Antonio Brown Refuses to Pay Jeweler: A Troubled Tale

Den före detta NFL-bredmottagaren Antonio Brown hamnar återigen i nyheterna av felaktiga skäl. Denna gång vägrar Brown att betala en kändisjuvelerare 1 miljon dollar för finger-“skydd” som han hade tillverkat trots att domaren Kerry Bensinger vid Los Angeles County Superior Court beordrat honom att göra det.

Domaren Bensinger beordrade Brown att betala 1 095 000 dollar till Shuki International, som drivs av Jean Louis Shuki.

Shuki berättade för The New York Post att Brown har ignorerat meddelanden om att betala sedan förra månaden. Istället svarar han med uttryck som “U caint [sic] get s— cracker” och “Stop call me u b—-.”

Shuki berättar för Posten: “Han är fanatisk vad gäller sina fingrar. Vid det här laget vill jag inte ha pengarna, jag vill bara ha tillbaka fingrarna. De är som Mona Lisa.”

Shuki har hjälpt talrika kunder med sina diamantärenden, inklusive Floyd Mayweather Jr. och Kim Kardashian. De var tidigare goda vänner. Den senare, som har blivit rappare sedan han avslutade sin NFL-karriär, släppte förra året en låt med namnet “Shuki Diamonds”. Shuki tror att de fortfarande kan göra affärer tillsammans.

“Jag älskar fortfarande och tror på den här killen,” förklarade han. “Jag tror att vi kan göra stora affärer tillsammans. Han har mycket talang och är legendarisk – men han gillar också att skapa drama.”

Brown är inte främmande för drama, vare sig det var på planen under tiden med Pittsburgh Steelers eller New England Patriots eller, mest ökänd, när han lämnade en match mitt i spelet för Tampa Bay Buccaneers. Brown rev av sig tröjan och skydden vid Bucs’ sidlinje på MetLife Stadium under en match mot New York Jets och hälsade på publiken innan han sprang iväg till omklädningsrummet.

Sedan dess har Brown varit involverad i flera rättsliga strider, inklusive en situation som involverar en annan accessoar. Brown fick order om att betala Secure the Bag Entertainments ägare Ryan Kane 204 672 dollar efter att han påstås ha sålt honom en falsk Richard Mille-klocka för 160 000 dollar. Kanes advokat, Mason Wolfe, berättar också för Posten att han inte har betalat för det heller.

Brown och Kane hanterar även en annan stämning i Florida, där Brown anklagas för kontraktsbrott och förtal med anledning av ett “exklusivt artistavtal” han undertecknade med Secure the Bag Entertainment.

Men Browns rykte för infama beteenden går långt bortom rättsliga processer. Han har medverkat i olika spektakulära händelser som fått rubriker genom åren, inklusive att exponera sig för hotellgäster i Dubai i maj 2022, där videon på incidenten blev viral i sociala medier.

FAQ:
1. Varför vägrar Antonio Brown att betala en juvelerare 1 miljon dollar?
Antonio Brown vägrar att betala juveleraren eftersom han anser att “finger-skydden” som han köpte inte var av tillräckligt hög kvalitet och inte uppfyllde hans förväntningar.

2. Vilken beställning utfärdades av domaren Kerry Bensinger vid Los Angeles County Superior Court?
Domaren beordrade Antonio Brown att betala 1 095 000 dollar till juveleraren Shuki International för de beställda “finger-skydden”.

3. Vad har Antonio Brown svarat på juvelerarens krav på betalning?
Antonio Brown har svarat med negativa och nedsättande uttalanden mot juveleraren och vägrar att betala.

4. Vem är Jean Louis Shuki och vilka andra kändisar har han arbetat med?
Jean Louis Shuki är ägaren av Shuki International, och han har tidigare arbetat med bland annat Floyd Mayweather Jr. och Kim Kardashian.

5. Vad tycker Shuki International att Antonio Brown borde göra istället för att betala?
Shuki International säger att de inte längre vill ha pengarna, utan bara vill få tillbaka de beställda “finger-skydden”.

6. Vilka andra rättsliga strider är Antonio Brown inblandad i?
Antonio Brown har varit inblandad i en annan rättslig strid med Secure the Bag Entertainment, där han anklagas för kontraktsbrott och förtal i samband med ett artistavtal.

7. Vad har Antonio Brown gjort tidigare som har fått rubriker?
Antonio Brown har varit involverad i olika spektakulära händelser, inklusive att exponera sig för hotellgäster i Dubai samt att lämna en match mitt i spelet för Tampa Bay Buccaneers.

Definitions:
– NFL: National Football League (Amerikansk fotbollsliga).
– Bredmottagare: En position inom amerikansk fotboll för en spelare som primärt fångar och tar emot bollar från quarterbacken.
– Juvelerare: En person eller företag som specialiserar sig på tillverkning, försäljning och reparation av smycken.
– Domare: En auktoritetsfigur inom rättssystemet som fattar beslut och ger order i en rättslig process.
– Beställning: Ett officiellt krav eller uppmaning som utfärdas av en myndighetsperson.
– Artistavtal: Ett kontrakt mellan en artist och ett produktionsföretag eller en underhållningsfirma som reglerar villkoren för deras samarbete.

Suggested related link:
NFL