Walmart sänker priserna inför Presidents Day – Här är de bästa fynden

Walmart har överraskat alla med ett tidigt Presidents Day-erbjudande, där de sänker priserna på stora varumärken under hela veckan. Några av de mest imponerande erbjudandena inkluderar en 65-tums 4K-Samsung smart-TV för mindre än 400 dollar, en HP-laptop för endast 169 dollar, en Shark-dammsugare med 120 dollar rabatt, Serta-kuddar för att hålla huvudet svalt för mindre än 10 dollar styck och mycket mer. Här är våra utvalda favoriter från Walmarts pre-Presidents Day-försäljning.

För de som drömmer om att äga en Dyson Supersonic men tycker att prislappen på 430 dollar är för hög, finns det nu ett alternativ från Nexpure till betydligt lägre pris. Denna hårtork erbjuder samma fördelar som Dyson, inklusive jonisk teknologi för att minska friss och ge extra glans till håret. Med hela 1 800 watt effekt kan du få den blåsteffekt du önskar. Priset? Endast 30 dollar hos Walmart.

Med en sladdlös dammsugare från Inse kan du säga adjö till trassel med kablar. Denna dammsugare har en kraftfull motor som erbjuder stark sugkraft och gör att du kan städa upp husdjurshår, smuts och andra smutsigheter oavsett om det är på trägolv, mattor, trappor eller gardiner. Den kan användas i upp till 45 minuter utan att ladda och kostar endast 79 dollar hos Walmart.

Dessa Cate & Chloe örhängen tar det klassiska utseendet på hängande örhängen till nästa nivå. Med en exklusiv vitguldplätering och vackra Swarovskikristaller är dessa örhängen perfekta att bära både till vardags och till fest. Just nu får du över 80% rabatt och kan köpa dem för endast 18 dollar på Walmart.

För dem som behöver en dammsugare som är lätt att bära och enkel att förvara är den “Little Green Machine” ett perfekt val. Trots sin lätta vikt på under 10 pounds, kan den hantera städning som en fullstor dammsugare. Den tar bort smuts och oönskade lukter och är just nu rabatterad med 35 dollar hos Walmart.

Sharks dammsugare är designad för att kunna användas överallt – på hårda golv, mattor, trappor och mycket mer. Den har en avtagbar pod för enkel och portabel rengöring och en filtrering som fångar upp till 99,99% av dammet och allergenerna. Priset är nu sänkt med 119 dollar hos Walmart.

Eurekas Airspeed är den perfekta dammsugaren för dig som letar efter en budgetvänlig variant. Trots den lägre prislappen på endast 37 dollar, har dammsugaren många av samma funktioner som dyrare modeller. Med sin lätta vikt på 7,7 pounds är den enkel att hantera och använda.

Vizio 65-tums smart-TV är ett riktigt fynd för film- och serieälskare – just nu kan du köpa den för endast 348 dollar! Med en 4K-bildkvalitet och Dolby Vision HDR får du en fantastisk bildupplevelse. Dessutom kan du streama tusentals filmer och tv-program med SmartCast.

Om du vill uppleva de största filmerna från 2023 innan Oscarsgalan, behöver du en bra skärm. Samsungs 65-tums TV erbjuder en sanningsenlig färgåtergivning, enkel anslutning med Smart Hub och 4K-kvalitet för dina favoritfilmer, TV-program och spel. Priset är nu 398 dollar hos Walmart.

Den 43-tums 4K TV:n har en kompakt design och en skarp bild med levande färger och djup svärta. För endast 176 dollar kan du skapa en biokänsla hemma. Dessutom har den HDR-inställningar för ännu bättre bildkvalitet.

Med dessa Veatool-örsnäckor får du inte bara ett överkomligt pris på 20 dollar, utan också bra ljudkvalitet, komfort och vattentålighet. Du kan använda dem både på gymmet och hemma framför TV:n och får upp till 60 timmars speltid mellan örnäckorna och laddningsfodralet.

Den 14-tums laptopen med 4 GB RAM, 64 GB lagring och ett års gratis prenumeration på Office 365 är perfekt för vardagsbruk. Den är tunn och lätt vilket gör den idealisk att bära med sig i ryggsäcken. Priset är endast 169 dollar hos Walmart.

Om du använder TV:ns inbyggda högtalare missar du en viktig del av ljudupplevelsen. En soundbar som denna från Veatool fyller ut ljudet och ger dig en rikare och tydligare ljudupplevelse. Med full Range-ljud, kraftfull bas och en djup, rumslig känsla ger den dig det perfekta ljudet till dina favoritfilmer och musik för endast 58 dollar hos Walmart.

Sealy snuggers kommer att ge dig en behaglig och sval sovupplevelse. Med premium minnesskum för extra komfort och stöd och en vändbar kylkudde ger de dig det bästa av två världar. Kuddarna är hypoallergeniska, avtagbara och enkla att tvätta vilket gör att de håller sig fräscha längre. Priset? Bara 30 dollar hos Walmart.

Denna återanvändbara rullare för att ta bort hund- och kattörar är perfekt för att få bort djurhår från möbler, mattor, bilsäten med mera. När du är klar trycker du bara på knappen så töms den i soptunnan. Enkel att använda och endast 14 dollar hos Walmart.

Vi förtjänar alla att få den bästa sömnen vi kan få – och nu kan vi göra det till ett överkomligt pris. Walmarts Presidents Day-erbjudande ger oss möjlighet att fynda de bästa produkterna till huset och hemmet. Missa inte dessa fantastiska erbjudanden!

Frågor och svar (FAQ) baserat på artikeln:

1. Vilka är några av de bästa erbjudandena under Walmarts Presidents Day-försäljning?
– Några av de bästa erbjudandena inkluderar en 65-tums 4K-Samsung smart-TV för mindre än 400 dollar, en HP-laptop för endast 169 dollar, en Shark-dammsugare med 120 dollar rabatt, Serta-kuddar för mindre än 10 dollar styck och mycket mer.

2. Vilket alternativ erbjuder Nexpure för de som vill äga en Dyson Supersonic-hårtork till ett lägre pris?
– Nexpure erbjuder en hårtork med liknande fördelar som Dyson, inklusive jonisk teknologi för att minska frizz och ge extra glans till håret. Hårtorken kostar endast 30 dollar hos Walmart.

3. Vad är fördelarna med en sladdlös dammsugare från Inse?
– Inse-dammsugaren har en kraftfull motor som erbjuder stark sugkraft för att städa upp smuts och husdjurshår. Den kan användas i upp till 45 minuter utan att ladda och kostar endast 79 dollar hos Walmart.

4. Vad är speciellt med Cate & Chloe-örhängena?
– Cate & Chloe-örhängena har en vitguldplätering och vackra Swarovskikristaller. De är nu rabatterade med över 80% och kan köpas för endast 18 dollar på Walmart.

5. Vilken dammsugare är lätt att bära och enkel att förvara?
– “Little Green Machine” är en dammsugare som är lätt att bära och enkel att förvara. Trots sin lätta vikt kan den hantera städning som en fullstor dammsugare. Den är nu rabatterad med 35 dollar hos Walmart.

6. Vilken dammsugare från Shark designades för att användas överallt?
– Sharks dammsugare kan användas på hårda golv, mattor, trappor och mer. Den har en avtagbar pod för enkel och portabel rengöring och en filtrering som fångar upp till 99,99% av damm och allergener. Priset är nu sänkt med 119 dollar hos Walmart.

7. Vilken smart-TV är ett riktigt fynd för film- och serieälskare?
– Vizio 65-tums smart-TV kan köpas för endast 348 dollar och erbjuder en 4K-bildkvalitet och Dolby Vision HDR för en fantastisk bildupplevelse.

8. Vilken TV är perfekt för att uppleva de största filmerna från 2023 innan Oscarsgalan?
– Samsungs 65-tums TV erbjuder en sanningsenlig färgåtergivning, enkel anslutning med Smart Hub och 4K-kvalitet för att uppleva dina favoritfilmer, TV-program och spel. Priset är nu 398 dollar hos Walmart.

9. Vilken örsnäcka ger bra ljudkvalitet och vattentålighet till ett överkomligt pris?
– Veatool-örsnäckorna erbjuder bra ljudkvalitet, komfort och vattentålighet till priset av endast 20 dollar. De kan användas både på gymmet och hemma framför TV:n med upp till 60 timmars speltid.

10. Vilken laptop är perfekt för vardagsbruk med en tunn och lätt design?
– Den 14-tums laptopen med 4 GB RAM, 64 GB lagring och ett års gratis prenumeration på Office 365 är perfekt för vardagsbruk. Den kostar endast 169 dollar hos Walmart.

11. Vad föreslås för att förbättra ljudupplevelsen på TV:n?
– För att förbättra ljudupplevelsen rekommenderas en soundbar som fyller ut ljudet och ger en rikare och tydligare ljudupplevelse. En soundbar från Veatool erbjuder full Range-ljud, kraftfull bas och en djup, rumslig känsla för endast 58 dollar hos Walmart.

12. Vilka är fördelarna med Sealy snuggers?
– Sealy snuggers erbjuder en behaglig och sval sovupplevelse med premium minnesskum för extra komfort och stöd. De är hypoallergeniska, avtagbara och enkla att tvätta. Priset är endast 30 dollar hos Walmart.

13. Vilken produkt är perfekt för att ta bort djurhår från olika ytor?
– Den återanvändbara rullaren för att ta bort hund- och kattörar är perfekt för att få bort djurhår från möbler, mattor, bilsäten med mera. Den kostar endast 14 dollar hos Walmart.

Relaterade länkar:

Walmart: Huvuddomänen för Walmart för att upptäcka fler erbjudanden och produkter.
Electronics: Walmarts elektronikavdelning för att utforska fler elektronikprodukter.
Home: Walmarts Hemavdelning för att hitta fler erbjudanden och produkter för hemmet.