Väpnade rånare tömmer kassaskåp i smyckeskiosk i Cherry Hill Mall

I en chockerande händelse i Cherry Hill Mall i New Jersey tvingades två anställda vid Philly Diamond Connection kiosk att öppna kassaskåpet medan två beväpnade rånare hotade dem. Rånarna lyckades komma över en okänd mängd värdesaker innan de försvann från brottsplatsen.

Detta rån ägde rum strax efter att köpcentret öppnade sina dörrar på fredagsmorgonen. Philly Diamond Connection-kiosken ligger bredvid matsalen och nära parkeringsplatsen. Övervakningskameror fångade rånarna när de lämnade genom dörrarna och försvann från synfältet.

Polisen i Cherry Hill släppte bilder på de två rånarna samt en bild på den svarta SUV som de använde som flyktfordon. Bilen saknade helt och hållet registreringsskyltar. Enligt polisen valde rånarna att röra sig genom den nyare delen av Cherry Hill Mall och använde Church Road som sin flyktväg.

Rånarna agerade mycket försiktigt och täckte i stort sett hela sina ansikten med huvor och masker. De bar handskar för att undvika att lämna fingeravtryck och använde en stor blå påse för att stuva undan de stulna föremålen.

Efter rånet beslutades det att Philly Diamond Connection-kiosken skulle hålla stängt för resten av dagen. Polisen vädjar nu till allmänheten att kontakta dem om de har någon information om rånarna eller försvinnandet av värdesakerna.

De som har någon information uppmanas att kontakta kriminalinspektör Craig Jones på telefonnummer 856-432-8825 eller den undsättande enheten på 856-488-7833. Tips kan också skickas via e-post till [email protected] eller genom att skicka ett sms med meddelandet “TIP CHERRYHILLPD” till 888777.

Vanliga frågor (FAQ)

1. Vad hände vid Cherry Hill Mall i New Jersey?
Två anställda vid Philly Diamond Connection-kiosken tvingades öppna kassaskåpet medan två beväpnade rånare hotade dem och stal en okänd mängd värdesaker.

2. När ägde rånet rum?
Rånet ägde rum strax efter att köpcentret öppnade sina dörrar på fredagsmorgonen.

3. Var ligger Philly Diamond Connection-kiosken?
Philly Diamond Connection-kiosken ligger bredvid matsalen och nära parkeringsplatsen vid Cherry Hill Mall.

4. Finns det några bilder eller andra bevis på rånarna?
Ja, polisen i Cherry Hill har släppt bilder på de två rånarna samt en bild på den svarta SUV som de använde som flyktfordon.

5. Hur rörde sig rånarna efter rånet?
Rånarna förflyttade sig genom den nyare delen av Cherry Hill Mall och använde Church Road som sin flyktväg.

6. Vilka åtgärder har tagits efter rånet?
Philly Diamond Connection-kiosken kommer att hålla stängt för resten av dagen efter rånet. Polisen vädjar till allmänheten att kontakta dem med information om rånarna eller försvinnandet av värdesakerna.

Definitioner

– Cherry Hill Mall: Ett köpcentrum i Cherry Hill, New Jersey.
– Philly Diamond Connection: En juvelbutik och kiosk belägen i Cherry Hill Mall.
– Kassaskåp: Ett säkerhetsskåp eller förvaringsbehållare för pengar, värdesaker eller andra värdefulla föremål.
– Rånare: Personer som använder hot eller våld för att stjäla pengar eller värdesaker från andra.
– Brottsplats: Platsen där brottet ägde rum.

Relaterade länkar
Cherry Hill Mall
Philly Diamond Connection
Cherry Hill Police Department