Kvinnlig företagare skapar smycken av fisksandwich för alla hjärtans dag

En kvinnlig företagare i Georgetown, Kentucky har tagit sin konstnärliga talang till en helt ny nivå genom att skapa smycken av en fiskburgare. Anna Lewis, ägare till Timeless Treasures, samlar in och konserverar olika föremål som hår, aska, blommor och bröstmjölk och förvandlar dem sedan till unika smycken och andra föremål.

Nyligen blev Lewis kontaktad av Cornett Integrated Marketing Solutions som hade en intressant förfrågan från A&W, en populär restaurangkedja. A&W ville använda Lewis kreativa tekniker för att marknadsföra deras nya menyval: en kvartspundig fisksandwich.

“När jag först hörde om detta trodde jag att någon skämtade med mig,” sa Lewis. “Det är verkligen det mest absurda och geniala förslaget jag någonsin hört.”

Tanken var att lansera fisksandwichen i samband med alla hjärtans dag den 14 februari.

“Ingenting visar väl din kärlek till någon som en fisksandwich,” säger Spencer Barrett, A&W:s Senior Digital Manager. “Det är ett perfekt sätt att visa att din kärlek är lika djup som havet.”

För att förvandla maten till smycken genomgick Lewis en process där ingredienserna dehydrerades och sedan malts till pulver för att användas i smyckestillverkningen.

“Vi plockade isär varje lager av fisksandwichen,” förklarade Lewis. “Brödet fick bli en ädelsten. Sås och grönsaker också. Men själva fisken var verkligen det viktigaste elementet. Vi förvandlade helt enkelt fisksandwichen till något vackert. Vi skapade ringar, örhängen, armband, halsband och manschetter för män.”

Utöver smyckena tillverkade A&W även en diamant gjord av sex kremerade fisksandwicher.

“A&W är alltid intresserade av att göra något unikt och annorlunda,” säger Barrett. “Vi visste att detta skulle få människors uppmärksamhet, särskilt det begränsade sortimentet av smycken eller en diamant ring gjord av våra egna fisksandwicher.”

Om du är intresserad av att ge bort en fisk-infuserad alla hjärtans dag-present, kan du besöka A&W:s webbplats eller deras sociala medie-kanaler för mer information. Dessutom erbjuder A&W en “köp en, få en gratis”-kupong för medlemmar i deras belöningsprogram.

Vanliga frågor baserade på huvudämnen och informationen presenterad i artikeln:

1. Vem är Anna Lewis och vad är Timeless Treasures?
Anna Lewis är en kvinnlig företagare i Georgetown, Kentucky. Hon äger en verksamhet vid namn Timeless Treasures som samlar in och konserverar olika föremål för att skapa unika smycken och andra föremål.

2. Vilket företag kontaktade Anna Lewis och varför?
Anna Lewis blev kontaktad av Cornett Integrated Marketing Solutions på uppdrag av A&W, en populär restaurangkedja. A&W var intresserade av att använda Lewis kreativa tekniker för att marknadsföra deras nya menyval: en kvartspundig fisksandwich.

3. Vad var syftet med att skapa smycken av fisksandwichen?
Syftet var att marknadsföra A&W:s fisksandwich som en presentidé till Alla hjärtans dag.

4. Hur förvandlades fisksandwichen till smycken?
Fisksandwichen genomgick en process där ingredienserna dehydrerades och malts till pulver för att användas i smyckestillverkningen. Varje lager av fisksandwichen användes för olika smyckeelement.

5. Fanns det andra särskilda föremål som skapades utifrån fisksandwichen?
Ja, förutom smycken skapades även en diamant gjord av sex kremerade fisksandwicher.

Relaterade länkar:
A&W:s webbplats
A&W:s Facebook-sida
A&W:s Twitter-konto
A&W:s Instagram-konto