Utforska den unika smyckeskollektionen från Fragille och Victoria Paris

I samarbete med lyxmärket Fragille har TikTok-skaper och Instagram-influencer Victoria Paris lanserat sin helt egen exklusiva smyckeskollektion. Den 10 februari debuterar popup-butiken i New York, där en imponerande samling av uttrycksfulla halsband och örhängen presenteras – lika eklektiska som Victoria själv. Om du inte befinner dig i staden kommer kollektionen även att finnas tillgänglig för köp online från och med den 16 februari.

Fragille är inte ditt vanliga lyxmärke – de banar väg inom smyckesdesign. Deras smycken är exklusiva men samtidigt lekfulla, undvikande av klichéer för att ge dig en ny syn på lyx. De sätter fokus på innovativa former, tillsammans med material av högsta kvalitet som silver och guld, och skapar design som kombinerar teknikalitet med en unik organisk estetik. Kollektionen är helt i linje med Victoria Paris ikoniska stil och varumärke: “den enda levande flickan”.

I centrum för Fragille står grundaren Gille Peeters, vars passion för smycken ledde henne att skapa ett märke som genomsyrar en lekfull estetik och kombinerar fantasifulla former med tidlösa material och perfekt hantverk. Varje smycke från Fragille är noggrant designat och handgjort av Peeters själv, vilket garanterar kvalitet och unikhet i varje skapelse.

Med bas i den dynamiska Antwerpens Diamond District, sträcker sig Fragille nu även till gatorna i New York och förnyar den traditionella smyckesbranschen. Med ett engagemang för en “tidlös, könsneutral och frihetsälskande” estetik omdefinierar Fragille uppfattningen om lyx inom smyckesindustrin och charmar en ny generation entusiaster.

Delta på den exklusiva VP x FRAGILLE NYC popup-butiken tillsammans med Paris och Peeters, som kommer att äga rum den 10 och 11 februari mellan kl. 11.00 och 17.00 på 2 Rivington Street på Lower East Side. Kan du inte vara på plats i staden? Oroa dig inte! Spara datumet för den mycket efterlängtade online-lanseringen den 16 februari kl. 19.00 CET. Varje smycke tar tre till fyra veckor att tillverka och inga omedelbara påfyllningar är planerade, så det är viktigt att säkra dina favoriter i god tid.

Även om Fragille x Victoria Paris-kollektionen är tematiskt kopplad till samhörighet kan det bli utmanande att ansluta sig till kollektionen på grund av de höga priserna. Med priser som varierar från $102 till $318 (eller €95 till €295 enligt offentliggjorda priserna på Fragilles webbplats) kommer dessa vackra smycken med antingen 925 sterling silver, 18k guld eller rhodiumplätering. De är perfekta för dem som uppskattar fina hantverk och djärva uttryck, men var beredd på att betala för det.

Med fyra olika örhängesalternativ och över 30 halsbandstilar, tillgängliga i längder på antingen 45 eller 50 centimeter, erbjuder denna kollektion ett brett urval av smycken för alla tillfällen. Från den elegant enkla VP-manschetten (€95) till den intrikata designen av Bubble Cuff (€155), varje smycke tillför en ny nivå av charm till din stil. Drop Cuff Short (€165) och Drop Cuff Long (€170) ger mångsidighet och gör att du enkelt kan uppgradera din örhängesstil. För de som älskar halsband är alternativen Dee (€295), I’m So Lucky (€295), Freshly Bloomed (€295), Hearts and Minds (€295) och Letter (€280) utmärkta val. Oavsett om du klär upp dig för en speciell tillställning eller vill addera en hint av glamour till din vardagslook, kommer dessa accessoarer definitivt att göra ett statement och lyfta din outfit till nya höjder.

Enligt den här artikeln har TikTok-skaper och Instagram-influencer Victoria Paris, i samarbete med lyxmärket Fragille, lanserat sin egen smyckeskollektion. Kollektionen innehåller uttrycksfulla halsband och örhängen och debuterar i en popup-butik i New York den 10 februari. För de som inte befinner sig i staden kommer kollektionen också att finnas tillgänglig för onlineköp från och med den 16 februari.

Fragille är ett lyxmärke som fokuserar på smyckesdesign och kombinerar innovativa former med högkvalitativa material som silver och guld. Varje smycke är handgjort av grundaren Gille Peeters och utstrålar en unik organisk estetik.

Fragille strävar efter att omdefiniera uppfattningen om lyx inom smyckesindustrin och charma en ny generation genom en tidlös, könsneutral och frihetsälskande estetik. De förnyar den traditionella smyckesbranschen och har nu expanderat till New York från sin bas i Antwerpen.

Det arrangeras en exklusiv popup-butik i New York där man kan delta och träffa både Victoria Paris och Gille Peeters den 10 och 11 februari på 2 Rivington Street på Lower East Side. För de som inte kan vara där personligen kommer online-lanseringen att äga rum den 16 februari.

Kollektionen kan vara utmanande att ansluta sig till på grund av de höga priserna. Smyckena kostar mellan $102 och $318 (eller €95 till €295 enligt priserna på Fragilles webbplats) och är tillverkade av antingen 925 sterling silver, 18k guld eller rhodiumplätering.

Kollektionen erbjuder fyra olika örhängesalternativ och över 30 halsbandstilar i olika längder. Det finns smycken för alla tillfällen, från eleganta manschetter till intrikata designs. Halsbanden har olika teman och varianter att välja mellan.

Om du är intresserad av att läsa mer om Fragille kan du besöka deras hemsida på Fragille.