Kay Jewellers blir partner till Cleveland Cavaliers

Cleveland Cavaliers, franchiset i Nordamerikas National Basketball Association (NBA), har meddelat ett nytt samarbete med amerikanska smyckesmärket Kay Jewellers.

Det nya partnerskapet kommer att invigas på Alla hjärtans dag (14 februari) under lagets hemmamatch mot Chicago Bulls.

Kay Jewellers kommer att samarbeta med Cavaliers kring flera aktiveringar kopplade till Alla hjärtans dag.

Genom partnerskapet kommer Kay även att sponsra Cavaliers “Kiss Cam”, som visar kyssande par på storbildsskärmen under 10 av lagets hemmamatcher under resten av säsongen 2023-2024, samt lagets serie med innehåll på sociala medier efter matcherna.

Kay Jewellers kommer att synas på Cavaliers digitala kanaler med gemensamma kampanjer och fler aktiveringar under flera år framöver. Samarbetet sträcker sig fram till slutet av säsongen 2024-2025.

Fler företag har tidigare blivit samarbetspartners med Cavaliers, de mest framstående är ståltillverkaren Cleveland-Cliffs, som har varit lagets officiella tröjpartner sedan 2022 i en uppgörelse värd cirka 15 miljoner dollar enligt en rapport från GlobalData Sport.

Andra samarbetspartners till organisationen i Ohio inkluderar dryckesjätten Coca-Cola, spelbolaget Betway och Discover Cleveland, staden Clevelands turistbyrå.

Det här partnerskapet med Kay Jewellers markerar ytterligare ett steg i Cavaliers strävan att etablera långsiktiga relationer med företag och skapa unika upplevelser för fansen. Genom att samarbeta med olika varumärken kan de erbjuda innovativa och roliga evenemang som lockar publiken och ökar intresset för laget.

Vanliga frågor (FAQs):

1. Vad är Cleveland Cavaliers för något?
Cleveland Cavaliers är en basketfranchise som spelar i den nordamerikanska ligan NBA (National Basketball Association).

2. Vad är Kay Jewellers?
Kay Jewellers är ett smyckesmärke från USA.

3. Vad innebär det nya samarbetet mellan Cleveland Cavaliers och Kay Jewellers?
Det nya samarbetet innebär att Kay Jewellers kommer att vara en partner till Cleveland Cavaliers och delta i olika aktiviteter kopplade till Alla hjärtans dag.

4. Vad är Cavaliers “Kiss Cam”?
Cavaliers “Kiss Cam” är en skärm på arenan som visar kyssande par under matcherna.

5. Vilka andra företag har samarbetat med Cleveland Cavaliers?
Cleveland Cavaliers har tidigare haft samarbete med företag som ståltillverkaren Cleveland-Cliffs, dryckesjätten Coca-Cola, spelbolaget Betway och Discover Cleveland, stadens turistbyrå.

Definitions:

– Nordamerikas National Basketball Association (NBA): En professionell basketliga i Nordamerika, där Cleveland Cavaliers är en av franchiserna.

– Aktiveringar: Aktiviteter eller evenemang som syftar till att engagera eller locka publik och öka intresset för laget eller varumärket.

– Tröjpartner: En sponsor som har exklusiva rättigheter att ha sitt varumärke på lagets matchtröjor.

– Kampanjer: Organiserade marknadsföringsaktiviteter eller reklamkampanjer för att främja varumärken eller produkter.

– Turistbyrå: En organisation eller myndighet som ansvarar för att främja turism i en specifik stad eller region.

Suggested related link:
Cleveland Cavaliers (https://www.nba.com/cavaliers)