Polisen söker allmänhetens hjälp för att identifiera misstänkta inbrottstjuvar

Wichita-polisen vädjar till allmänheten om hjälp för att identifiera två misstänkta inbrottstjuvar. händelsen inträffade omkring kl. 9 den 31 januari när de två personerna krossade de bakre skjutdörrarna till ett hem i området 2200 W. Douglas. Inne i huset stals en värdeförvaring som innehöll smycken, exklusiva sportskor och andra personliga tillhörigheter till ett uppskattat totalvärde av 100 000 dollar.

En övervakningskamera fångade inbrottet på film. Tyvärr finns inga citat från källan för att beskriva videon, men den ger en tydlig bild av händelsen.

Alla som har information om de misstänktas identitet kan lämna in anonyma tips till Crime Stoppers. Om ditt tips leder till en arrestering kan du vara berättigad till en kontantbelöning på upp till 2500,00 dollar. Skicka in dina tips genom att ringa 316-267-2111.

Artikelns källa är upphovsrättsskyddad av KWCH 2024. Alla rättigheter förbehållna. Om du vill rapportera en korrigering eller ett stavfel, vänligen skicka ett e-postmeddelande till [email protected].

Vanliga frågor och svar (FAQ):

1. Vad hände i händelsen som Wichita-polisen vädjar om hjälp med?
R: Två personer misstänks ha krossat bakre skjutdörrarna till ett hem och stulit värdefulla föremål.

2. Vilka föremål stals från huset?
R: Stöldgodset inkluderar smycken, exklusiva sportskor och andra personliga tillhörigheter värderade till cirka 100 000 dollar.

3. Finns det någon övervakningsfilm av inbrottet?
R: Ja, en övervakningskamera fångade händelsen på film.

4. Var kan man lämna in tips om de misstänktas identitet?
R: Tips kan lämnas anonymt till Crime Stoppers genom att ringa 316-267-2111.

Nyckelord och begrepp:

– Inbrottstjuvar: Personer som bryter sig in i andras egendom för att stjäla.

Länkar till relaterat innehåll:
KWCH