Tiffany & Co. presenterar sin exklusiva kollektion inför Alla hjärtans dag

Tiffany & Co. är känt för sina ikoniska smycken och deras tidlösa elegans. Inför Alla hjärtans dag 2024 lanserar juvelerarhuset en exklusiv kollektion som bjuder på en rad unika och vackra smycken att ge till sin älskade.

Bortom traditionella gåvor som blommor och choklad erbjuder Tiffany & Co. en kollektion som verkligen kan vara en investering för framtiden. Smycken är eviga symboler för kärlek, som kan bäras och bevaras genom generationer.

En av höjdpunkterna i kollektionen är den handgjorda Tiffany HardWear-klockan. Tillverkad i Schweiz har denna tidlösa klocka ett armband av länkar i sterlingsilver och stål. Dess design kombinerar industriella element med en unik touch av elegans, då klockans urtavla är smyckad med en babyblå safirkristall som påminner om den berömda Tiffany-diamanten.

För de par som planerar att förlova sig på Alla hjärtans dag erbjuder Tiffany & Co. en idealisk present i form av Tiffany Setting Diamond Engagement Ring. Denna ring är designad med två band, det första helt i platina och det andra inramat med diamanter. Ringen bär en storslagen diamant i en subtil sexfackinställning, vilket ger en något spektakulär känsla.

Kollektionen inkluderar även den klassiska Bird on a Rock-broschen, som ursprungligen designades av Jean Schlumberger 1965. För Alla hjärtans dag har broschen uppdaterats med 18-karat guld och vita diamanter, vilket ger den en extra gnista.

För en mer lekfull och ungdomlig design erbjuder kollektionen Elsa Peretti Open Heart Pendant. Detta hänge i 18-karat guld föreställer ett urgröpt hjärta och hängs upp av en tunn guldkedja. Det ger smycket en avslappnad och charmig känsla.

Slutligen har kollektionen även Elsa Peretti Bone Cuff, en stor och asymmetrisk armband som följer handledens naturliga form. Det finns i både sterling silver och guld, och armbandet erbjuder både rörelsefrihet och visuell harmoni.

För att lära dig mer om Tiffany & Co:s nya kollektion inför Alla hjärtans dag, besök deras hemsida och låt dig inspireras av deras tidlösa kreationer.

Vanliga frågor (FAQ) om Tiffany & Co:s nya kollektion inför Alla hjärtans dag 2024:

1. Vad är höjdpunkterna i den nya kollektionen?
Höjdpunkterna i kollektionen inkluderar den handgjorda Tiffany HardWear-klockan, Tiffany Setting Diamond Engagement Ring, Bird on a Rock-broschen, Elsa Peretti Open Heart Pendant och Elsa Peretti Bone Cuff.

2. Vad är Tiffany HardWear-klockan?
Tiffany HardWear-klockan är en handgjord klocka tillverkad i Schweiz. Den har ett armband av länkar i sterlingsilver och stål och urtavlan är smyckad med en babyblå safirkristall.

3. Vad är Tiffany Setting Diamond Engagement Ring?
Tiffany Setting Diamond Engagement Ring är en förlovningsring designad med två band, ett helt i platina och det andra inramat med diamanter. Ringen har en storslagen diamant i en subtil sexfackinställning.

4. Vad är Bird on a Rock-broschen?
Bird on a Rock-broschen är en klassisk design som ursprungligen designades av Jean Schlumberger 1965. För Alla hjärtans dag har broschen blivit uppdaterad med 18-karat guld och vita diamanter.

5. Vad är Elsa Peretti Open Heart Pendant?
Elsa Peretti Open Heart Pendant är ett hänge i 18-karat guld som föreställer ett urgröpt hjärta. Det hängs upp av en tunn guldkedja och ger smycket en lekfull och ungdomlig design.

6. Vad är Elsa Peretti Bone Cuff?
Elsa Peretti Bone Cuff är ett asymmetriskt armband som följer handledens naturliga form. Det finns i både sterling silver och guld och erbjuder både rörelsefrihet och visuell harmoni.

För att lära dig mer om Tiffany & Co:s nya kollektion inför Alla hjärtans dag, besök deras hemsida och låt dig inspireras av deras tidlösa kreationer.