Normans blomsterbutiker upplever fortsatt hög efterfrågan på Alla hjärtans dag trots pandemin

Floristen Redbud Floral och smyckesbutiken Mitchell’s Jewelry är två långvariga Norman-företag som klarat sig undan den ekonomiska smällen av COVID-19-pandemin. Trots pandemin upplever de båda butikerna fortfarande en hög efterfrågan inför Alla hjärtans dag.

Inför Alla hjärtans dag är blomsterbutikerna i Norman aktivare än någonsin då de förbereder sig för årets största dag för försäljning av blommor. Butikerna är fyllda till brädden med buketter som väntar på leverans medan personalen skyndar sig för att slutföra de sista beställningarna.

Ägaren till Redbud Floral, Lorie Stewart, berättar att butiken säljer slut och måste avbryta beställningar i förtid på grund av den höga efterfrågan under helgen. De gör ungefär 600 leveranser på själva dagen.

“Det är bäst om folk lägger sin beställning i god tid, och med god tid menar jag till och med i januari,” säger Stewart.

Redbud börjar förberedelserna redan i januari. Konsultationsrummet blir ett förberedelsrum, kontoret blir ett kylrum och borden fylls med buketter i hela butiken. Vaser tas in och tejpas fast för att säkerställa att alla blommor håller sig fräscha och i ordning.

Allt detta arbete är en del av Normans blomsterbutikers engagemang för att erbjuda kvalitetsblommor och en minnesvärd upplevelse för sina kunder, även under svåra tider. Trots pandemin och dess påverkan på företag runt om i världen fortsätter Redbud Floral och Mitchell’s Jewelry att vara en del av gemenskapen och sprida glädje och romantik på Alla hjärtans dag.

En FAQ (vanliga frågor) sektion baserad på de huvudsakliga ämnena och informationen som presenteras i artikeln:

Q: Vilka är Floristen Redbud Floral och smyckesbutiken Mitchell’s Jewelry?
A: Floristen Redbud Floral och smyckesbutiken Mitchell’s Jewelry är två långvariga företag i Norman.

Q: Hur har de klarat sig under COVID-19-pandemin?
A: De har klarat sig bra och undvikit ekonomisk smäll.

Q: Upplever butikerna fortfarande en hög efterfrågan inför Alla hjärtans dag?
A: Ja, trots pandemin upplever båda butikerna fortfarande en hög efterfrågan inför Alla hjärtans dag.

Q: Vad gör blomsterbutikerna inför Alla hjärtans dag?
A: Blomsterbutikerna förbereder sig för årets största dag för försäljning av blommor genom att fylla butikerna med buketter och slutföra beställningar.

Q: Hur många leveranser gör Redbud Floral på själva dagen?
A: Redbud Floral gör ungefär 600 leveranser på själva dagen.

Q: När rekommenderar ägaren av Redbud Floral att folk ska lägga sina beställningar?
A: Ägaren rekommenderar att folk lägger sina beställningar i god tid, till och med i januari.

Q: Hur förbereder Redbud Floral sig inför Alla hjärtans dag?
A: Redbud Floral börjar förberedelserna redan i januari genom att förvandla konsultationsrummet till ett förberedelsrum och kontoret till ett kylrum. Butiken fylls med buketter och vaser tas in och tejpas fast för att hålla blommorna fräscha.

Definitioner av viktiga termer eller jargong som används i artikeln:

1. COVID-19-pandemin – det globala utbrottet av sjukdomen som orsakas av coronaviruset SARS-CoV-2.

2. Normans blomsterbutikers engagemang – Floristen i Norman engagerar sig i att erbjuda kvalitetsblommor och en minnesvärd upplevelse för sina kunder.

Föreslagna relaterade länkar till huvuddomänen:

Redbud Floral
Mitchell’s Jewelry