Klassiskt smycke för kärlekens dag

Det är snart dags för alla hjärtans dag, och för alla er som är ute i sista minuten har vi räddningen. Smycken kan verka som en kliché för alla hjärtans dag, men sanningen är att man aldrig kan gå fel med lite bling. Oavsett om du letar efter en present till din älskade eller till dig själv, finns det inget bättre sätt att få någon att lysa än med ett vackert smycke. Till och med om du är singel i år så kan du visa dig själv lite kärlek. Du förtjänar det, precis som alla andra. Här är tolv fantastiska smycken som du kan dela med dig av eller unna dig själv denna alla hjärtans dag.

David Yurman Platinaarmband med diamantbaguetter

Män älskar också att klä upp sig lite extra. Vi ser mer och mer att män vågar leka med sina accessoarer och att de satsar på smycken. Just den här månaden presenterade David Yurman sin första smyckekollektion för män (perfekt timing inför alla hjärtans dag). Om han är nybörjare när det kommer till smycken är ett klassiskt armband som detta en bra start, och om det är diamantbesatt? Ännu bättre.

Boochier Guldörhängen med Spinel-infattning

Hoopörhängen är en klassiker som aldrig går ur tiden, och vi älskar när det sker en rolig twist på den traditionella stilen. Dessa guldörhängen från Boochier i 18-karats guld är precis vad vi letar efter. De erbjuder en rolig twist på ikoniska hoops med en Slinkee-motiv som ger en extra touch av rosa i form av Spinel. Perfekt för alla hjärtans dag för att sätta lite extra passion och hängivenhet i livet.

Material Good Diamanthalsband i form av hjärta

För alla hjärtans dag, men med en modern och enkel twist. Detta halsband från Material Good är i form av ett hjärta, men diamantens över 37 karat är kanske inte det första du märker. Material Good har skapat ett modernt snitt som är perfekt för alla hjärtans dag och alla andra 364 dagar om året. Det är verkligen ett speciellt sätt att visa kärlek på.

Selim Mouzannar Rosa Guldring med diamanter

Selim Mouzannars smycken är en kombination av tradition och innovation. Detta märke omfamnar antika tekniker och återspeglar den rika kulturella mångfalden i Mellanöstern. Dessa designdrag syns tydligt i Aida Raspberry Ring. Denna vackra skapelse kombinerar 18-karats roséguld med en ljuvlig röd emalj och en lagom mängd diamanter. En perfekt gåva för alla hjärtans dag, som har subtila anvisningar till högtiden utan att vara för stereotypisk.

AZLEE Guldbangle med Pavé-stenar

Smyckesmärket AZLEE från Los Angeles har skapat exceptionella design sedan 2015. Deras kreationer är influerade av Art Deco-arkitektur och antika civilisationer och tillverkas av återvunnet 18-karats guld samt vintage- och etiskt framställda diamanter och ädelstenar. För den medvetna shoppern är det lätt att se omsorgen och yrkesskickligheten i designen hos Five-Tier Staircase Full Pave Bangle. Dessutom doneras en del av intäkterna från varje försäljning till Surfrider Foundation.

Platinum Born Halsband i platina

Om du vill ge henne lite glöd utan diamanter och ädelstenar behöver du inte leta längre än Platinum Born. Denna utsökt tillverkade smyckelinje tillverkas i Japan och varje stycke är komponerat helt av platina. Detta ädelmetall har blivit alltmer populärt de senaste åren på grund av det stigande priset på guld och dess förmåga att behålla sin oemotståndliga naturliga färg längre än vitguld. Halsbandet Electra exemplifierar platins naturliga lockelse, med design som efterliknar unika mönster av flytande spets med en mjukhet och flyt som är helt tilltalande.

Lugano Diamonds Diamantring med hjärta

Ibland behöver man helt enkelt omfamna alla hjärtans dag-temat och det finns inget bättre sätt att göra det än med hjärtformade diamanter och färgerna rött, rosa och lila. Med Lugano Diamonds kan du göra detta med stil och elegans. Deras diamantring i hjärtform har alla de typiska kännetecknen för alla hjärtans dag, men med en subtilitet och elegans som sträcker sig utanför själva högtiden. Den har en konstruktion i roséguld och en rosa hjärndiamant på 9,7 karat samt ytterligare 5,7 karat rosa och vita diamanter.

Dries Criel Guldring med vitkrämar-diamanter

Dries Criel är en guldsmed baserad i Antwerpen vars smycken har prytt kändisar som Natalie Portman, Colman Domingo och Taraji P. Henson. Hans inspiration kommer från hans bakgrund inom modern och samtida dans samt hans passion för fornegyptisk konst. Detta resulterar i designs som är könsneutrala och omdefinierar klassiska former med fluiditet, styrka och kraft. White Crow-örhängen är ett perfekt exempel på hans designspråk. Dessa uttrycksfulla örhängen har hjärtformade vita diamanter infattade i 18-karats guld.

De Beers Halsband med vita diamanter

När du är osäker, satsa på diamanter. Du vet att hon blir alldeles till sig när hon ser en ask från De Beers. Det är en anledning till varför den här juveleraren har varit en klassiker i över 135 år. De skapar smycken som detta subtila men eleganta halsband i vitt guld, vars design är inspirerad av Beethovens Månskenssonat, som är en hyllning till hans älskade. Halsbandet har en enkel rad med rundt slipade diamanter som liknar noter på ett notblad.

Mindi Mond Körsbärsblomma-paljettörhängen

Om du föredrar en mer diskret rosa färg kan dessa Körsbärsblomma-paljettörhängen från Mindi Mond vara ett utmärkt alternativ. Mindi Mond designar extremt feminina och klassiska smycken som hämtar inspiration från tidigare tiders design blandat med en modernitet. Dessa örhängen representerar precis det med paljetter som är tidlösa i sin design och sträcker sig från den georgiska tiden till mitten av 1900-talet.

Vad är smycken?

Smycken refererar till dekorationer eller accessoarer som bärs för att försköna eller komplettera en persons utseende. De kan vara tillverkade av ädelmetaller, ädelstenar eller andra material och kan bäras som halsband, armband, örhängen, ringar osv.

Vad är alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag är en årlig högtid som firas den 14 februari för att hylla kärlek och romantik. Det är vanligt att man ger varandra presenter, skickar kärleksmeddelanden och firar med sin älskade.

Vilka smycken kan vara lämpliga som presenter på alla hjärtans dag?

På alla hjärtans dag är det vanligt att ge smycken som presenter. Populära val inkluderar halsband, armband, örhängen och ringar med symboler som hjärtan eller diamanter.

Vad är platina?

Platina är en ädelmetall som används för att tillverka smycken. Den är känd för sin hållbarhet, vithet och glans. Platina smycken är vanligtvis dyrare än guldsmycken på grund av platins sällsynthet och höga värde.

Vem är David Yurman?

David Yurman är en känd amerikansk smyckesdesigner som grundade sitt eget varumärke år 1980. Varumärket är känt för sina unika designer, högkvalitativa material och innovativa tekniker.

Vad är en baguett-diamant?

En baguett-diamant är en rektangulär eller fyrkantig slipad diamant. Den har vanligtvis en längre form med parallellogramsidor och kan användas för att skapa linjer och geometriska mönster i smycken.

Vad är spinel?

Spinel är en ädelsten som finns i olika färger, inklusive rosa, röd, blå och lila. Den kännetecknas av sin höga klarhet och lyster, och används ofta som ersättning för rubiner och safirer i smycken.

Vad är en karat?

En karat är en enhet för att mäta vikten på ädelstenar och pärlor. En karat motsvarar 200 milligram, eller 0,2 gram. Ju högre karatvikt, desto större är ädelstenen.

Vad är roséguld?

Roséguld är en legering av guld och koppar, vilket ger det en rosafärgad nyans. Det är en populär metallval för smycken på grund av dess varma ton och romantiska utseende.

Vad är en diamantring i hjärtform?

En diamantring i hjärtform är en ring som har en diamant eller flera diamanter som är formade som ett hjärta. Det är en symbolisk design som ofta används för att uttrycka kärlek och romantik.

Vad är De Beers?

De Beers är en av världens mest kända juvelerare och diamanthandelsföretag. De har varit verksamma i över 135 år och är kända för att erbjuda högkvalitativa diamanter och exklusiva smycken.

Relaterade länkar

David Yurman
De Beers
Lugano Diamonds