Skyddsvakt avfyrade skott mot beväpnade misstänkta vid juvelaffär i Fullerton

En dramatisk händelse utspelade sig på onsdagen vid en juvelaffär i Fullerton då en skyddsvakt avfyrade skott mot tre beväpnade misstänkta personer som försökte råna butiken.
Tre maskerade individer, som möjligtvis var beväpnade med handeldvapen, steg ur en mörkfärgad bil som stannade framför juvelaffären på South Harbor Boulevard 1500-block. En uniformerad skyddsvakt anställd av butiken avfyrade skott mot de misstänkta när de närmade sig, vilket fick dem att fly från platsen, visar en preliminär undersökning.

Polisen anlände till platsen kring klockan 12.08 och genomsökte området efter eventuella misstänkta.

För närvarande är ingen misstänkt frihetsberövad och det är okänt om någon av misstänkta blev träffad av skottlossningen, enligt Sgt. Ryan O’Neil.

Inga andra skador har rapporterats.

Detta händelseförlopp demonstrerar modet och beslutsamheten hos säkerhetspersonalen som skyddar våra lokala affärer. Genom att gripa in och agera proaktivt hjälper de till att upprätthålla säkerheten i samhället. Att vara en skyddsvakt är ingen lätt uppgift, men deras mod och snabba reaktion räddar liv och förhindrar brott. Denna händelse är ett påminnelse om vikten av att ha välutbildade säkerhetspersonal som kan agera i kritiska situationer. Vi är tacksamma för deras insatser och hoppas att de fortsätter att vara en stark närvaro för att skydda våra gemenskaper.

En dramatisk händelse inträffade på onsdagen vid en juvelaffär i Fullerton, där en skyddsvakt avfyrade skott mot tre beväpnade misstänkta personer som försökte råna butiken. Tre maskerade individer, möjligtvis beväpnade med handeldvapen, klev ut ur en mörkfärgad bil som stannade framför juvelaffären på South Harbor Boulevard 1500-block. En uniformerad skyddsvakt, anställd av butiken, avfyrade skott mot de misstänkta när de närmade sig, vilket fick dem att fly från platsen enligt en preliminär undersökning.

Polisen anlände till platsen vid klockan 12.08 och genomsökte området efter eventuella misstänkta. För närvarande är ingen frihetsberövad och det är okänt om någon av de misstänkta blev träffad av skottlossningen enligt Sgt. Ryan O’Neil. Inga andra skador har rapporterats.

Definitioner:
– Skyddsvakt: En person som anställs för att övervaka och skydda en byggnad eller en plats från potentiella hot eller faror.
– Beväpnad: Att bära eller vara utrustad med vapen eller andra verktyg för självförsvar eller brottsbekämpning.
– Råna: Att använda våld eller hot om våld för att ta någon annans egendom.

Länktips:
Fullerton Police Department
Juvelaffär hemsida