Upplev Lyxen av Kvalitetsguld Smycken till Rimliga Priser

Vem sa att lyxguldsmycken måste vara dyra? Oradina är här för att bevisa motsatsen. Detta familjeägda smyckesmärke, som ursprungligen grundades som en kristallbutik i Beirut 1956, har nu förvandlats och expanderat till en modern “vardagsguld” -märke baserat i New York. Och det mest fantastiska är att priserna för Oradinas guldsmycken har förblivit desamma, vilket gör dem tillgängliga för många kunder.

Oradina använder inte guldplätering eller guldbeläggning, vilket kan få metallen under att oxidera och missfärga sig med tiden. Istället använder de endast etiskt framställt 10k, 14k och 18k massivt guld från Italien. Det innebär att du får äkta, hållbara smycken av hög kvalitet som varar länge.

Just nu kan du njuta av ännu mer överkomliga priser under Oradinas sitewide V-Day Sale. För en begränsad tid får du 15% rabatt på alla smycken (appliceras automatiskt i kassan) som kommer att levereras i tid till Alla hjärtans dag om du beställer före den 8 februari.

Bläddra nedan för att shoppa några av våra favoritprodukter från varumärkets bästsäljare till hjärtformade smycken och alternativ under 150 kronor.

Oradinas bästsäljare
Vi har tagit en titt på Oradinas bästsäljarsektion och dessa vardagliga smycken förtjänar en särskild plats. Från söta hängsmycken (inklusive zodiak-stilar med design för varje stjärntecken) till statement-ringar (som delikata prylar med Zirkoneria eller Topas stenar), finns det något för alla.

Bästsäljarna inkluderar också flera örhängen, från små knutna örhängen till stora chunky hoops, och några enkla armband som lätt kan läggas till i vår smyckessamling. Unna dig själv eller ge dem som Alla hjärtans dag-gåva i år.

Hjärtformade smycken till Alla hjärtans dag
Vi kunde inte motstå att inkludera några av Oradinas många hjärtformade smycken inför den romantiska högtiden. Morskärmsmycket i pärla får våra hjärtan att sjunga, men vi gillar också det enkla guldhjärt-hänget och retro-räfflade hjärthalsbanden. Du kan också hitta hjärtformade ringar och studörhängen för att viska söta ingenting. Och när alla älskar charmband, överväg att lägga till en hjärnbakom-christ i din favoritkedja eller armband.

Budgetvänliga smycken under 150 kronor
Om du har en budget och letar efter prisvärda smycken, har Oradina en kategori under 250 kr som bevisar att fina smycken kan vara tillgängliga. Vi har hjälpt till att förminska urvalet ännu mer med dessa smycken under 150 kronor som har ytterligare rabatt under V-Day Sale.

De skira smyckena inkluderar tunna kedjehalsband och armband, små studörhängen (kolla in de små boll-studsen som är på rea för bara 43!) och enkla ringar. Om du gillar att bära flera halsband samtidigt men inte vill oroa dig för att de trasslar ihop sig, kan du satsa på en lagerlock som låter dig bära tre kedjor samtidigt.

Shoppa nu på Oradina för att uppleva lyxen av högkvalitativa guldsmycken till rimliga priser.

Vanliga frågor (FAQ) om Oradinas guldsmycken:

1. Vad skiljer Oradinas guldsmycken från andra smycken på marknaden?
Oradina använder endast etiskt framställt 10k, 14k och 18k massivt guld från Italien istället för guldplätering eller guldbeläggning. Detta gör att smyckena är äkta, hållbara och av hög kvalitet.

2. Vad är Oradinas bästsäljare?
Oradinas bästsäljare inkluderar söta hängsmycken, statement-ringar, örhängen i olika stilar och enkla armband. Det finns smycken för alla smaker och preferenser.

3. Vad finns det för hjärtformade smycken tillgängliga från Oradina inför Alla hjärtans dag?
Oradina erbjuder ett brett utbud av hjärtformade smycken inför Alla hjärtans dag, inklusive hjärt-hängen, hjärtringar, hjärtrörhängen och hjärncharmsmycken. Det finns alternativ för både romantiska och retrostilar.

4. Har Oradina prisvärda smycken för de med en budget?
Ja, Oradina erbjuder även prisvärda smycken under 150 kronor. Dessa inkluderar tunna kedjehalsband, armband, studörhängen och enkla ringar.

5. Vilka aktuella erbjudanden har Oradina?
Just nu erbjuder Oradina 15% rabatt på alla smycken under deras sitewide V-Day Sale. Rabatten appliceras automatiskt i kassan. För att få smyckena levererade i tid till Alla hjärtans dag bör beställningen göras före den 8 februari.

Här är några relaterade länkar till Oradinas hemsida:
Hemsida
Produkter
Om oss