Grammy Awards 2024: Jewelry Highlights That Lit Up the Night

Årets Grammy Awards bjöd på en galakväll fylld med bländande smycken och edgy accessoarer. Denna säsong har präglats av elegant minimalism när det kommer till accessoarer, men artisterna på Grammys tog ut svängarna rejält. Stjärnorna wowade med allt från tidlösa smycken till statement-pieces. Här presenteras några av de mest fantastiska smyckeslookerna vi fick se.

Victoria Monet emellan med Bulgari High Jewelry

Victoria Monet hade ett stort år med debutalbumet “Jaguar II” och imponerade genom att få hela sju nomineringar för skivan. Söndagen visade sig vara en lyckad kväll för stjärnskottet, då hon tog hem tre priser, inklusive Best New Artist. Monet strålade i en Atelier Versace-klänning och bar Bulgari Serpenti-halsbandet, ett ikoniskt smycke med naturliga diamanter.

Dua Lipa glänste i Tiffany & Co., Rainbow K och Suzanne Kalan Fine Jewelry

Dua Lipa visade upp två olika looks under Grammy Awards kvällen. Först slog tre gånger Grammy-vinnaren igenom med ett vackert halsband från Tiffany Blue Book Collection 2023. Det exklusiva smycket var format som två fiskar som kysser, prytt med gult guld och över 23 karat oslipade orangea safirer, rubiner och naturliga diamanter. Senare på kvällen stod hon på scenen med smycken från Rainbow K och Suzanne Kalan Fine Jewelry.

Taylor Swift i Lorraine Schwartz

Taylor Swift är utan tvekan en av tidens mest populära artister. Hon har hela 52 Grammy-nomineringar och 14 vinster. Hon är den första artisten att vinna Album of the Year fyra gånger, ett rekord som tidigare innehållits av musiklegendarerna Frank Sinatra, Stevie Wonder och Paul Simon. Swift bar en av kvällens mest omtalade smyckeslookar: en klockhalsband designad av Lorraine Schwartz. Klockan är omringad av vita diamanter och var matchad med fyra andra diamant-halsband från Schwartz.

Miley Cyrus i DeBeers och Tiffany & Co.

Miley Cyrus satte en hög ribba för mode under årets Grammy Awards. Under ceremonin bytte hon kläder hela fem gånger. På röda mattan bar hon en handgjord klänning av John Galliano för Maison Margiela, som flöt samman med hennes smycken. På scenen bar hon en svart byxdress med en guldgul armring från Elsa Peretti för Tiffany & Co. och tog emot sin första Grammy någonsin. Hon framförde sedan sin hitlåt “Flowers” i en fransprydd bodysuit av vintage Bob Mackie och bar Princess Cut Long Drop Diamond Earrings i 18k vitt guld från De Beers. Miley Cyrus avslutade galakvällen i en axelbandslös Gucci-klänning när hon tog emot sin andra Grammy.

Celine Dion i Tiffany & Co.

Celine Dion har närvarat på Grammys i över tre decennier och har samlat på sig många priser. Hon presenterade årets vinnare av Album of the Year, Taylor Swift, som vann priset för fjärde gången. Dion själv är en ikon när det kommer till stil och bar under kvällen diamantörhängen i platina, en Tiffany Edge-armband och ett antal diamantringar, samt ett spektakulärt diamanthalsband.

Coi LeRay i Jacob & Co.

Coi LeRay var definitivt en artist att hålla ögonen på under årets Grammy Awards. Hon blev nominerad två gånger, för Best Pop Dance Recording och Best Rap Performance. Under den röda mattan bar hon en hel black-outfit, där hennes smycken fick lysa. En ståtlig diamantörhänge och en klocka med diamanter från Jacob & Co. satt pricken över i.

Bebe Rexha i Graziela och EFFY Jewelry

Bebe Rexha kom till Grammy Awards redo att imponera och förhoppningsvis vinna sitt första pris. Den amerikanska popstjärnan bar diamanter och smaragder från Graziela och EFFY Jewelry. Smyckena kompletterade hennes helsvarta look, där de långa näthandskarna gav en perfekt bakgrund för hennes armband och ringar.

Olivia Rodrigo i Bulgari High Jewelry

Olivia Rodrigo har imponerat stort på Grammys. Hon fick hela sju nomineringar och tre vinster för sitt debutalbum “Sour” redan som 18-åring år 2022. I år fick hon sex nomineringar för sitt andra studioalbum “Guts”. Trots att hon inte vann fler priser gnistrade hon ändå i Bulgari High Jewelry. Hon bar en av Maison’s örhängen i vitt guld med rubiner, och ett annat smycke med diamanter.

Christina Aguilera i Bucherer Fine Jewelry

Christina Aguilera är en veteran på Grammys med 21 nomineringar genom karriären. Hon har vunnit sex gånger, inklusive årets pris för Best Latin Pop Album. Aguilera accepterade sitt pris i stil med en elegant look som framhävde hennes kurvor. För att toppa det hela bar hon diamantsmycken från Bucherer Fine Jewelry.

Vad var några av de mest fantastiska smyckeslookerna på Grammy Awards?

Årets Grammy Awards bjöd på många imponerande smyckeslooker. Några av de mest fantastiska inkluderade:

  • Victoria Monet i Bulgari High Jewelry
  • Dua Lipa i Tiffany & Co., Rainbow K och Suzanne Kalan Fine Jewelry
  • Taylor Swift i Lorraine Schwartz
  • Miley Cyrus i DeBeers och Tiffany & Co.
  • Celine Dion i Tiffany & Co.
  • Coi LeRay i Jacob & Co.
  • Bebe Rexha i Graziela och EFFY Jewelry
  • Olivia Rodrigo i Bulgari High Jewelry
  • Christina Aguilera i Bucherer Fine Jewelry

Vad bar Victoria Monet på Grammy Awards?

Victoria Monet bar Bulgari Serpenti-halsbandet, ett ikoniskt smycke med naturliga diamanter.

Vilka smycken bar Dua Lipa?

Dua Lipa bar ett halsband från Tiffany Blue Book Collection 2023, smycken från Rainbow K och smycken från Suzanne Kalan Fine Jewelry.

Vilket smycke bar Taylor Swift?

Taylor Swift bar en klockhalsband designad av Lorraine Schwartz, omringad av vita diamanter och matchad med fyra andra diamant-halsband från Schwartz.

Vilka smycken bar Miley Cyrus?

Miley Cyrus bar en guldgul armring från Elsa Peretti för Tiffany & Co., samt Princess Cut Long Drop Diamond Earrings i 18k vitt guld från De Beers.

Vilka smycken bar Celine Dion på Grammy Awards?

Celine Dion bar diamantörhängen i platina, en Tiffany Edge-armband och ett antal diamantringar, samt ett spektakulärt diamanthalsband.

Vad bar Coi LeRay på Grammy Awards?

Coi LeRay bar en ståtlig diamantörhänge och en klocka med diamanter från Jacob & Co.

Vilka smycken bar Bebe Rexha?

Bebe Rexha bar smycken från Graziela och EFFY Jewelry, inklusive armband och ringar.

Vad bar Olivia Rodrigo?

Olivia Rodrigo bar Bulgari High Jewelry, inklusive örhängen i vitt guld med rubiner och ett annat smycke med diamanter.

Vilka smycken bar Christina Aguilera?

Christina Aguilera bar diamantsmycken från Bucherer Fine Jewelry.

Vad är Grammy Awards?

Grammy Awards är en årlig prisutdelning inom musikindustrin där framstående artister och inspelningar får erkännande för sina prestationer.

Vad är Atelier Versace?

Atelier Versace är en haute couture-kollektion från det italienska modehuset Versace.

Vad är Bulgari Serpenti-halsbandet?

Bulgari Serpenti-halsbandet är ett ikoniskt smycke från varumärket Bulgari. Det är känt för sina serpentindetaljer och användningen av naturliga diamanter.

Vad är Tiffany & Co.?

Tiffany & Co. är ett företag som specialiserar sig på lyxiga smycken, inklusive diamanter och designerkollektioner.

Vad är diamantörhängen i platina?

Diamantörhängen i platina är örhängen som är tillverkade av ädelmetallen platina och dekorerade med diamanter.

Vad är Bucherer Fine Jewelry?

Bucherer Fine Jewelry är ett företag som erbjuder eleganta och lyxiga smycken, inklusive diamantsmycken.

Vad är Grammy-nomineringar?

Grammy-nomineringar är erkännanden som ges till artister och inspelningar inför Grammy Awards, och det markerar att de är potentiella kandidater i olika kategorier.