Juveleraraffären Linn och Owen i centrala Lansing stänger efter 107 år

Efter 107 år i drift kommer juveleraraffären Linn och Owen snart att stänga dörrarna för gott. Ägaren Stewart Powell går i pension och detta innebär slutet för affären som han har varit med och drivit sedan 1993.

Stewart Powell är redo att gå i pension efter att ha ägt Linn och Owen i nästan tre årtionden. Beslutet att stänga butiken var inte lätt för honom att fatta, men han kände att det var dags för en förändring.

“Jag skulle älska att jobba tills jag inte längre kan, men det skulle sätta mig och min fru i en osäker situation”, säger Powell. “Vad gör man då? Vad ska min fru göra? Det är det jag försöker undvika.”

Under åren har Stewart inte bara byggt upp en framgångsrik affärsverksamhet, utan även skapat en otrolig relation med Lansing-borna.

“Många av mina kunder är mina vänner, det är så det är när man jobbar hela tiden”, säger han.

En av Stewarts nära vänner är Ken Somes, som har känt honom i över 55 år. Ken minns hur han köpte en ring från Linn och Owen för att fria till sin fru.

“Tiden vi spenderat med Stewart har varit fantastisk. Han är en bra person och alla kommer att sakna honom”, säger Ken.

Butiken har nu börjat förbereda sig för en stängningsutförsäljning där vissa varor kommer att säljas med upp till 70 procents rabatt. Stewart säger att allt lager måste säljas innan han kan gå i pension.

“Det är mitt pensionskapital”, säger han.

Stewart är tacksam över den tid han har tillbringat i Lansing och är redo att gå in i nästa kapitel av sitt liv. Lansing kommer utan tvekan att sakna sin älskade juveleraraffär Linn och Owen efter 107 år.

Vanliga frågor om stängningen av juveleraraffären Linn och Owen

Vad innebär stängningen av Linn och Owen?
Efter 107 år i drift kommer juveleraraffären Linn och Owen att stänga för gott. Ägaren, Stewart Powell, går i pension och detta innebär slutet för affären.

Vem har ägt Linn och Owen?
Stewart Powell har ägt Linn och Owen sedan 1993 och har drivit affären framgångsrikt i nästan tre årtionden.

Varför har Stewart Powell beslutat att stänga butiken?
Beslutet att stänga butiken var inte lätt för Powell att fatta, men han kände att det var dags för en förändring. Han vill undvika osäkerhet för sig själv och sin fru när de går i pension.

Vilken relation har Stewart Powell byggt upp med Lansing-borna?
Stewart Powell har inte bara byggt upp en framgångsrik affärsverksamhet, utan även skapat en otrolig relation med Lansing-borna. Många av hans kunder är hans vänner, vilket är vanligt när man jobbar i många år.

Vad säger Stewarts vän Ken Somes om honom?
Ken Somes har känt Stewart Powell i över 55 år och beskriver honom som en bra person. Han berättar att tiden de har spenderat tillsammans har varit fantastisk och att alla kommer att sakna Stewart.

Vad kommer att hända med butikens varor i samband med stängningen?
Butiken kommer att hålla en stängningsutförsäljning där vissa varor kommer att säljas med upp till 70 procents rabatt. Allt lager måste säljas innan Powell kan gå i pension.

Kommer Stewart Powell att fortsätta bo i Lansing efter pensioneringen?
Artikeln nämner inte direkt om Powell kommer att fortsätta bo i Lansing, men det antyds att han är tacksam över den tid han har tillbringat där och är redo att gå in i nästa kapitel av sitt liv.

Relaterade länkar:
lansing.com: Huvuddomän för Lansing-tidningen, där du kan få mer information om lokala nyheter och händelser i Lansing.
linnandowen.com: Hemsidan för juveleraraffären Linn och Owen, där du kan få mer information om deras produkter och tjänster (inte en faktisk länk, eftersom det inte finns i artikelns originaltext).