Ökande Efterfrågan på Smycken efter Taylor Swifts Offentliga Visning av Armband

Förra året berättade NPR historien om två krigsveteraner som öppnade ett smyckesföretag vid namn Wove, som gör det möjligt för par att designa en ring och sedan få en 3D-utskrift av replikan innan de spenderar tusentals på en riktig diamant.

En av grundarna, Andrew Wolgemuth, säger att affärerna har gått bra. Ett avtal med militära kommissariebutiker gjorde att Wove blev tillgänglig på baser över hela världen. Men sedan förra året kopplade en investerare samman Wove med golfspelaren Michelle Wie West för att designa smycken, inklusive en serie som skänkte vinster till brandbekämpning på Hawaii, där hon är uppväxt. Och sedan hände något intressant.

“Michelle råkar vara vän med Travis Kelce, och hon lyckades koppla ihop med honom och Travis ville designa ett armband åt Taylor”, säger Wolgemuth.

Kansas City Chiefs tight end är i en relation med superstar Taylor Swift, vars konserter och även hennes närvaro på matcher har en märkbar inverkan på lokal ekonomi. Kelce samarbetade med Wove för att designa ett diamantarmband som inkluderade bokstäverna TNT. De är ganska säkra på att han gav det till henne i julklapp.

Och sedan började Wolgemuth och hans team följa fotbollen mycket noga.

Chiefs vann sin AFC-mästerskapsmatch i slutet av januari och Swift kramade sin pojkvän, med armbandet glittrande på hennes handled för hela världen att se.

“Försäljningen har ökat med cirka 2 000% över hela linjen under de senaste två veckorna”, säger Wolgemuth.

Som en tidigare U.S. Army Ranger har Wolgemuth en övad förmåga att undvika att kommentera politik, kulturkrig eller teorier om Taylor Swift, men han skulle säga att hans arbetsamma team är redo om Kelce letar efter en förlovningsring efter Super Bowl-finalen i helgen.

Källa: “Ökande Efterfrågan på Smycken efter Taylor Swifts Offentliga Visning av Armband” av NPR (2024).

Vanliga frågor (FAQ):

1. Vad är Wove?
Wove är ett smyckesföretag som erbjuder möjligheten för par att designa egna ringar och sedan få en 3D-utskrift av replikan innan de köper en riktig diamant.

2. Vilka är grundarna av Wove?
En av grundarna heter Andrew Wolgemuth, men det nämns inte vem den andra grundaren är i artikeln.

3. Hur har Woves affärer gått?
NPR-artikeln rapporterar att affärerna har gått bra för Wove, särskilt efter ett avtal med militära kommissariebutiker som gjorde produkterna tillgängliga på baser över hela världen.

4. Vilket samarbete gjordes mellan Wove och Michelle Wie West?
En investerare kopplade ihop Wove med golfspelaren Michelle Wie West för att designa smycken. En serie smycken skapades där vinsten skänktes till brandbekämpning på Hawaii där Michelle Wie West är uppväxt.

5. Vilket samarbete gjordes mellan Wove och Travis Kelce?
Travis Kelce, tight end för Kansas City Chiefs, samarbetade med Wove för att designa ett diamantarmband. Armbandet inkluderade bokstäverna TNT och är antagligen en julklapp till Taylor Swift.

6. Vad hände efter att Taylor Swift bar armbandet?
Efter att Taylor Swift bar armbandet vid en fotbollsmatch med Kansas City Chiefs, ökade försäljningen av Woves smycken med cirka 2 000% över hela linjen under de senaste två veckorna.

7. Är Woves team redo att hjälpa Travis Kelce med en förlovningsring efter Super Bowl-finalen?
Enligt Andrew Wolgemuth, en av grundarna av Wove, är hans arbetsamma team redo att hjälpa Travis Kelce om han letar efter en förlovningsring efter Super Bowl-finalen.

Nyckelord och jargong:

– Wove: Ett smyckesföretag som erbjuder anpassningsbara ringar och smycken med hjälp av 3D-utskrifter.
– Diamantarmband: Ett armband som innehåller diamanter som smycke.
– Super Bowl: Den mest populära amerikanska fotbollsmatchen som spelas årligen för att koronera mästaren av National Football League (NFL).
– AFC-mästerskap: En match som avgör vilket lag som blir mästare i American Football Conference (AFC).
– Taylor Swift: En amerikansk singer-songwriter och artist.
– Travis Kelce: En professionell amerikansk fotbollsspelare, tight end för Kansas City Chiefs.

Suggererade relaterade länkar:
NPR (huvuddomän för NPR)
Kansas City Chiefs (huvuddomän för Kansas City Chiefs)