Ny kollektion från Jessica McCormack och Haas Brothers transformeras genom spelglad okonventionalitet

Jessica McCormack och Haas Brothers har återigen slagit sina kreativa krafter samman för att ta fram en ny kollektion smycken som präglas av en lekfull okonventionalitet. Denna andra samarbetskollektion, med namnet “This Too Shell Has”, hyllar estetiken och arvet från de olika medverkande. Designspråket hämtar sin inspiration från koru ormbunkar, en symbol från McCormacks ursprungliga hemland Nya Zeeland, samtidigt som Haas Brothers överdimensionerade snigelskulpturer, “Snails in Comparison”, tydligt har inspirerat till formgivningen.

Jessica McCormack, som tidigare samarbetat med Niki och Simon Haas, berättar att samarbetet har känts naturligt från första stund. “Sedan jag började samarbeta med Niki och Simon [Haas] har det bara varit enkelt – det är nog det jag älskar mest med att skapa tillsammans med dem”, säger hon. “Deras arbete är fullt av vackra former och oväntade influenser, något som verkligen inspirerar mig. Det är så roligt att kliva in i deras värld.”

Den resulterande kollektionen hyllar det imperfekta genom asymmetriska former och oväntade silhuetter. I halsbandet “Salty Snail” lutar sig en diamant mot sitt pärlprydda skal. I ringen “Shrinking Snail” bildar en virvel av ojämnt stora diamanter en hypnotisk kombination, medan diamanter vaggas i guldöglor i örhängena “Studly Snails”.

“Utmaningen ligger i hantverket, och det är därför jag alltid är så stolt över vad vårt verkstad kan åstadkomma”, tillägger McCormack. “Vi ville att formerna skulle kännas mjuka och lekfulla, biomorfiska, men det kräver verklig skicklighet och mycket tid när man arbetar med diamanter och 18 karats guld. Och att skapa något som verkligen är bärbart också – det är en kollektion jag är riktigt stolt över.”

Niki Haas kommenterar Jessica McCormacks design av allvarliga diamantsmycken och framhäver samtidigt hennes förmåga att skapa smycken som definierar deras underligt underbara estetik och hennes egen ikoniska stil. “Vi älskar vad vi skapar tillsammans”, säger han.

Denna senaste kollektion från Jessica McCormack och Haas Brothers kan beundras på jessicamccormack.com.

Vanliga frågor (FAQs) om Jessica McCormacks och Haas Brothers samarbetskollektion “This Too Shell Has”:

1. Vad är temat för kollektionen “This Too Shell Has”?
Kollektionen präglas av en lekfull okonventionalitet och hyllar estetiken och arvet från de medverkande. Designspråket är inspirerat av koru ormbunkar och Haas Brothers överdimensionerade snigelskulpturer.

2. Vilka smycken ingår i kollektionen?
Kollektionen inkluderar bland annat halsbandet “Salty Snail”, ringen “Shrinking Snail” och örhängena “Studly Snails”.

3. Vilka material används i smyckena?
Smyckena är tillverkade av 18 karats guld och innehåller diamantdetaljer.

4. Vad är speciellt med smyckena i kollektionen?
Smyckena i kollektionen är kända för sina asymmetriska former och oväntade silhuetter. De hyllar det imperfekta och har en lekfull estetik.

5. Hur beskriver Jessica McCormack samarbetet med Niki och Simon Haas?
Jessica McCormack beskriver samarbetet som naturligt och älskvärt. Hon inspireras av deras vackra former och oväntade influenser.

6. Vilken utmaning ligger i tillverkningen av smyckena?
Enligt McCormack är utmaningen att kombinera mjuka och lekfulla former med skicklighet och tid när man arbetar med diamanter och 18 karats guld.

7. Hur beskrivs Jessica McCormacks design av allvarliga diamantsmycken?
Niki Haas kommenterar att McCormacks design av allvarliga diamantsmycken är imponerande och framhäver hennes förmåga att skapa smycken som definierar deras underligt underbara estetik.

För mer information och för att beundra kollektionen kan du besöka jessicamccormack.com.