Nya Smyckenkollektionen Levitas från Skall Studio och Kinraden tar oss till nya höjder

I det senaste samarbetet mellan danska modemärket Skall Studio och smyckesmärket Kinraden har kollektionen Levitas skapats – en samling unika smycken som tar oss till nya höjder. Kollektionen består av fem stycken smycken, alla kännetecknade av sin organiska form.

Designern och arkitekten Sarah Müllertz leder Kinraden, och hennes expertis har bidragit till att skapa dessa fantastiska smycken. Levitas-kollektionen inkluderar en hårnål, en brosch, en knapp, en liten örhänge och ett större örhänge. Varje design utmanar tyngdlagens lagar och inspirerar till dess namn. Levitas betyder “lätthet” på latin och handlar också om hur metallen interagerar med ljuset som reflekteras på den.

En av de mest intressanta aspekterna är att smyckena är tillverkade antingen i återvunnet sterlingsilver eller 18K guld. Denna medvetenhet om hållbarhet skapar en extra dimension till kollektionen och gör den ännu mer betydelsefull. Att använda återvunnet material visar på en önskan att minska vår påverkan på miljön samtidigt som vi skapar vackra och unika smycken.

Levitas-kollektionen tar oss till nya höjder av kreativitet och design. Genom att utmana tyngdlagens lagar och låta ljuset spela över smyckena, skapar dessa unika skapelser en känsla av magi och lätthet. Det är inte bara smycken – det är konstverk som vi bär med oss och som får oss att känna oss som om vi svävar i luften.

Här har Skall Studio och Kinraden verkligen skapat något speciellt. Levitas-kollektionen är ett uttryck för skönhet, kreativitet och hållbarhet. Det är en påminnelse om att vi kan gå bortom gränserna och skapa något unikt och inspirerande.

FAQ

Vilka är de viktigaste smyckena i Levitas-kollektionen?
Levitas-kollektionen består av fem stycken smycken: en hårnål, en brosch, en knapp, ett litet örhänge och ett större örhänge.

Vad betyder namnet Levitas?
Levitas betyder “lätthet” på latin.

Vilka material används för att tillverka smyckena?
Smyckena tillverkas antingen i återvunnet sterlingsilver eller i 18K guld.

Varför är hållbarhet viktig för denna kollektion?
Hållbarhet är viktig för kollektionen eftersom den använder återvunnet material för att minska miljöpåverkan samtidigt som den skapar vackra och unika smycken.

Finns det någon speciell betydelse bakom smyckena i Levitas-kollektionen?
Ja, smyckena utmanar tyngdlagens lagar och låter ljuset spela över dem för att skapa en känsla av magi och lätthet.

Finns det något annat viktigt att veta om Levitas-kollektionen?
Ja, samarbetet mellan Skall Studio och Kinraden har resulterat i en kollektion som uttrycker skönhet, kreativitet och hållbarhet. Det är en påminnelse om att vi kan gå bortom gränserna och skapa något unikt och inspirerande.

Definitions

– Modemärket: Ett företag som specialiserar sig inom mode och säljer sina egna kläder och accessoarer.
– Smyckesmärket: Ett företag som specialiserar sig inom smycken och säljer sina egna design.
– Levitas: Namnet på kollektionen, betyder “lätthet” på latin.
– Organiska form: Naturliga och kurviga former inspirerade av naturen.
– Återvunnet sterlingsilver: En form av sterling silver som har återvunnits från befintliga material.
– 18K guld: En legering där 75% av vikten är guld och de återstående 25% är andra metaller.
– Hållbarhet: Att använda material och tillverkningsmetoder som minimerar miljöpåverkan och främjar långsiktig miljöhänsyn.

Related Links

Skall Studio
Kinraden