Walmart’s Presidents’ Day Sale: Amazing Deals on Your Favorite Products

Det är fortfarande över en månad kvar av vintern, men det finns massor av fina erbjudanden att ta del av innan de första vårblommorna blommar – som massor av reor på populära produkter! Walmart har startat sin Presidents’ Day-sparrazia tidigt och erbjuder stora rabatter på välkända varumärken för oss att njuta av under helgen. Några av de här fantastiska erbjudandena innefattar vittguldspläterade smycken med över 80% rabatt (perfekt för att skämma bort din älskling på Alla hjärtans dag!), en 65-tums 4K Samsung smart-TV för mindre än $400 och mycket mer. Här är några av våra favoriter från Walmarts superheta hemliga rea.

Ett alternativ till den populära Dyson Supersonic hårtorken är den här modellen från Nexpure, som nu är på rea för en bråkdel av priset. Den här hårtorken erbjuder många fördelar för att ge dig en snygg salongsvärdig föning, inklusive jonisk teknik som minskar frissighet och ökar glansen när håret torkar, vilket ger dig en jämn look. Den har också hela 1800 watt effekt för att ge dig önskad luftflödestyrka. $30 hos Walmart.

Slipp rörigt sladdar med den här sladdlösa dammsugaren från Inse. Den har en högeffektiv motor som ger stark sugkraft, vilket innebär att du kan fånga upp djurhår, smuts och andra orenheter på trägolv, lågplymatta, trappor, sängar, gardiner… ja, du fattar; den här dammsugaren kan användas nästan överallt. Dessutom kan den fortsätta suga i upp till 45 minuter kontinuerligt på en enda laddning. $79 hos Walmart.

Dessa örhängen från Cate & Chloe, med över 80% rabatt, är en stilren modeaccessoar som passar både uppklädd och avslappnad look. De är pläterade med 18-karat vitt guld och har Swarovski-kristaller som riktigt bländar, men ändå är smakfullt proportionerade. $18 hos Walmart.

Istället för att ge bort riktiga blommor, som falnar och dör för snabbt, kan du ge bort den här Lego-byggsatsen som ett roligt projekt att arbeta på tillsammans. Det är perfekt för både barn och vuxna som fortfarande är lekfulla till sinnet. Byggsatsen innehåller 15 stjälkar med olika blommor och blad, som rosor, lejongap, vallmo, aster och tusensköna. $50 hos Walmart.

Ge bort lite omsorg och kärlek med den här nackmassören. Perfekt present till din älskling som har tighta muskler, smärtsamma knutar eller helt enkelt ingen tid att gå till en spaanläggning. Massören arbetar på stressen för att ge lättnad och förnya överbelastade nackar och axlar. Och med den inbyggda uppvärmningsfunktionen kommer den verkligen att uppskattas under vinterdagarna. $31 hos Walmart.

Smyckesstenar i moissanite är väldigt populära nu som ett prisvärt alternativ till diamanter. De är lika glittrande och vackra som de äkta stenarna, men till en mycket mer överkomlig prisnivå. Dessa örhängen med 1-karats moissanite-stenar (2 karat totalt i setet) i vitguldspläterade bakstycken är verkligen fantastiska, och deras rabatt på över $175 är väldigt lockande! $63 hos Walmart.

Dessa är bara några av de fantastiska erbjudandena under Walmarts Presidents’ Day-reor. Passa på att fynda och njut av rabatterna på dina favoritprodukter!

Frågor och svar:

1. Vilka produkter har rabatt under Presidents’ Day-reorna hos Walmart?
Några av de erbjudanden som finns inkluderar vittguldspläterade smycken, en 65-tums Samsung smart-TV, en hårtork från Nexpure, en sladdlös dammsugare från Inse, örhängen från Cate & Chloe, en Lego-byggsats och en nackmassör.

2. Vad är fördelarna med Nexpure-hårtorken?
Nexpure-hårtorken erbjuder fördelar som jonisk teknik för att minska frissighet och öka glans, samt en effekt på 1800 watt för önskad luftflödestyrka.

3. Vilka platser kan Inse-sladdlösa dammsugaren användas på?
Inse-sladdlösa dammsugaren kan användas nästan överallt, inklusive trägolv, lågplymatta, trappor, sängar och gardiner.

4. Vilket material är Cate & Chloe-örhängena gjorda av?
Cate & Chloe-örhängena är pläterade med 18-karat vitt guld och har Swarovski-kristaller.

5. Vad ingår i Lego-byggsatsen?
Lego-byggsatsen innehåller 15 stjälkar med olika blommor och blad, såsom rosor, lejongap, vallmo, aster och tusensköna.

6. Vad är funktionen hos nackmassören?
Nackmassören arbetar för att lätta på stressen och förnya överbelastade nackar och axlar. Den har även en inbyggd uppvärmningsfunktion för extra komfort.

7. Vad är moissanite-smyckesstenar?
Moissanite-smyckesstenar är prisvärda alternativ till diamanter. De är lika glittrande och vackra, men till en mer överkomlig prisnivå.

Viktiga termer och jargong:

– Presidents’ Day: Presidents’ Day (Presidents Day) är en amerikansk helgdag som firas till minne av landets presidenter.
– Rabatt: En reduktion av priset på en vara eller tjänst.
– Vittguldspläterad: Ett tunt lager av vitguld som placeras på ett föremål för att ge det utseendet av vitguld, även om föremålet kan vara gjort av ett annat material.
– Jonisk teknik: Teknik som använder negativt laddade joner för att minska frissighet och förbättra glansen i håret.
– Dammsugare: En elektrisk apparat som används för att dra upp smuts och orenheter från ytor som golv och mattor.
– Pläterad: Att täcka ett föremål med ett tunt lager av ett ädelmetall eller ädelsten.
– Swarovski-kristaller: Kristaller tillverkade av Swarovski, ett österrikiskt företag som är känt för sin högkvalitativa kristalltillverkning.
– Lego: Ett varumärke som producerar byggleksaker i form av små plastbitar som kan användas för att konstruera olika objekt.

Föreslagna relaterade länkar:

Walmart
Dyson
Inse
Cate & Chloe
Lego