Tillfälliga indikatorer på otrohet enligt smyckenbutiksarbetare

Sarah Renn från Virginia började arbeta i försäljning på en smyckenbutik efter att hon avslutade sin forskarutbildning.

Inom loppet av en månad påstod hon sig ha gjort en upptäckt om mäns otrohet.

“Det sägs att män köper två separata smycken. Jag trodde inte på det förrän jag hade arbetat där i ungefär en månad,” berättade hon för sina följare på TikTok.

Enligt henne skulle det första indikationstecknet vara att köpa två separata smycken.

Om männen inte var otrogna skulle de förmodligen köpa ett set, ett matchande par örhängen och halsband, till sin fru.

“Det skulle inte vara något att oroa sig för tills en man köper gula guldörhängen till sin fru, som han hävdar bara bär guldsmycken, och sedan går vi över till skåpet och han ser ett vitguldshalsband och ber mig ta ut det,” sa hon.

“Du kunde märka att det här inte var till hans fru för hans attityd skulle förändras helt. Han började titta runt, började stamma och säga ‘ja, lägg till det på notan också. Hon skulle vilja ha det’.”

Sarah Renn sa att hon började ifrågasätta köparen och påpekade att om hon bara gillade gult guld skulle hon förmodligen inte uppskatta halsbandet. Detta är enligt henne när mannen började komma med ursäkter.

En annan indikator var att lådorna kom i set, så det fanns ingen anledning till två separata lådor.

“Självklart fanns det män som sa att de skulle ge örhängena till hennes födelsedag och sedan det matchande halsbandet till jul – det var inte ovanligt,” sa hon.

“Men det fanns tydliga tecken på att den här mannen inte gav två separata presenter. Inom smyckesbranschen lär man sig att fråga ‘vilket är tillfället’, och vanligtvis skulle männen säga ett.”

Hon sa att vid slutet av transaktionen skulle männen sedan stoppa henne och be om att varorna skulle läggas i två separata lådor och påstå att det var “mer att öppna” för henne.

Renn sa att två matchande smycken inte var en röd flagga, men när smyckena var olika väckte det alarmsignaler.

Användare på sociala medier blev chockade över de uppenbarelser som Renn framförde.

“Varför går de igenom all denna stress? Gör bara slut,” sa en användare på sociala medier.

En annan tillade: “Jag jobbade på en chokladbutik, alla hjärtans dag sa mycket.”

“Hotelljobb… välkommen tillbaka! Fruen förvirrad, ‘vi har aldrig varit här tidigare!’ ja, älskling, du har inte varit här men…” sa en annan användare på sociala medier.

“De gjorde det hela tiden på Victoria’s Secret också när jag jobbade där. Väldigt tydligt olika storlekar,” framförde en annan användare.

En tillade: “Min pojkvän gav mig ett halsband med en lila sten i julklapp – när jag flyttade in med honom fem år senare hittade jag samma halsband i en av lådorna, fast med en klar sten. Uppenbarligen använd.”

En FAQ-sektion baserad på de viktigaste ämnena och informationen i artikeln:

Fråga: Vad upptäckte Sarah Renn om mäns otrohet?
Svar: Sarah Renn upptäckte att män som är otrogna tenderar att köpa två separata smycken istället för ett matchande set.

Fråga: Vad händer när en man köper två olika smycken till sin fru?
Svar: När en man köper två olika smycken till sin fru utan någon rimlig förklaring kan det vara en indikation på otrohet.

Fråga: Vilka andra tecken på otrohet nämner artikeln?
Svar: Artikeln nämner att andra indikatorer på otrohet kan vara när lådorna inte kommer i set och när mannen ger ursäkter för att förklara sina handlingar.

Fråga: Vad var användarnas reaktioner på sociala medier?
Svar: Användare på sociala medier blev chockade över Sarah Renns upptäckt och delade sina egna historier om misstänkt otrohet.

Definitions:

– Otrohet: Otrohet innebär att vara otrogen mot ens partner eller bryta det sexuella eller emotionella förtroendet i ett förhållande.

Related links:
Smycken.com
Bonnier Fakta
TikTok