Vinn ett par unika örhängen från Crash Jewelry

The Evening Edge ger dig möjligheten att vinna ett par unika örhängen från Crash Jewelry i Beverly Hills, Kalifornien, tack vare våra goda vänner på Tires Unlimited. Crash Jewelry använder metallen från lyxbilar som har varit med om krockar. Ingen har skadats i dessa olyckor – de flesta bilar de reparerar är högklassiga, sena modeller som kommer från bilhallar, parkeringsplatser för anställda, etc., där de har fått mycket skador. Många av bilarna de återanvänder ägs av kändisar, idrottare, musiker och andra inom underhållningsbranschen. Deras bilverkstad har varit verksam sedan 1979 och deras smyckesbutik ligger inne i en av verkstadsgaragerna i Västra Los Angeles. Kolla in WHITE WALL BOUTIQUE på Tires Unlimited för fler unika produkter som dessa. Registrera dig nedan för chansen att vinna dessa unika örhängen från Crash Jewelry, som Tires Unlimited erbjuder i Kettering, Ohio.

INGET KÖP KRÄVS. OGILTIGT DÄR FÖRBJUDET. 14/02/2024-14/02/2024 18:45 est. Öppet för invånare i Ohio i Auglaize, Butler, Champaign, Clark, Clinton, Darke, Fayette, Greene, Highland, Logan, Mercer, Miami, Montgomery, Preble, Randolph, Shelby, Union, Warren, Wayne Counties. 18 års åldersgräns. För att delta, fyll i det officiella anmälningsformuläret på tävlingssidan på WHIO.com eller i WHIO Mobilapp. En (1) vinnare kommer att väljas i en slumpmässig dragning bland alla giltiga deltagare som mottagits under tävlingsperioden. Vinstoddsen beror på antalet giltiga inlägg som mottagits. Pris: Ett par örhängen från Crash Jewelry (ARV: $100). För fullständiga regler, KLICKA HÄR. Sponsor: CMG Radio Operating Company, LLC, 1611 S. Main St., Dayton, 45409 ©2024 Cox Media Group.

Enligt artikeln kommer The Evening Edge att ge dig möjligheten att vinna ett par unika örhängen från Crash Jewelry i Beverly Hills, Kalifornien. Crash Jewelry använder metallen från lyxbilar som har varit med om krockar, och de flesta av bilarna de reparerar kommer från bilhallar, parkeringsplatser för anställda osv. De äger också en smyckesbutik i en av sina verkstadsgarager i Västra Los Angeles. Om du är intresserad av fler unika produkter liknande dessa kan du besöka WHITE WALL BOUTIQUE på Tires Unlimited. För att ha chansen att vinna dessa örhängen från Crash Jewelry, som erbjuds av Tires Unlimited i Kettering, Ohio, måste du registrera dig nedan.

Det finns vissa villkor för tävlingen. Den pågår från 14/02/2024 till 14/02/2024 kl. 18:45 est och är endast öppen för invånare i Ohio i följande län: Auglaize, Butler, Champaign, Clark, Clinton, Darke, Fayette, Greene, Highland, Logan, Mercer, Miami, Montgomery, Preble, Randolph, Shelby, Union, Warren och Wayne. Du måste vara minst 18 år gammal för att delta, och för att göra det, måste du fylla i det officiella anmälningsformuläret på tävlingssidan på WHIO.com eller i WHIO Mobilapp. En vinnare kommer väljas i en slumpmässig dragning bland de giltiga deltagarna. Oddsen att vinna beror på antalet giltiga inlägg som har mottagits. Priset är ett par örhängen från Crash Jewelry med ett värde på $100. För att se de fullständiga reglerna kan du klicka här. Tävlingen sponsras av CMG Radio Operating Company, LLC, och allt material tillhör Cox Media Group.

För mer information, besök tiresunlimited.net.