Nya trender på Grammys röda matta

Grammys-röda mattan är känd för sina djärva och extravaganta stilar, men årets evenemang visade upp några nya trender. Medan det fortfarande fanns en plats för traditionella utseenden, gav flera artister en modern twist till sina kläder.

En av de mest omtalade klädvalen var Victoria Monéts bronsfärgade Versace-klädsel. Hennes lilla dotter, Hazel, bar också en matchande färg. Istället för citat, kan vi beskriva Monéts klädsel som en symbol för gammal Hollywood-glamour i en hav av modiga färger och glittrande utseenden.

Taylor Swift valde en mer klassisk look i en vit klänning från Schiaparelli Couture. Klänningen kombinerades med långa svarta sammetshandskar och flera halsband. Fans upptäckte knytnävar till Swifts “Reputation era” i hennes svartvita ensemble.

Dua Lipa valde en lågskuren silverklänning med fina utsmyckningar. Kombinerat med en Tiffany & Co. halskedja av diamanter och orange safirer, glittrade Lipa på röda mattan.

Miley Cyrus stal uppmärksamheten i en genomskinlig guldskapelse från Maison Margiela by John Galliano och en 70-talsinspirerad frisyr. Stilen beskrivs som överdådig och spektakulär, något som vi älskar att se på Grammys.

Nykomlingen Tyla imponerade på sin Grammys-debut i en mintgrön klänning från Versace. Trots sitt oskuldsfulla utseende kunde Tyla behålla sin lekfulla och sexiga stil.

En av de mest minnesvärda stunderna på Grammys var Miley Cyrus framträdande i en pärlbroderad mini-klänning från Bob Mackie. Klänningen firade hennes första Grammy-vinst på ett strålande sätt.

Billie Eilish valde en Barbie-jacka, en vintage-klädsel som modifierats av Chrome Hearts. Hon bar också en klassisk svart klänning på röda mattan, i kontrast till de starka färgerna som sågs på andra artister.

Grammys-röda mattan visade också upp en trend med manskläder för kvinnor. Bandet boygenius, Brandi Carlyle och Billie Eilish valde alla denna stil och visade att självuttryck fortfarande är viktigt inom modevärlden.

Janelle Monáe bar en klassisk och futuristisk Giorgio Armani Privé-klänning, som visade hennes stolthet över sin svarta identitet.

Årets Grammys-röda mattan visade på både traditionella och moderna klädstilar. Även om vissa artister valde extravaganta utseenden, fanns det också utrymme för mer subtila och eleganta val. Modeuttryck förblir en central del av denna prestigefyllda musikgala.

Grammys-röda mattan är känd för sina djärva och extravaganta stilar, men årets evenemang visade upp några nya trender. Medan det fortfarande fanns en plats för traditionella utseenden, gav flera artister en modern twist till sina kläder.

Frågor och svar:

Vad bar Victoria Monét på Grammys-röda mattan?
Victoria Monét bar en bronsfärgad Versace-klädsel tillsammans med sin dotter, som bar en matchande färg.

Vilken färg hade Taylor Swifts klänning?
Taylor Swift bar en vit klänning från Schiaparelli Couture.

Vad bar Dua Lipa på röda mattan?
Dua Lipa bar en lågskuren silverklänning med fina utsmyckningar tillsammans med en Tiffany & Co. halskedja av diamanter och orange safirer.

Vad bar Miley Cyrus på Grammys-röda mattan?
Miley Cyrus bar en genomskinlig guldskapelse från Maison Margiela by John Galliano och hade en 70-talsinspirerad frisyr.

Vad bar Tyla på sin Grammys-debut?
Tyla bar en mintgrön klänning från Versace.

Vad bar Billie Eilish på röda mattan?
Billie Eilish bar en Barbie-jacka, en vintage-klädsel modifierad av Chrome Hearts, samt en klassisk svart klänning.

Vad var en framträdande trend på Grammys-röda mattan?
En framträdande trend på Grammys-röda mattan var manskläder för kvinnor, vilket valdes av artister som Bandet boygenius, Brandi Carlyle och Billie Eilish.

Vad bar Janelle Monáe på röda mattan?
Janelle Monáe bar en klassisk och futuristisk Giorgio Armani Privé-klänning.

Suggested related links:
Grammys officiella webbplats