Mångåriga familjeägda smycken stulna från antikaffären i Marietta

I en oroande händelse har värdefulla familjeärvda smycken till ett värde av tusentals dollar stulits från en antikaffär i Marietta. Kevin Kellogg berättade att smyckena var värda lite över 100 000 dollar. Övervakningsvideo från Big Shanty Antique Mall visar hur en man tar sig in i en glasmonter och tar smyckena.

De förlorade smyckena inkluderade flera nålar, broscher med diamanter och smaragder, samt ett par stora örhängen med smaragder och diamanter. Kevin Kellogg hade förvarat smyckena i antikaffären för att sälja dem och märkte förra veckan att de var borta. Till en början trodde han att de kanske hade sålts eller tagits ut för värdering.

Övervakningsfilmen från affären visar två personer som verkar vara inblandade. Den visar en man och en kvinna som pratar nära montern, strax innan mannen tar smyckena.

Det är en tragedi, säger Kellogg. Dessa smycken hade stort affektionsvärde för vår familj och det finns ingen möjlighet att ersätta dem.

Kevin Kellogg har meddelat att hans främsta fokus är att gripa förövarna för att hindra dem från att slå till igen. Han erbjuder en belöning på $2 500 för information som kan leda till en ledtråd i fallet och $5 000 för information som leder till en arrestering.

Det är viktigt att vi agerar snabbt för att återställa rättvisan och tryggheten inte bara för vår familj, utan även för samhället i stort. Om du har någon information om detta stöldfall uppmanas du att kontakta polisen omedelbart.

Vanliga frågor baserade på de huvudsakliga ämnena och informationen som presenteras i artikeln:

1. Vilka värdefulla smycken stals från antikaffären i Marietta?
– De stulna smyckena inkluderade flera nålar, broscher med diamanter och smaragder, samt ett par stora örhängen med smaragder och diamanter.

2. Vem förvarade smyckena i antikaffären?
– Kevin Kellogg förvarade smyckena i antikaffären för att sälja dem.

3. Hur upptäckte Kevin Kellogg att smyckena var borta?
– Kevin Kellogg upptäckte förra veckan att smyckena var borta.

4. Vad visar övervakningsfilmen?
– Övervakningsfilmen visar en man som tar sig in i en glasmonter och tar smyckena. Det finns även en kvinna som verkar vara inblandad och som pratar nära montern.

5. Vilket värde hade smyckena?
– Smyckena var värda lite över 100 000 dollar enligt Kevin Kellogg.

6. Vad erbjuder Kevin Kellogg för information om stölden?
– Kevin Kellogg erbjuder en belöning på $2 500 för information som kan leda till en ledtråd i fallet och $5 000 för information som leder till en arrestering.

Definitioner av nyckelord eller jargong som används i artikeln:

– Antikaffär: En butik som säljer antika eller gamla föremål.
– Övervakningsvideo: En inspelning som görs med hjälp av övervakningskameror för att dokumentera eller övervaka händelser.
– Brosch: Ett smycke som fästs på kläder för dekorativa ändamål.
– Ledtråd: Ett tecken eller en ledning som hjälper till att lösa ett mysterium eller identifiera en misstänkt.

Föreslagna relaterade länkar till huvuddomänen (inga underdomäner) med formatet länknamn:

1. Marietta.com – Lokal webbplats som kan ge ytterligare information om händelsen i Marietta.
2. Big Shanty Antique Mall – Webbplats för antikaffären där stölden ägde rum, där man kan få mer information om evenemanget.