Fira kärleken med Pandora: En unik kollektion för alla tillfällen

Chloe och Halle Bailey vill prata med dig om kärlek. Syskonen, som nyligen utnämndes till Pandoras nya globala ambassadörer, fokuserar denna säsong på att fira kärleken i alla dess former, till ära för varumärkets senaste kampanj “Be Love”. Precis som kärlek, kretsar den nya smyckekollektionen kring att hitta det perfekta smycket som ger ditt liv en unik glans. I en intervju med Pandora berättade Chloe och Halle om sitt samarbete med varumärket och hur de inkarnerar kärlek i sina liv.

Pandoras nya kampanj presenterar en rad nya designs tillverkade med högkvalitativa material som sterlingsilver, 14K guld (massivt och belagt), Murano-glas och labb-odlade diamanter. Du kommer att hitta gnistrande ringar och underbara örhängen som passar perfekt både till vardags och fest. Även om kollektionen i sig själv strålar (bokstavligen), handlar Pandoras kampanj om att kärlek är både ett verb och en handling. Och vem kunde vara bättre att representera detta än duon vars kärlek för varandra har utvecklats från att bara dela samma DNA till att vara konstnärliga samarbetspartners, bästa vänner och framför allt utvalda systrar?

I en intervju med Cosmo berättar Chloe att kärlek är en otrolig känsla, särskilt i de stunder när man känner att man inte har något annat. “Jag är så glad att denna kampanj representerar kärlek och alla sätt den manifesterar sig på. Att få göra detta tillsammans med min syster och visa vad kärlek betyder för oss är så roligt.” För systrarna är det tydligt att de fortsätter att vara där för varandra i alla skeden av livet. Tidigare i månaden deltog duon på Grammys, där Chloe kom för att fira Halles första nominering som soloartist för hennes singel “Angel” i kategorin Bästa R&B-låt. Även om de två gick på röda mattan separat (medan Halle gick bredvid sin pojkvän DDG och Chloe gick ensam), förblev de ändå sammankopplade på flera sätt den kvällen. Drippande av diamanthalsband från Pandora bar de två med sig en del av varandra (och sitt senaste gemensamma äventyr) hela natten. Och skulle det inte vara så att de är vinnare oavsett pris? Det tycker i alla fall Halle. “Presenter är alltid bäst i form av kärlek,” säger Den Lilla Sjöjungfrun-stjärnan till Cosmo. “Chloe har gett mig fantastiska saker, men jag tycker att den bästa presenten är att få spendera tid med henne, hennes närvaro och bara det faktum att jag har henne som en guide i mitt liv.” Den unika kopplingen som den nya mamman har med sin syster är något hon ser fram emot att föra vidare till sina barn. Det är något som varar för evigt, och de symboliserar det med ett armband. “Min syster och jag har gjort matchande [Pandora] armband ingraverade med våra initialer och en halv hjärta och änglavingar,” berättar hon för Cosmo. “Jag skulle ge detta till min dotter och om Chloe får en dotter skulle jag vilja att hon ger sitt armband till henne och att det överförs från generation till generation.” Verkligen ett värdefullt arvegods för framtiden!

Du kan nu utforska Pandoras kampanj “Be Love” på Pandora.com och hitta det perfekta smycket som hyllar kärleken i alla dess former.

Vanliga frågor (FAQ) baserat på huvudämnena och informationen som presenteras i artikeln:

1. Vad handlar Pandoras nya kampanj “Be Love” om?
Pandoras kampanj “Be Love” handlar om att fira kärlek i alla dess former genom att erbjuda en rad nya designs av smycken tillverkade med högkvalitativa material.

2. Vilka material används i den nya smyckekollektionen?
Kollektionen inkluderar smycken tillverkade av sterlingsilver, 14K guld (massivt och belagt), Murano-glas och labb-odlade diamanter.

3. Vilken typ av smycken finns tillgängliga i kollektionen?
Du kan hitta gnistrande ringar och underbara örhängen som är perfekta både för vardags och fest.

4. Vad representerar kampanjen “Be Love” enligt Chloe och Halle?
Enligt Chloe och Halle representerar kampanjen kärlek som både ett verb och en handling. De inkarnerar kärlek i sina egna liv och är glada över att kunna visa vad kärlek betyder för dem.

5. Vad symboliserar armbanden med ingraverade initialer och en halv hjärta och änglavingar?
Armbanden symboliserar den unika kopplingen mellan Chloe och Halle som systrar. De har gjort matchande armband och planerar att överföra dem från generation till generation som värdefulla arvegods.

Förklaring av nyckelord och jargong:

– Smyckekollektionen – En samling av olika smycken som erbjuds i en viss kampanj eller från ett specifikt varumärke.
– Sterlingsilver – En högkvalitativ legering av silver som vanligtvis används för smycken.
– Murano-glas – Ett speciellt typ av glas som är tillverkat i staden Murano, Italien, känd för sina färgglada och konstnärliga mönster.
– Labb-odlad diamanter – Diamanter som odlas i laboratorium istället för att utvinnas från jorden. De har samma kemiska egenskaper som naturliga diamanter.

Föreslagna relaterade länkar till huvuddomänen:

Pandora – Huvuddomänen för Pandora där du kan utforska deras smycken och kampanjer.
Kampanj “Be Love” – Länk till kampanjsidan för “Be Love” på Pandora.com där du kan hitta smycken som hyllar kärleken i alla dess former.