlem i K-pop-gruppen Jewelry och en viktig del av Lee Ji-Hans familj. Ahn Se-Jin kommer att kämpa för att göra sin make, Choi Min-Woong, till arvtagare av företaget LJ Group.

Enligt Tenasia har Ahn Se-Jin en masterexamen i violin från Conservatoire Nationale de la Conservatoire i Paris, Frankrike, och har också stor kunskap om musik. Hon beskrivs som smart och charmig.

Kim Ye-Won har tidigare medverkat i flera framstående K-draman, inklusive “Run On”, “What’s Wrong with Secretary Kim”, “Class of Lies”, “Narco-Saints”, “Reply 1997” och “Hotel King”.

Huvudrollerna i “Wedding Impossible” inkluderar Jeon Jong-Seo, Moon Sang-Min, Kim Do-Wan och Bae Yoon-Kyoung.

Missade inte att se avsnitt 1 av “Wedding Impossible” på tvN, måndagen den 26:e februari 2024. Det är ett romantiskt komedidrama som kommer att underhålla och beröra tittarna.

Definitioner:
– K-pop: Förkortning av koreansk popmusik, en genre av musik som kommer från Sydkorea.
– K-drama: Förkortning av koreansk drama, en populär typ av tv-drama från Sydkorea.
– Rollfigur: En karaktär som en skådespelare spelar i en film, tv-serie eller teaterföreställning.
– Dramat: Refererar till tv-serien “Wedding Impossible” som diskuteras i artikeln.
– Karaktär: En fiktiv person som är en del av en berättelse, som en film, tv-serie eller bok.

För mer information om K-pop och K-drama, besök soompi.com.

För att se mer om Kim Ye-Wons tidigare dramar, besök viki.com.