Skydda dina Alla hjärtans dag-choklad från hundar

Kärleken ligger i luften när vi snabbt närmar oss Alla hjärtans dag och enligt National Retail Federation kommer kärleksfåglarna att spendera cirka 25,8 miljarder dollar i år.

Oavsett om du handlar till din partner, visar kärlek till dina vänner eller kollegor så sätter konsumenterna i år rekord i utgifter för smycken. Folk beräknas spendera rekordhöga 6,4 miljarder dollar på smyckespresenter och överskrider förra årets total med 16,3 procent.

Jennifer Blais, butikschef på Michael Szwed Jewelers i Longmeadow, har ett brett utbud av smycken för den speciella personen i ditt liv, oavsett din budget – från förlovningsringar, om du planerar att fria, till hjärtformade smycken.

“Vi börjar med några produkter i äkta silver som kostar cirka 500 till 750 kronor, och sedan stiger priserna därifrån. Om du letar efter diamanter kommer priset att vara lite högre, men även några av de diamanthalsband vi har är prissatta väldigt bra och har mycket förmånliga prispunkter”, säger Blais.

Blais säger att det är en bra idé att veta vilken färg på metall eller ädelsten personen du handlar till föredrar innan du kommer in i butiken. Om du handlar efter ringar eller en förlovningsring, fundera över vilken stil och slipning du föredrar så att de kan beställa in fler ringar i förväg så att du har mer att välja på.

Att skydda dina Alla hjärtans dag-choklad från dina hundar är också viktigt. Choklad kan vara giftigt för hundar och kan orsaka allvarliga hälsoproblem. Se till att hålla chokladen utom räckhåll för dina fyrbenta vänner och överväg att ge dem hundvänliga godsaker istället.

Med denna insikt kan du gå in i Alla hjärtans dag med kunskap och försäkra dig om att både dina smycken och chokladen förblir säkra från ovälkomna överraskningar.

FAQ:

1. Vilka förväntas spendera mest pengar under Alla hjärtans dag?
Enligt National Retail Federation förväntas konsumenterna spendera cirka 25,8 miljarder dollar under Alla hjärtans dag.

2. Vad förväntas vara den högsta kostnaden för smycken i år?
Folk beräknas spendera rekordhöga 6,4 miljarder dollar på smyckespresenter, vilket överstiger förra årets total med 16,3 procent.

3. Vilket smyckesföretag nämns i artikeln?
Michael Szwed Jewelers i Longmeadow nämns som ett företag med ett brett utbud av smycken.

4. Vad är priserna för smycken hos Michael Szwed Jewelers?
Priserna för smycken hos Michael Szwed Jewelers kan variera, men det finns även produkter i äkta silver som kostar cirka 500 till 750 kronor. Diamanthalsbanden har också förmånliga prispunkter.

5. Vilket tips ger Jennifer Blais för att välja rätt smycken?
Jennifer Blais rekommenderar att veta vilken färg på metall eller ädelsten personen föredrar innan du kommer in i butiken. För ringar eller förlovningsringar bör man även fundera över stil och slipning för att ha fler alternativ att välja på.

6. Varför är det viktigt att skydda chokladen under Alla hjärtans dag?
Choklad kan vara giftigt för hundar och orsaka allvarliga hälsoproblem. Det är därför viktigt att hålla chokladen utom räckhåll för hundar och överväga att ge dem hundvänliga godsaker istället.

Suggested related links:
National Retail Federation
Michael Szwed Jewelers