Antonio Brown beordras att betala över en miljon dollar till juveleraren

Antonio Brown har blivit beordrad att skriva en check på över en miljon dollar till en känd juvelerare, detta efter att han inte försvarade sig mot en stämning som diamantexperten stämde honom med förra året.

TMZ Sports avslöjade historien … Shuki International – en världsberömd affärsman som har varit juveleraren åt kända personer som Floyd Mayweather under många år – stämde AB i april 2023 efter att han hävdade att den före detta NFL-stjärnan lånade en mängd av hans värdefulla föremål under 2022 men aldrig returnerade dem eller betalade för dem.

I stämningsansökan påstod Shuki att han gav AB ett par av sina “Shuki International” diamantfingrar – vilka juveleraren sade kostade 500 000 dollar var – under förutsättningen att Brown antingen skulle returnera dem eller betala för dem.

Shuki sade också att han överlämnade en roséguldsversion av fingerstycket med svarta diamanter, en vitguldskedja och en ring – alla med samma förväntningar.

Juveleraren påstod att Brown aldrig returnerade föremålen eller betalade pengarna… så han bad en domare att tvinga AB att betala 1 095 000 dollar för alltihop.

Det är tydligt att Antonio Brown har hamnat i juridiska problem igen. Det är olyckligt att en så framstående atlet som en gång var en av de mest beundrade i NFL nu finner sig själv i denna situation. Det blir intressant att se hur han reagerar på domarens order och om han kommer att betala juveleraren eller försöka försvara sig ytterligare. En sak är säker – denna händelse kommer att påverka Browns ekonomiska situation och kanske även hans rykte som offentlig person.

FAQ:

Q: Vad har Antonio Brown blivit beordrad att göra?
A: Antonio Brown har blivit beordrad att skriva en check på över en miljon dollar till en känd juvelerare.

Q: Varför måste han betala juveleraren?
A: Juveleraren stämde Antonio Brown efter att han hävdade att Brown inte returnerade hans värdefulla föremål eller betalade för dem.

Q: Vad för värdefulla föremål handlar det om?
A: Det handlar om diamantfingrar, en roséguldsversion av fingerstycket med svarta diamanter, en vitguldskedja och en ring.

Q: Hur mycket kostade diamantfingrarna?
A: Diamantfingrarna kostade 500 000 dollar vardera.

Q: Vilka åtgärder har juveleraren tagit för att få betalt?
A: Juveleraren har lämnat in en stämningsansökan och bett en domare att tvinga Antonio Brown att betala 1 095 000 dollar för de oreturnerade föremålen.

Definitioner:

– Juvelerare: en person eller företag som tillverkar, säljer eller reparerar smycken och ädelstenar.
– Diamantexpert: en person som har expertkunskap inom diamantvärdering och -kvalitet.
– Stämningsansökan: en rättslig åtgärd där en person eller organisation inleder en rättsprocess mot en annan person eller organisation.

Relaterade länkar:
TMZ Sports (officiell webbplats för TMZ Sports)