Skapa unika smycken med polymerlera på Gilda’s Club

På Gilda’s Club arrangeras snart en inspirerande workshop för dig som någonsin har funderat på att skapa smycken av polymerlera.

Gruppen håller en kostnadsfri smyckesverkstad den 19 februari klockan 18.00-20.00 på Gilda’s Club Quad Cities Molines klubbhus, beläget på 600 John Deere Road, Suite 101. Den lokala konstnären Marla Andich, som höll en liknande workshop förra månaden, kommer att visa deltagarna hur de kan skapa unika smycken med hjälp av polymerlera.

Alla material kommer att tillhandahållas och programmet erbjuds på plats. Registrering är nödvändig; ring Gilda’s Club på (563) 326-7504, mejla [email protected] eller klicka här för mer information eller för att registrera dig.

Den här workshopsessionen är en fantastisk möjlighet för smyckesentusiaster att utforska polymerlera och lära sig skapa vackra och unika smycken. Med Marla Andichs vägledning kommer deltagarna att lära sig olika tekniker och mönster för att skapa sin egen personliga stil. Polymerlera är ett mångsidigt material som erbjuder oändliga möjligheter för kreativitet och design.

Genom att delta i denna workshop får deltagarna inte bara möjlighet att lära sig en ny konstform, utan de får också uppleva gemenskapen och stödet som Gilda’s Club har att erbjuda. Gilda’s Club är en organisation som stöttar personer som lever med cancer och deras anhöriga genom att erbjuda kostnadsfri terapi och gemenskapsaktiviteter.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom smyckestillverkning kommer denna workshop att ge dig nya insikter och idéer för att skapa unika smycken. Anmäl dig redan idag och låt din kreativitet blomstra!

Vanliga frågor

Vad är syftet med workshop för smycken av polymerlera?

Workshopen syftar till att ge deltagarna möjligheten att lära sig skapa unika smycken med hjälp av polymerlera. Det är en chans att utforska olika tekniker och mönster för att skapa sin egen personliga stil.

När kommer workshopen att äga rum?

Workshopen kommer att äga rum den 19 februari klockan 18.00-20.00.

Var kommer workshopen att äga rum?

Workshopen kommer att äga rum på Gilda’s Club Quad Cities Molines klubbhus, beläget på 600 John Deere Road, Suite 101.

Hur kan jag anmäla mig?

Du kan anmäla dig genom att ringa Gilda’s Club på (563) 326-7504, mejla [email protected] eller besöka hemsidan för mer information och för att registrera dig.

Vad ingår i workshopsessionen?

Alla material kommer att tillhandahållas på plats.

Vad är polymerlera?

Polymerlera är ett mångsidigt material används för att skapa smycken och andra konstnärliga projekt. Det erbjuder oändliga möjligheter för kreativitet och design.

Vad är Gilda’s Club?

Gilda’s Club är en organisation som erbjuder kostnadsfri terapi och gemenskapsaktiviteter för personer som lever med cancer och deras anhöriga.

Relaterade länkar

Gilda’s Club