Usher’s Daring Brooch: A Style Revolution in the Making?

Sighting: När R&B-superstjärnan Usher äntrade scenen under Super Bowl-halvtidsshowen, var jag lika upptagen som vilken annan millennie som helst. Jag försökte stretcha ut mina hamstrings för att undvika skador relaterade till “getting low”, samtidigt som jag försökte rocka loss till Ushers låt “Yeah” på samma sätt som jag gjorde när den först släpptes år 2004.

Förvåningen var total när mitt danskalas omedelbart avbröts av en fantastisk distraktion: Usher bar en otroligt stor, gnistrande brosch!

Smyckena: Usher dök först upp i en specialanpassad, gnistrande, helvit Dolce & Gabbana-outfit med en vit rock täckt av kristalldekorationer. Sedan slängde han av sig överrocken och avslöjade en mer avslappnad vit jacka med en enorm fågelbrosch på vänster sida.

Jag antog att broschen förmodligen var ett kristallprydnadsföremål tillbehör till klädseln, men Dolce & Gabbanas Instagram nämner den som en phoenix-pin av diamanter och rubiner. Ingen annan tillverkare nämns, så jag antar för tillfället att den är gjord av D&G för tillfället.

Det finns inte många närbilder av smycket tillgängligt, men om man zoomar in på Instagram-bilden kan man se att fågelns kropp verkar vara täckt av rubiner, medan vingar, stjärt och huvud är täckta av diamanter.

Usher bar också två specialtillverkade smycken från Jacquie Aiche: en lång kedja med ett hänge i form av bokstaven U i en cirkel, och en Super Bowl-pinky ring med en stor pärla.

Trender: Det som fascinerar mig med Ushers stora brosch är dess storlek och sättet den stylas på. För närvarande är det många män som känner sig bekväma med att addera en elegant brosch på den skräddarsydda slaget på en kostymjacka. Men att bära en extremt stor brosch, snett lutad på en avslappnad vit jacka med lite skrädderiarbete, är ett stort avsteg från normen.

Skulle detta kunna leda till att fler män vågar experimentera med broscher på ett mer avslappnat sätt? Kommer resorterna i sommar att fyllas av elegant klädda gentlemän med stora broscher fästa på sina avslappnade linnekavajer? Jag hoppas verkligen det.

Enligt Forbes tittade 30,1 miljoner hushåll på Ushers halvtidsshow under Super Bowl (inklusive mitt – och vi brukar inte ens titta på fotboll), så vi kan säkert anta att den här broschögonblicket fick maximal möjlig exponering.

Vad tycker vi? Alltså… vad finns det att inte älska? Usher ser otrolig ut och symboliken i fågel Fenix kan inte vara mer perfekt för en artist som tidigare slog igenom på stora scener och nu gör en magnifik hyllning som sägs ha tagit “30 år att bygga upp”, enligt marknadsföringsmaterialen.

Bedömning: 100/10 för en magnifik “manbrooch”-stund.

Vanliga frågor baserade på huvudämnena och informationen i artikeln:

1. Vad bar Usher under Super Bowl-halvtidsshowen?
Usher bar en specialanpassad, gnistrande, helvit Dolce & Gabbana-outfit med en vit rock täckt av kristalldekorationer.

2. Vilket smycke bar Usher på scenen?
Usher bar en enorm fågelbrosch på vänster sida av sin jacka.

3. Vad är broschen gjord av?
Broschen är beskriven som en phoenix-pin av diamanter och rubiner. Ingen annan tillverkare nämns, så vi kan anta att den är gjord av D&G.

4. Vilka andra smycken bar Usher?
Usher bar även en specialtillverkad lång kedja med ett hänge i form av bokstaven U i en cirkel från Jacquie Aiche, samt en Super Bowl-pinky ring med en stor pärla.

5. Vad är trenden med broscher för män?
För närvarande är det många män som känner sig bekväma med att addera en elegant brosch på en kostymjacka. Ushers stora brosch, stylad på en avslappnad vit jacka, är dock ett stort avsteg från normen och kan inspirera fler män att experimentera med broscher på ett mer avslappnat sätt.

Länkar till huvuddomän (inte underdomäner):

Dolce & Gabbana
Jacquie Aiche

Definitioner för viktiga termer eller jargong som används i artikeln:

– Millennie – en person som tillhör millenniegenerationen (personer födda mellan 1981 och 1996).
– Halvtidsshow – en musik- eller underhållningsföreställning som äger rum under halvtid i amerikansk fotbollsmatcher såsom Super Bowl.
– Kristalldekorationer – dekorationer gjorda av kristaller.
– Phoenix-pin – en typ av brosch eller pin som föreställer en fågel Fenix, som traditionellt representerar odödlighet och återfödelse.
– Diamanter – ädelstenar som består av kol och anses vara en av de hårdaste substanserna i världen.
– Rubiner – röda ädelstenar som är en typ av korund.

Artikelns ursprungliga länk: link