Upptäck den Bästa Tillverkningsworkshopen för Smyckestillverkare på Stuller

Stuller, en av de ledande aktörerna inom smyckesbranschen, kommer att vara värd för en spännande workshop för smyckestillverkare vid sitt globala högkvarter i Lafayette, Louisiana, den 22-23 mars 2024.

Denna workshop, som heter “Bench Jeweler Workshop”, är en unik upplevelse för smyckestillverkare som är intresserade av att hålla sig uppdaterade med den senaste tekniken och trenderna inom branschen. Oavsett om du är nybörjare eller expert kan du anpassa ditt schema efter dina individuella intressen och behov med ett brett utbud av klasser och produktpresentationer att välja mellan.

Under de två dagarna kommer det att erbjudas flera klasser och demonstrationer av Stuller och branschexperter. Här får deltagarna möjlighet att lära sig om introduktionen till GRS-maskiner, lasergraveringens grunder, tillämpningen av speciella ytbehandlingar, tips och tricks för identifiering av ädelstenar samt en startguide för permanenta smycken.

Registreringen är nu också öppen för “Battle of the Benches”, en serie av mini-utmaningar som testar färdigheterna hos exceptionella smyckesdesigners och tillverkare. Tävlingen kommer att äga rum på demonstrationsområdet och kommer att bestå av tre olika mini-utmaningar under de två dagarna. Utmaningarna inkluderar stenhuggning, montering av delar och CAD-design.

Lauren Francez, evenemangsansvarig på Stuller, hälsar alla Stuller-kunder välkomna till Lafayette, där de kommer att få en upplevelse som kommer att ta deras färdigheter och företag till nästa nivå.

För mer information om Bench Jeweler Workshop, besök Stuller.com/Workshop och för att registrera dig för Battle of the Benches, besök Stuller.com/BattleOfTheBenches.

En FAQ-sektion baserad på huvudämnena och informationen i artikeln:

Vad är “Bench Jeweler Workshop”?
“Bench Jeweler Workshop” är en workshop för smyckestillverkare som arrangeras av Stuller. Det är en unik möjlighet för smyckestillverkare att hålla sig uppdaterade med den senaste tekniken och trenderna inom branschen.

Vad erbjuds under workshoppen?
Under workshoppen kommer det att erbjudas olika klasser och demonstrationer av Stuller och branschexperter. Deltagarna har möjlighet att lära sig om GRS-maskiner, lasergravering, ytbehandlingar, ädelstensidentifiering och permanenta smycken.

Vad är “Battle of the Benches”?
“Battle of the Benches” är en tävling för smyckesdesigners och tillverkare. Det är en serie mini-utmaningar som testar deras färdigheter. Utmaningarna inkluderar stenhuggning, montering av delar och CAD-design.

Vad är Lauren Francez roll i evenemanget?
Lauren Francez är evenemangsansvarig på Stuller. Hon hälsar alla Stuller-kunder välkomna till Lafayette och ser fram emot att ge dem en upplevelse som kommer att ta deras färdigheter och företag till nästa nivå.

Definitioner för några nyckelord och facktermer i artikeln:
– Smyckestillverkare: Person som tillverkar smycken.
– GRS-maskiner: Maskiner för gravyr och steninnfattning från företaget GRS.
– CAD-design: Design av smycken med hjälp av datorstödd design.
– Ytbehandlingar: Behandlingar som utförs på ytan av smycken för att förändra dess utseende eller egenskaper.

För mer information om Bench Jeweler Workshop, besök Stuller.com/Workshop och för att registrera dig för Battle of the Benches, besök Stuller.com/BattleOfTheBenches.