Rån vid Cherry Hill Mall – Polisen vädjar om allmänhetens hjälp

I en chockerande händelse har det rapporterats om ett beväpnat rån vid Cherry Hill Mall. Två beväpnade misstänkta höll anställda vid vapenhot medan de tömde en kassa. Rånet ägde rum på Philly Diamond Connection på fredagsmorgonen. Polisen i Cherry Hill har vädjat till allmänheten om hjälp för att lösa fallet.

Efter att ha lämnat platsen flydde de misstänkta i en svart SUV, som inte hade något registreringsskylt. Fordonet stod parkerat på södra sidan av köpcentrumet och sågs senast färdas österut på Church Road i Cherry Hill. Polisen har ännu inte gett någon närmare information om exakt vad som togs vid rånet.

Detta sällsynta händelse har lämnat många besökare förvånade och skakade. En av besökarna uttryckte sin rädsla och oro över dagens osäkra omgivningar. “Det gör mig skrämd, man vet aldrig vad som kan hända nu för tiden,” sa Kate Pristash från Cherry Hill. En annan besökare uttryckte sin förvåning över att ett sådant rån kunde inträffa på just Cherry Hill Mall, som betraktas som ett område där alla går för att shoppa.

Vittnen har gett en beskrivning av de misstänkta gärningsmännen. En av dem beskrevs som en man med medelstor kroppsbyggnad, klädd i en mörk huvtröja, svart keps och khakibyxor. Den andra misstänkta beskrevs som en man med smal kroppsbyggnad, klädd i en svart huvtröja och svettbyxor. Båda männen bar masker som delvis täckte deras ansikten.

Köpcentrumet har släppt ett uttalande där de betonade att deras främsta prioritet är sina kunder och anställda. De försäkrade allmänheten om att händelsen var isolerad och ovanlig. Köpcentrumet samarbetar nära med sina säkerhetsleverantörer, lokal polis och kommunala myndigheter för att upprätthålla en trygg och säker miljö. De uttryckte också sin uppskattning för det snabba agerandet från säkerhetspersonalen och polisen i Cherry Hill.

Allmänheten uppmanas att kontakta Detective Craig Jones på (856) 432-8825 eller Cherry Hill Police Investigative Unit på (856) 488-7833 om de har någon information som kan vara till hjälp i utredningen av detta rån.

FAQ:

Q: Vad hände vid Cherry Hill Mall?
A: Det rapporterades om ett beväpnat rån där två misstänkta höll anställda vid vapenhot medan de tömde en kassa på Philly Diamond Connection.

Q: Vilket fordon använde de misstänkta när de flydde?
A: De flydde i en svart SUV som inte hade något registreringsskylt.

Q: Var kan jag kontakta om jag har information om rånet?
A: Du kan kontakta Detective Craig Jones på (856) 432-8825 eller Cherry Hill Police Investigative Unit på (856) 488-7833.

Definitions:

– Beväpnat rån: När någon använder vapen eller hot om våld för att ta egendom från någon annan.

Related links:
Cherry Hill Mall