Få en chans att vinna en värdecheck värd 2500 kronor från Mejuri

Vi på Refinery29 Australia älskar smycken, och när det kommer till både ringar och örhängen, är vårt motto att gränsen inte existerar. I år vill vi ge dig samma gåva genom att lotta ut två värdecheckar värda 2500 kronor från Mejuri.

Mejuri har tagit över sociala medier och vi kan personligen bekräfta att när du ser dessa smycken överallt på din feed, är all hype helt befogad. Det som gör Mejuri så fantastiskt är det breda utbudet av metaller (14k guld, 18k guldplätering och sterling silver), vilket gör det till ett utmärkt alternativ både för festligare smycken och smycken som kan bäras varje dag.

Vi älskar särskilt att kombinera huggies med större ringar för en intressant örhänge-styling, och på samma sätt att kombinera kraftiga ringar med smäckra och stapelbara ringar som är något tunnare.

Det roliga med Mejuri är förmågan att ta något så enkelt som ett ringformat örhänge och förvandla det till en intressant detalj som fulländar en outfit. För att bevisa detta lanserar varumärket en kampanj med temat “Hoops All Ways” den här månaden, där de adderar skulpturala former till sin samling med över 75 ringformade örhängen. Dessa varianter kommer att komplettera de populära klassiska rundade hoops samt den triangulära Patra-hoopsen (en favorit från Refinery29 Australia).

Till och med några av 2024 års mest kända kvinnor, som Selena Gomez, Gigi Hadid, Sydney Sweeney, Ariana Grande och Olivia Rodrigo, älskar Mejuri och bär smycken som Bold Pearl Drop Earrings och Charlotte Ring.

För att få chansen att vinna en av två värdecheckar på 2500 kronor från Mejuri (och förnya din smyckeskollektion direkt), berätta bara — på 25 ord eller mindre — historien bakom ditt mest värdefulla smycke. Oavsett om det köptes impulsivt för att fira en bra dag, om det är ett ärvda smycke eller en gåva från en älskad person, så vill vi höra om det!

Viktiga detaljer att notera: Tävlingen startar måndagen den 5 februari kl. 00:00 (AEST) och pågår fram till måndagen den 26 februari kl. 23:59 (AEST). Du måste vara över 18 år och vara en permanent boende i Australien för att delta. Du kan bara delta en gång, så gör det räknas. Fullständiga villkor finns längst ner på anmälningsformuläret.

Vill du ha mer? Få Refinery29 Australias bästa artiklar skickade till din inkorg varje vecka. Anmäl dig här!

Vad är Mejuri?

Mejuri är ett varumärke för smycken som erbjuder ett brett utbud av metaller och designalternativ.

Vad gör Mejuri så fantastiskt?

Mejuri är känt för sitt breda utbud av smycken i olika metaller, vilket gör det till ett utmärkt alternativ både för festliga tillfällen och för daglig användning.

Vad innebär kampanjen med temat “Hoops All Ways”?

Kampanjen innebär att Mejuri lanserar över 75 olika ringformade örhängen med skulpturala former.

Vilka kändisar bär Mejuri-smycken?

Kändisar som Selena Gomez, Gigi Hadid, Sydney Sweeney, Ariana Grande och Olivia Rodrigo är bland dem som älskar och bär Mejuri-smycken.

Hur kan jag delta i tävlingen för att vinna värdecheckar från Mejuri?

För att delta i tävlingen måste du berätta historien bakom ditt mest värdefulla smycke på 25 ord eller färre. Du har chansen att vinna en av två värdecheckar värda 2500 kronor från Mejuri.

Vilka är de viktiga detaljerna att notera om tävlingen?

Tävlingen startar den 5 februari och pågår fram till den 26 februari. Endast personer över 18 år och permanenta boende i Australien får delta. Du kan bara delta en gång.

Definitioner av viktiga termer

Mejuri – Ett varumärke för smycken som erbjuder smycken i olika metaller och designalternativ.

Huggies – Örhängen som sitter tätt intill örat och bildar en ring runt örsnibben.

Ringformade örhängen – Örhängen i form av en ring.

Guldplätering – En process där ett tunt lager av guld appliceras på en annan metall för att ge den en guldfärgad yta.

Förslag på relaterade länkar

Mejuri – Officiell webbplats för Mejuri-smekens varumärke.

Refinery29 – Webbplatsen för Refinery29 Australias bästa artiklar.