Sims-inspirerad smyckeskollektion lanserad i samband med mors dag

EA har just i tid till mors dag lanserat en ny linje med smycken inspirerade av spelet The Sims. The Sims Plumbob Collection består av tre nya produkter: ett halsband, en ring och örhängen. Alla tre produkterna är tillverkade av rostfritt stål med 18 karats guldplätering och har syntetiska gröna zirkoner. De säljs separat och kan nu köpas här.

EA antyder att spelare nu kan matcha sina simmar med denna sensationella kollektion inspirerad av spelets ikoniska Plumbob. I The Sims 4 Crystal Creations Stuff Pack har spelare möjligheten att skapa smycken i spelet, med varje del av The Plumbob Collection designad av teamet med spelet i åtanke. Smyckena är slutligen tillverkade med hjälp av Plumbite Crystal och Gold Metal.

Dessa produkter har släppts i samband med lanseringen av spelets Crystal Creations Stuff Pack. Packen släpptes förra veckan och gav spelarna möjlighet att vara kreativa med smyckesanpassning genom införandet av ett Gemology-bord.

Med denna unika smyckeskollektion kan fans av The Sims nu bära sina kärlek till spelet nära hjärtat. Smyckena är inte bara en visuell påminnelse om deras favoritspel, utan representerar också en möjlighet att uttrycka sin kreativitet och personlighet både i och utanför spelet.

EA:s Sims Plumbob Collection är ett perfekt val för alla spelare som är stolta över sitt Sims-engagemang och som vill bära sin passion på ett elegant och unikt sätt. Smyckena är en perfekt gåva till sig själv eller till andra Sims-fans som man vill överraska och glädja.

Vanliga frågor (FAQ) om The Sims Plumbob Collection

1. Vad är The Sims Plumbob Collection?
The Sims Plumbob Collection är en ny linje av smycken som är inspirerade av spelet The Sims. Den består av ett halsband, en ring och örhängen som är tillverkade av rostfritt stål med 18 karats guldplätering och har syntetiska gröna zirkoner.

2. Var kan jag köpa The Sims Plumbob Collection?
Du kan köpa The Sims Plumbob Collection separat på EA:s officiella webbplats. The Sims Plumbob Collection.

3. Kan jag matcha mina simmar med dessa smycken?
Ja, EA antyder att spelare nu kan matcha sina simmar med The Sims Plumbob Collection. Dessa smycken är inspirerade av spelets ikoniska Plumbob och ger spelare möjlighet att uttrycka sin kreativitet och personlighet både i och utanför spelet.

4. Vilket material är smyckena tillverkade av?
Smyckena i The Sims Plumbob Collection är tillverkade av rostfritt stål med 18 karats guldplätering. De har också syntetiska gröna zirkoner för att efterlikna spelets Plumbob-design.

5. Vad är Plumbite Crystal och Gold Metal?
Plumbite Crystal och Gold Metal är material som används för att tillverka den faktiska Plumbob Collection i spelet The Sims 4 Crystal Creations Stuff Pack.

6. Vilken annan funktion eller förmån finns med smyckena i The Sims Plumbob Collection?
Förutom att vara en visuell påminnelse om The Sims-spelet, ger dessa smycken dig möjligheten att uttrycka din passion och kreativitet både inom och utanför spelet.

7. Vilka är fördelarna med att köpa The Sims Plumbob Collection?
Om du är en stolt Sims-spelare och vill bära din passion på ett elegant och unikt sätt är The Sims Plumbob Collection ett perfekt val för dig. Smyckena kan också vara en perfekt gåva till andra Sims-fans som du vill överraska och glädja.

Referenslänk:
EA:s officiella webbplats