Upptäck prisvärda smycken på Amazon för att fira alla hjärtans dag

Guldpläterade tennisarmband, delikata initialhalsband och stora guldbelagda hoops. Smycken är den ultimata gåvan att få på alla hjärtans dag, men det betyder inte att du måste vänta på att någon annan ska ge dig ett särskilt fint smycke. Om du är ute efter att visa dig själv lite välförtjänt kärlek i form av ett halsband, en ring eller ett par örhängen visar det sig att Amazon är en tillgänglig plats att hitta några riktigt fina och gnistrande godsaker som inte kostar en förmögenhet.

Bland den onlineåterförsäljarens sortiment av hushållsprodukter, teknikprylar och andra livsviktiga saker finns ett imponerande urval av prisvärda smycken, varav många har fått imponerande höga betyg och lovande recensioner för sin kvalitet och värde. Fortsätt läsa för att hitta några av de mest imponerande alternativen i denna lista, inklusive delikata armband, stapelbara halsband och trendiga örhängen som är perfekta för daglig användning.

Genom att handla via länkar på denna sida kan HuffPost och dess publiceringspartners få en provision. Varje artikel är oberoende sammanställd av HuffPost Shopping-teamet. Priser och tillgänglighet kan ändras.

1. Ett guldbelagt tennisarmband
Tennisarmband är eftertraktade och trendiga smycken som tyvärr har rykte om sig att vara dyra. Detta otroligt välrekommenderade alternativ från Amazon använder glittrande cubic zirkonia och en 14-karat guldbeläggning för att lura vem som helst.

2. Ett par godkända chunky hoops
Dessa trendiga och tjocka hoops är en favorit bland HuffPost-redaktörer. De högt betygsatta hoopsen är mycket bärbara och är tillverkade av högkvalitativ nickel- och blyfri metall som är belagd med 14-karat guld. Oroa dig inte för att de är tunga, de är ihåliga vilket gör dem lätta på öronen.

3. Ett hänge med kronhjorthorn
Tillgänglig i roséguld, guld och vitt guld, har detta delikata halsband ett hänge med ett skimrande kronhjorthorn i mitten. Det 14-karatbelagda halsbandet kommer med en justerbar kedja på 16 till 18 tum och är perfekt att bära i lager med andra halsband eller ensamt.

4. Ett par pärlörhängen
Dessa hypoallergena sterlingsilverörhängen har en sötvattenodlad pärla och en krokformad hängsmycke. Välj även dessa i en guldfinish eller med detaljer av cubic zirkonia.

5. Ett mycket delikat initialhalsband
Detta chokerhalsband har ultra-små cubic zirkoniastenar runt kanten av hjärthängsmycket och är belagt med 14-karat guld. Recensenter noterar att det är ett mycket litet hjärthänge, så om du är ute efter något extremt delikat är detta söta halsband definitivt ett alternativ.

Upptäck de här prisvärda smyckena på Amazons hemsida och skäm bort dig själv i år på alla hjärtans dag. Du förtjänar det!

Vanliga frågor och svar:

1. Vad är ett guldbelagt tennisarmband?
Ett guldbelagt tennisarmband är ett smycke som är dekorerat med glittrande cubic zirkonia och belagt med 14-karat guld. Det är en populär och trendig accessoar.

2. Vad är chunky hoops?
Chunky hoops är tjocka örhängen som är tillverkade av högkvalitativ metall och belagda med 14-karat guld. De är lätta att bära och populära bland modeentusiaster.

3. Vad är ett kronhjorthornshänge?
Ett kronhjorthornshänge är ett delikat halsband med ett hänge i form av ett skimrande kronhjorthorn. Det kommer i olika färger som roséguld, guld och vitt guld och kan bäras ensamt eller i kombination med andra halsband.

4. Vad är pärlörhängen?
Pärlörhängen är örhängen som har en sötvattenodlad pärla och ett krokformat hängsmycke. De finns i olika utföranden, inklusive guldfinish eller med detaljer av cubic zirkonia.

5. Vad är ett initialhalsband?
Ett initialhalsband är ett chokerhalsband med en liten hjärtpendant dekorerad med ultra-små cubic zirkoniastenar. Det är belagt med 14-karat guld och passar bra för den som gillar subtila smycken.

För att hitta dessa prisvärda smycken på Amazon och skämma bort dig själv på alla hjärtans dag, besök Amazon.