Patrick Pugh: En dröm som blev verklighet

Patrick Pugh har genomfört det han alltid ville göra.

“Från det att jag var kanske 12 eller 13 år gammal,” berättade Patrick Pugh, “skulle jag gå till min pappas juvelerarbutik varje dag efter skolan och sopa trottoarerna och göra småjobb. Jag ville alltid göra det min pappa gjorde. Jag visste inte vilken väg jag skulle ta vid den tiden, men till slut såg jag mig själv gå åt det hållet.

“I mina tonår skulle jag titta på min pappa och bröder arbeta i familjeföretaget,” fortsatte han. “De lät mig leka med gamla klockor och till slut lärde jag mig att reparera smycken. Även ädelstenar fascinerade mig då.”

Idag är Pugh ägare och gemolog på det anrika familjeföretaget Pughs Diamantsmycken.

“Min far,” sa han, “grundade Pugh Juveler 1949 med min mamma och 500 dollar i fickan och lite hjälp från sin tidigare arbetsgivare. Till slut kom även mina två bröder och svägerska in i verksamheten, och vi expanderade och flyttade två gånger och döpte om juvelerarbutiken till Pughs Diamantsmycken för att betona vårt specialitet – diamanter.

“Pughs Diamantsmycken är en av de största familjeägda juvelerarbutikerna i Ohio,” tillade han. “Vår 75-årsjubileum äger rum i oktober. Vår framgång tillskrivs vårt engagemang för utbildning, våra värderingar, fantastisk personal och att behandla alla med rättvisa och respekt – och rättvisa priser.”

Pugh, 60, växte upp i Zanesville, tog examen från Bishop Rosecrans High School 1981, gick på Ashland University och blev sedan 1985 utbildad ädelstensgranskare vid Gemological Institute of America och 1990 certifierad ädelstensvärderare vid American Gem Society. Han började arbeta på familjeföretaget 1988.

Angie Jordan har varit kund och affärspartner sedan 2009.

“Patricks kärlek och engagemang för det hans far startade för 75 år sedan är beundransvärt,” bedömde Jordan.

“Jag är bara en av de lyckligt lottade personer som gör det jag alltid velat göra,” svarade Pugh. “Jag är välsignad att verkligen njuta av att komma till kontoret och ta mig an nya utmaningar. Jag har haft mina upp- och nedgångar i livet och affärsvärlden, men jag skulle inte ändra någonting för världen.”

Pughs Diamantsmycken ligger på 1202 Brandywine Blvd. För mer information, ring 740-452-8464 eller besök www.pughsdiamonds.com.

Artikeln “Aces of Trades” är en veckoserie som fokuserar på människor och deras jobb – oavsett om de är ovanliga jobb, roliga jobb eller människor som tar vanliga jobb och gör dem extraordinära. Om du har förslag på en framtida profil, låt oss veta på [email protected].

Vanliga frågor (FAQ)

1. Vad gjorde Patrick Pugh under sin barndom?
Patrick Pugh brukade gå till sin pappas juvelerarbutik efter skolan och sopa trottoarerna samt göra små jobb.

2. Vad inspirerade Pugh att gå in i juvelerarbranschen?
Han inspirerades av sin familj, speciellt av sin pappa och bröder som arbetade i familjens juvelerarbutik. Han lärde sig att reparera smycken och blev fascinerad av ädelstenar.

3. Vad är Pughs Diamantsmycken och vad är deras specialitet?
Pughs Diamantsmycken är en familjeägd juvelerarbutik i Ohio. Deras specialitet är diamanter.

4. Hur har företaget uppnått framgång enligt Patrick Pugh?
Företagets framgång tillskrivs deras engagemang för utbildning, starka värderingar, fantastisk personal samt att behandla alla med rättvisa och respekt.

5. Vilka professionella utbildningar har Patrick Pugh genomgått?
Han tog examen från Bishop Rosecrans High School och utbildade sig sedan till ädelstensgranskare vid Gemological Institute of America och certifierad ädelstensvärderare vid American Gem Society.

6. Vad tycker Angie Jordan om Patrick Pugh och företaget?
Angie Jordan är en kund och affärspartner sedan 2009 och hon beundrar Patricks kärlek och engagemang för vad hans far startade för 75 år sedan.

7. Var ligger Pughs Diamantsmycken och hur kan man få mer information?
Pughs Diamantsmycken ligger på 1202 Brandywine Blvd. För mer information kan man ringa 740-452-8464 eller besöka deras hemsida www.pughsdiamonds.com.

Definitioner

– Juvelerarbutik – en affär som säljer smycken och ädelstenar.
– Gemolog – en person som specialiserar sig på studier och bedömning av ädelstenar.
– Ädelstensgranskare – en person som är utbildad för att bedöma kvalitet och äkthet hos ädelstenar.
– Ädelstensvärderare – en person som är certifierad för att bedöma värdet av ädelstenar.
– Diamant – en hård ädelsten som består av kol och anses vara särskilt värdefull.

Förslag på relaterade länkar:
Pughs Diamantsmycken hemsida