Vedika Jewels Skapar Första Ljusinbäddade Jhumka Örhängen i Världen

New Delhi [Indien], 20 februari: Vedika Jewels, en lysande förebild för utmärkelse inom ädla guldsmidingar, firar stolt en monumental prestation i sin lysande resa genom att vinna ett extraordinärt världsrekord som certifierats av Asian Records Academy, India Records Academy och Tamilan Book of Records. Hos VEDIKA JEWELS är varje smycke en mästerverk, noggrant utformat för att personifiera den eviga charm och strålglans som smycken förmedlar. Som pionjärer inom tillverkning av guldsmycken och respekterade leverantörer till prestigefyllda återförsäljare är VEDIKA JEWELS synonymt med snabba sändningar av oöverträffad kvalitet och hantverk.

Genom att dra nytta av över ett årtionde av oöverträffad expertis inom tillverkning av guldsmycken graveras VEDIKA JEWELS stolt sin arv med den banbrytande bedriften att skapa världens första Ljusinbäddade Jhumka Örhängen. Denna historiska prestation symboliserar inte bara en betydelsefull milstolpe inom smyckesbranschen, utan framhäver också VEDIKA JEWELS outtröttliga hängivenhet till excellens, innovation och bevarande av kulturellt arv.

På detta oerhörda tillfälle sökte den verkställande partnern för VEDIKA JEWELS välsignelser från sin mentor, M. Suresh Kumar, sekreterare för Coimbatore Jewellery Manufacturers Association. Suresh uttryckte sin djupa uppskattning för mästerverket och erbjöd sina varma välsignelser. “Denna prestation är verkligen enastående och sätter en ny standard inom smyckesbranschen”, kommenterade Suresh. “Det noggranna hantverket och innovativa designen av de Ljusinbäddade Jhumka Örhängen visar det exceptionella talentet och engagemanget från Sriram Guptha S. och hela teamet på VEDIKA JEWELS. Det är en stund av oerhörd stolthet för Coimbatore och ett testamente för stadens rika hantverkstradition.” Denna gudomliga godkännande av att ha gudinnan Lakshmi i Jhumkan ger en helig och lyckosam dimension till deras bedrift och belyser dess betydelse.

K. Srinivasan, VD för Emerald Jewel Industry India Limited, hyllar VEDIKA JEWELS för deras enastående prestation inom smyckeshantverk. Skapandet av de första Ljusinbäddade Jhumka Örhängen av Sriram Guptha S. står som en zenith av innovation och skicklighet. Srirams dedikation till att bryta gränser och utforska nya områden inom smyckesdesign är berömvärd. Hans noggranna uppmärksamhet på detaljer och orubbliga engagemang för excellens fungerar som en inspiration för konstnärer överallt. På uppdrag av Emerald Jewel Industry India Limited förlängs hjärtliga gratulationer till Sriram Guptha S. för hans exceptionella prestation. Må hans uppfinningsrikedom fortsätta att belysa vår branschs väg framåt, tillade han.

M. Muthuvenkataraman, ordförande för Coimbatore Jewel Manufacturer Association, applåderar VEDIKA JEWELS för att ha satt världsrekord med sin utsökta hantverksskicklighet i skapandet av den första Ljusinbäddade Jhumka. Deras engagemang för bevarande av kulturellt arv är berömvärt, och deras bedrift markerar en betydande milstolpe inom fältet. Sriram Guptha är nu en förebild för blivande juvelerare, och vi önskar honom fortsatt framgång på den ikoniska och traditionella resan, lade han till.

B. Sabrainath, ordförande för Tamil Nadu Gold, Silver, Diamond Merchants Federation, hyllade Sriram Guptha S. från VEDIKA JEWELS för hans banbrytande prestation att skapa världens första Ljusinbäddade Jhumka Örhängen. Denna banbrytande innovation visar inte bara oöverträffad skicklighet, utan visar också ett djärvt språng framåt inom smyckesdesign och teknik, vilket markerar en betydande milstolpe i branschens utveckling.

I erkännande av denna anmärkningsvärda milstolpe uttrycker V. Vijaya Kumar, ordförande för Coimbatore Arya Vysya Samajam och en ansedd smyckesåterförsäljare, sin hjärtliga uppskattning till VEDIKA JEWELS för deras oföränderliga hängivenhet och exceptionella konstnärskap som leder den första Ljusinbäddade Jhumka Örhängen i världen, som väger 35,27 gram med en bas av 22 karat guld och smyckade med den gudomliga närvaron av gudinnan Lakshmi – en enastående bedrift inom innovation. Han avslutar med att erbjuda uppriktiga gratulationer till Sriram Guptha S. för hans enastående prestation.

R. Ashokan, rådgivare för Coimbatore Jewellery Manufacturers Association, utvidgar varma lovord till VEDIKA JEWELS för deras enastående prestation att sätta ett världsrekord, en ny standard inom branschen. Deras exceptionella skicklighet och orubbliga engagemang, särskilt inom guldsmycken, är verkligen berömvärt och fungerar som en inspiration för blivande konstnärer, säger Ashokan.

C. Venkatesh, vice sekreterare för Coimbatore Jewellery Manufacturers Association, uttrycker hjärtliga gratulationer till VEDIKA JEWELS för deras banbrytande prestation att skapa den första Ljusinbäddade Jhumka. Han uppskattade Srirams visionära tillvägagångssätt för att skapa jobbmöjligheter för över 500 personer och främja samhällsprosperitet. Venkatesh uttrycker uppriktiga förhoppningar om att VEDIKA JEWELS fortsätter sin stig i branschen och ytterligare förbättrar standarderna för excellens inom guldsmycken.

Sammanfattningsvis personifierar VEDIKA JEWELS banbrytande bedrifter excellens, konstnärlighet och bevarande av kulturellt arv inom guldbranschen. Deras prestationer signalerar en lovande framtid präglad av glans och innovation och inspirerar kommande generationer. (ADVERTISEMENT MEDDELANDE: Det ovanstående pressmeddelandet har tillhandahållits av VMPL. ANI ansvarar inte på något sätt för innehållet i samma.) Detta historiska kollektiva arv av smyckesbranschen kan nu ses genom VEDIKA JEWELS nyskapade Ljusinbäddade Jhumka Örhängen. Dessa vackert utformade örhängen är inte bara en konstnärligt utformad smycke, utan symboliserar också en historisk milstolpe i smyckesbranschen.

FAQ:

1. Vad är Vedika Jewels?
Vedika Jewels är ett företag som specialiserar sig inom tillverkning av ädla guldsmycken.

2. Vad är Ljusinbäddade Jhumka Örhängen?
Ljusinbäddade Jhumka Örhängen är en innovativ design av örhängen skapade av Vedika Jewels. Dessa örhängen är gjorda av 22 karat guld och är smyckade med gudinnan Lakshmis närvaro.

3. Vad har Vedika Jewels nyligen uppnått?
Vedika Jewels har vunnit ett extraordinärt världsrekord som certifierats av Asian Records Academy, India Records Academy och Tamilan Book of Records för att skapa världens första Ljusinbäddade Jhumka Örhängen.

4. Vilka uttryckte sin uppskattning för Vedika Jewels prestation?
M. Suresh Kumar, sekreterare för Coimbatore Jewellery Manufacturers Association, samt K. Srinivasan, VD för Emerald Jewel Industry India Limited, och flera andra branschexperter uttryckte sin uppskattning för Vedika Jewels prestation.

5. Vad betyder denna bedrift för smyckesbranschen?
Bedriften av att skapa världens första Ljusinbäddade Jhumka Örhängen markerar en betydande milstolpe i smyckesbranschens utveckling och står som ett exempel på innovation och skicklighet inom smyckesdesign.

6. Vad är Coimbatore Jewelry Manufacturers Association och vad sa de om Vedika Jewels?
Coimbatore Jewelry Manufacturers Association är en organisation som representerar juvelerare i Coimbatore. De hyllade Vedika Jewels för deras banbrytande prestation och beundrade deras engagemang för bevarande av kulturellt arv.

7. Vad kan vi förvänta oss från Vedika Jewels i framtiden?
Vedika Jewels förväntas fortsätta att vara en lysande föregångare inom tillverkning av guldsmycken och fortsätta att sätta nya standarder för excellens och innovation inom branschen.

8. Var kan jag hitta mer information om Vedika Jewels?
För mer information om Vedika Jewels och deras smycken kan du besöka deras hemsida på https://www.vedikajewels.com/