Små Juveler Smyckesaffär utsatt för rån – Stor stöld av värdefulla smycken

En smyckesaffär vid namn Små Juveler, belägen på Pearl Street, blev rånad på tisdag eftermiddag när flera män gick in i butiken och stal smycken, enligt Boulderpolisen. Enligt delägaren Dane Brown var en kvinnlig anställd ensam i butiken vid ungefär 13:20 på tisdagen när en man kom in som inte kunde prata mycket engelska och bad om att få titta på vigselringar. Brown sa att mannen pratade i telefon när några minuter senare tre andra män kom in i butiken och började krossa och stjäla smycken samtidigt som en av förövarna höll fast den anställda och täckte över hennes mun.
Den anställda såg inga vapen. Brown uppskattade att förlusten för den familjeägda butiken, som funnits i 45 år, överstiger 200 000 kronor.
“Jag känner mig kränkt”, sa Brown på onsdagen. “Vi har varit här i 45 år och de tar all din inkomst på 15 minuter.”
Boulderpolisens talesperson Dionne Waugh sa att utredarna följer upp flera starka ledtrådar.
Brown sa att de stulna smyckena inkluderade guldopaler, topaser och ametistringar. Brown kunde inte beskriva förövarna, men lämnade över övervakningsfilmer till polisen.

Enligt en artikel i Boulderpolisen blev smyckesaffären Små Juveler rånad på tisdag eftermiddag. Flera män gick in i butiken och stal smycken medan en av dem höll fast en kvinnlig anställd och täckte över hennes mun. Rånarna krossade smycken och lämnade med en förlust på över 200 000 kronor för butiken. Den kvinnliga anställda såg inga vapen under rånet. Polisen är för närvarande på jakt efter förövarna med hjälp av övervakningsfilmer och andra ledtrådar.

Information:

– Utförarna: Det var flera män som rånade smyckesaffären på Pearl Street.
– Förlust: Butiken uppskattar förlusten till över 200 000 kronor.
– Tidpunkt: Rånet inträffade ungefär kl. 13:20 på tisdagen.
– Små Juveler: En smyckesaffär belägen på Pearl Street i Boulder.
– Vigselringar: Mannen som kom in i butiken bad om att få titta på vigselringar.
– Ledtrådar: Polisen har flera starka ledtrådar att följa upp.
– Rånet: Förövarna krossade smycken och stal olika typer av smycken, inklusive guldopaler, topaser och ametistringar.

Suggested related links:
Boulderpolisen
Pearl Street Mall