Unika och värdefulla halsband från Alla hjärtans dag-auktionen

Attic To Auction, LLC är stolta över att presentera några av de mest eftertraktade och värdefulla halsbanden som kommer att finnas med på deras kommande Alla hjärtans dag-auktion. Bland dessa halsband finns ett speciellt smycke med koppling till kungligheter.

Det mest omtalade halsbandet är det mytomspunna Koninklijk Necklace, som har en fascinerande kunglig historia kopplad till det. Halsbandet var en gång i tiden en gåva till en av Europas kungahus, och det är just denna koppling till kungligheter som gör smycket så unikt och eftertraktat. Designen av det Koninklijk Necklace skapades av den välrenommerade juveleraren Eddy Sabbe från Antwerpen, Belgien, vilket ger smycket en extra touch av exklusivitet och elegans.

Det mest spännande med Koninklijk Necklace är att det faktiskt har visats för prinsessan Máxima från Nederländerna, som senare blev drottning. Prinsessan Máxima, som är känd för sin passion för citrin, hade möjlighet att se och beundra detta fantastiska halsband. Trots detta beslutade hon sig för att avstå från att förvärva smycket, vilket skapar ytterligare mystik kring dess historia. Det är okänt om Steltman Juvelerare från Nederländerna var inblandade i denna presentation för kungligheter. Just därför har halsbandet fått namnet Koninklijk Necklace, som på holländska betyder “kunglig”.

Nu ges smyckesentusiaster och samlare en sällsynt möjlighet att äga ett halsband med koppling till europeiska kungligheter. Koninklijk Necklace kommer att vara en del av Alla hjärtans dag-auktionen som arrangeras av Attic To Auction, LLC den 10 februari 2024 klockan 18:00 Eastern Standard Time. Men detta är inte det enda halsbandet med kunglig anknytning som kommer att auktioneras ut. Även Sovereign Necklace, designad av en student som lånat inspiration från traditionella kungliga juveler, kommer att vara tillgängligt för budgivning.

Mary Hull, ägaren av Attic To Auction, uttryckte sin entusiasm inför den kommande Alla hjärtans dag-auktionen och betonade att vissa av halsbanden har ett minimipris, men detta pris är satt ganska lågt. Sammantaget kommer auktionen att vara en spektakulär händelse som visar upp en rad exklusiva smycken, inklusive det eftertraktade Koninklijk Necklace samt Sovereign Necklace.

För mer information om auktionen och för att se den kompletta katalogen över föremål, besök hemsidan: https://attic_to_auction.liveauctioneers.com.

FAQ:
1. Vad är Koninklijk Necklace?
Koninklijk Necklace är ett halsband med en fascinerande kunglig historia. Det var en gång i tiden en gåva till en av Europas kungahus och är nu en av de mest eftertraktade smyckena.

2. Vem skapade Koninklijk Necklace?
Designer av Koninklijk Necklace är Eddy Sabbe från Antwerpen, Belgien, en välrenommerad juvelerare.

3. Vad är speciellt med Koninklijk Necklace?
Det speciella med Koninklijk Necklace är dess koppling till kungligheter, särskilt prinsessan Máxima från Nederländerna, som hade möjlighet att se och beundra smycket.

4. Vem är organisatören av Alla hjärtans dag-auktionen?
Attic To Auction, LLC är organisatören av Alla hjärtans dag-auktionen.

5. När äger Alla hjärtans dag-auktionen rum?
Alla hjärtans dag-auktionen kommer att äga rum den 10 februari 2024 klockan 18:00 Eastern Standard Time.

Definitions:
– Smycke: ett dekorativt föremål som bärs som accessoar, vanligtvis tillverkat av värdefulla material som ädelmetaller och ädelstenar.
– Koppling: en anknytning eller relation till något annat.
– Kunglig: relaterat till kungen eller drottningen, eller något som är typiskt för kungligheter.
– Auktion: en form av försäljning där varor eller tjänster erbjuds till den som bjuder högst.

Suggested related links:
attic_to_auction.liveauctioneers.com – detta är hemsidan för Attic To Auction, LLC, organisatören av Alla hjärtans dag-auktionen, där man kan få mer information om auktionen och se hela katalogen över föremål.