Man makes astonishing discovery in abandoned storage unit

En man öppnade nyligen en övergiven förvaringsenhet och gjorde en otrolig upptäckt. Inuti fanns flera värdefulla skatter, inklusive guldjuveler och en påse med dimes (tiodollarsmynt) värda 140 dollar. Mannen hade turen att hitta dessa övergivna föremål och kunde ta dem med sig som sitt stora fynd.

Det var en TikTok-användare med användarnamnet @pawnstory3 som delade upptäckten på sociala medier. Han brukar regelbundet posta om värdefulla pengar och skattfynd i förvaringsenheter och mysterielådor. Videon visar hur mannen öppnar en träask som tydligen har förvarats i ett kassaskåp.

Inuti lådan kan man se flera påsar, smyckesaskar och andra små förvaringsbehållare. Mannen öppnar varje låda och hittar ständigt nya skatter. Han visar upp smycken som guldarmband och en guldhalsband. Han pekar även på ett par örhängen som ser ut att vara av 18 karat guld, en mycket ren form av guld.

Mannen hittade också en mängd mynt och silverdollar samt en gammal penna utrustad med ett guldtips. Ett annat stort fynd var en plastpåse med dimes. Mannen uppskattade värdet av dessa silvermynt till 140 dollar.

Videon avslutas med att mannen plockar fram en rulle med quarters (25-cent mynt). Han hävdar att dessa mynt är gjorda av massivt silver och visar hur man kan se att det inte finns något brunt (icke-silver) i mitten av mynten. Han är överväldigad av sitt fantastiska fynd.

Det är ännu inte klart om mannen och hans vän tänker behålla skatterna eller försöka sälja dem till en pantbank eller samlare. Om du eller någon du känner tror att ni har hittat liknande värdefulla mynt och smycken rekommenderas det att ni konsulterar experter för att bekräfta kvaliteten och värdet. Det finns också webbplatser som eBay och Professional Goin Grade Services där man kan söka efter myntens sällsynthet och värde.

Denna spännande upptäckt visar att det fortfarande finns gömda skatter att hitta och att det är värt att undersöka övergivna förvaringsenheter för oväntade skatter.

FAQ-sektion:

Fråga: Vad upptäcktes i den övergivna förvaringsenheten?
Svar: Mannen hittade värdefulla skatter, inklusive guldjuveler och en påse med dimes värda 140 dollar.

Fråga: Vem delade upptäckten på sociala medier?
Svar: En TikTok-användare med användarnamnet @pawnstory3 delade upptäckten.

Fråga: Vad visar videon som användaren delat?
Svar: Videon visar mannen när han öppnar en träask och hittar olika smycken och andra värdefulla föremål.

Fråga: Vilka andra fynd gjorde mannen?
Svar: Mannen fann också en mängd mynt och silverdollar samt en gammal penna med guldtips.

Fråga: Vad var värdet av de silvermynt som mannen hittade?
Svar: Värdet av de silvermynt som mannen hittade uppskattades till 140 dollar.

Fråga: Vad händer med skatterna nu?
Svar: Det är ännu inte klart om mannen och hans vän kommer att behålla skatterna eller försöka sälja dem till en pantbank eller samlare. Det rekommenderas att konsultera experter för att bekräfta kvaliteten och värdet på liknande föremål.

Definitioner:
– Dimes: Amerikanska tiodollarsmynt.
– Karat (gällande guld): Måttenhet som används för att mäta renhet eller karathalt av ädelmetaller, där 24 karat representerar 100% renhet.
– Myntens sällsynthet: Hur ovanliga eller sällsynta mynten är.
– Gömda skatter: Föremål eller pengar som döljs eller glöms bort och kan upptäckas av slump eller noggrann undersökning.

För ytterligare information om sällsynthet och värde av mynt kan du besöka NGC Coin och för att köpa eller sälja föremål kan du besöka eBay.