Taylor Swift gör storslagen entré på Super Bowl med sina kändisvänner

Taylor Swift gjorde en anmärkningsvärd entré på Super Bowl efter att ha flugit in från sin konsert i Japan. Till den stora matchen dök hon upp tillsammans med sina berömda vänner, bland annat Blake Lively och Ice Spice. Swift bar accessoarer prydda med numret 87, vilket är hennes pojkväns – Kansas City Chiefs tight end Travis Kelce – nummer.

Den superstjärnan – med sin karakteristiska röda läppstift – bar en helsvart vardagslook bestående av en crop top från Dion Lee (720 dollar och även tillgänglig i vitt; liknande stil tillgänglig på rea för 300 dollar), som hon kombinerade med ett par svarta jeans från Area med en kristallsprund ($795). Jeansarna är slutsålda i de flesta storlekar på Areas webbplats, men finns fortfarande tillgängliga via Saks. Hon avslutade sin edgy outfit med en vindjacka från Wear by Erin Andrews ($130) med Chiefs-vintage-inspirerat tryck, vilken är slutsåld men förväntas återigen finnas i lager snart.

Swift bar också en specialgjord halskedja i 14-karat guld med diamanter och en nummer 87-pendent ($2,950), samt en diamanttoster i choker-stil ($7,500), båda från smyckesdesignern Stephanie Gottlieb. Andra gnistrande accessoarer som syntes på sångerskan inkluderade en halskedja från Baublebar x Wear by Erin Andrews med en Chiefs-pendant ($44; slutsåld), en ring med kvadratslipad rubin från Retrouvaí ($3,210), ett specialgjort “TNT” armband från Wove Made och en specialdesignad kristallväska från Judith Lieber Couture med nummer 87.

Även hennes pojkvän väckte uppmärksamhet med sin outfit, där Kelce anlände till matchen i en specialdesignad look från Amiri, med en svart paljettklädd jacka med kavajkrage ($2,090) och matchande byxor ($1,290) med reglerbar knapp i ankeln.

Sittandes bredvid den 14-faldiga Grammy-vinnaren bar Lively en röd Adidas tracksuit med en vit crop top och nästan 20 smycken från Tiffany & Co. Ice Spice bar en svart, figursydd outfit tillsammans med ett kors-halsband.

Taylor Swift och hennes vänner gjorde verkligen ett taggat intryck på Super Bowl, och deras outfits och accessoarer visade verkligen på deras stil och personlighet.

FAQ:

1. Vilka kändisar följde med Taylor Swift till Super Bowl?
Taylor Swift kom till Super Bowl tillsammans med sina berömda vänner Blake Lively och Ice Spice.

2. Vad bar Taylor Swift under Super Bowl?
Taylor Swift bar en helsvart vardagslook bestående av en crop top från Dion Lee som hon kombinerade med ett par svarta jeans från Area. Hon bar också accessoarer som var prydda med numret 87, vilket är hennes pojkväns nummer.

3. Vilka accessoarer bar Taylor Swift under Super Bowl?
Taylor Swift bar en specialgjord halskedja i 14-karat guld med diamanter och en nummer 87-pendent, samt en diamanttoster i choker-stil, båda från smyckesdesignern Stephanie Gottlieb. Hon bar också en halskedja från Baublebar x Wear by Erin Andrews med en Chiefs-pendant, en ring med kvadratslipad rubin från Retrouvaí, ett specialgjort “TNT” armband från Wove Made och en specialdesignad kristallväska från Judith Lieber Couture med nummer 87.

4. Vad bar Taylor Swifts pojkvän, Travis Kelce, under Super Bowl?
Travis Kelce bar en specialdesignad look från Amiri, bestående av en svart paljettklädd jacka med kavajkrage och matchande byxor med reglerbar knapp i ankeln.

5. Vad bar Blake Lively och Ice Spice under Super Bowl?
Blake Lively bar en röd Adidas tracksuit med en vit crop top och nästan 20 smycken från Tiffany & Co. Ice Spice bar en svart, figursydd outfit tillsammans med ett kors-halsband.

Definitions:

1. Tight end – En position inom amerikansk fotboll som vanligtvis är ansvarig för att fånga bollen och blockerar motståndarna.
2. Crop top – En kort t-shirt eller blus som visar magen.
3. Vindjacka – En lätt jacka som är utformad för att skydda mot vinden.
4. Choker-stil – Ett smycke som bärs runt halsen och sitter nära halsen.
5. Kavajkrage – En krage som återfinns på ett kavajplagg.

Related links:
Dion Lee
Area
Wear by Erin Andrews
Stephanie Gottlieb
Retrouvaí
Baublebar
Wove Made
Judith Lieber Couture